19/9/18

Η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - Κατάρ στη συνάντηση Ν. Κοτζιά - Αλ Θάνι

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στη δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών επί ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος
Ζητήματα διμερούς συνεργασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον αναπληρωτή πρωθυπουγό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ-Θάνι.
Στη δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών επί ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στον εποικοδομητικό ρόλο της χώρας μας για την επίλυση της κρίσης που έχει προκύψει μεταξύ των μελών του Οργανισμού Συνεργασίας Χωρών του Κόλπου, εκφράζοντας την ετοιμότητα να στηρίξει η Ελλάδα τις όποιες συναφείς προσπάθειες, εφόσον της ζητηθεί.
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Επιπλέον, στο διμερές πλαίσιο, τονίστηκε η αμοιβαία βούληση ενίσχυσης της συνεργασίας στον πολιτιστικό και οικονομικό τομέα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσέλκυση επενδύσεων από το Κατάρ στη χώρα μας.
Τέλος, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την εκτίμηση της χώρας μας για την συμβολή του Κράτους του Κατάρ στο ταμείο υπέρ των πυρόπληκτων.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Αυτος ο ....Θανι ..θανι...ο Καταρας ...ο χορηγος των τζαμιων ...των λαθρο..των ΙΣΙΣ....με την Τουρκικη βαση στο Καταρ...( αμενο)...ο χορηγος Ερτογαν...Μπιν Λαντεν....του Τζακ του αντεροβγαλτη...του αλλου ...Αλ.....το τσουρμο...το γελαστο ( φωτο)..εργο τεχνης και διανοιας γελαδερων σκορπιων...και τραπεζομαντηλων περικεφαλαιων....ο ον...ο ην...και ο ερχομενος..Αυτος δεν ειναι ?? Κυριες και κυριοι ..ο κλητηρας που εγινε δημαρχος....ο πορτοφολας ...που μας ..αγαπησε...ο ..επενδυτης...της ταπετσαριας των τοιχων που γκρεμιζει ...το καρβουβο για τις μπριτζολες μας ...ο αλωπηξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.