5/9/18

Σε ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας με την Ελλάδα προσβλέπει ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
Ο κ. Ντάνφορντ σε δήλωσή του, έκανε σαφές ότι αναζητούνται τρόποι να ενισχυθεί η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ, με φόντο τη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων σε μονιμότερη βάση, στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η δήλωση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ:
«Οι στρατιωτικές σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα είναι πιο ισχυρές από ποτέ και αυτό είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια της στενής συνεργασίας μας ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ αλλά και ως φίλοι που μοιράζονται τις ίδιες δημοκρατικές αξίες και ισχυρούς πολιτισμικούς δεσμούς.
Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, έχοντας ηγετική θέση σε ένα πλήθος προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της ασφάλειας στη θάλασσα.
Είμαστε ευγνώμονες στον Ελληνικό λαό και στην ισχυρή υποστήριξή του φιλοξενώντας στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ σε περιοχές όπως η βάση της Σούδας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τον Ελληνικό Στρατό με γνώμονα να βρούμε νέους τρόπους για να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας στον τομέα της ασφάλειας».
Καθημερινή

10 σχόλια:

  1. Οι ΗΠΑ είχαν και έχουν το μεγαλύτερο στρατηγικό χαρτί στον κόσμο, αυτό της ενοποιού δύναμης ολόκληρου του Χριστιανισμού. Αντί αυτού, οι ΗΠΑ ακολούθησαν τις Γερμανικές και Αγγλικές στρατηγικές του εναγκαλισμού με το ακραίο Ισλάμ και τα ακραία Ναζιστικά κινήματα.

    Το 1991 η Ρωσία σήκωσε Αμερικάνικες σημαίες, και οι ίδιες οι ΗΠΑ πήγαν και τις κατέβασαν. Αυτή υπήρξε η μεγαλύτερη στρατηγική ανοησία αιώνων. Οι ΗΠΑ δεν έπρεπε να ακολουθήσουν τις παλιές σάπιες στρατηγικές της Γερμανίας, Αγγλίας και Γαλλίας.

    Η στρατηγική τύφλωση των ΗΠΑ πρέπει να ξεπεραστεί. Η Ευρώπη δεν είναι ικανή ηθικά να παίξει σοβαρό παγκόσμιο ρόλο. Οι ΗΠΑ πρέπει μαζί με την Ρωσία να γίνουν μια ενωμένη Χριστιανική δύναμη και να χτυπήσουν μαζί τον Σατανά του διχασμού του Χριστιανικού κόσμου ο οποίος έχει καβαλήσει τη Δυτική Ευρώπη και ζει μέσα της.

    Εχθρός δεν είναι η Κίνα και η Ινδία. Εχθρός είναι οι ακραίες ιδεολογίες που κάθε τόσο βγάζουν η Ευρώπη και ο Ισλαμισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΠΑ και Ρωσία θα κάνουν τη μεγαλύτερη ανοησία να αφήσουν τη Δυτική Ευρώπη να τους κάνει τον ενδιάμεσο.
    Το σχέδιο των Δυτικών Ευρωπαίων να γονατίσουν και οι ΗΠΑ και η Ρωσία και να είναι αντίπαλες πρέπει να σταματήσει. Κέρδος από την αντιπαράθεση των δύο έχει μόνο η λεγόμενη Δυτική Ευρώπη. Η Κίνα απλά έχει να κερδίσει από την παγκόσμια Ειρήνη και είναι δύναμη που στηρίζει την ανάπτυξη του παγκόσμιου πολιτισμού.

    Ο Χριστιανικός ανθρωπισμός πρέπει να κυριαρχήσει σε ΗΠΑ, Ρωσία, Λατινική Αμερική, και να επεκταθεί εκεί όπου κυριαρχεί σήμερα ο σκοταδισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο ...συνελθε...εφτιαξες ενα ωραιο μυθο...για τα βραδυα γυρω απ την φωτια...και σε πσρεσυρε η αυρα του...Την Αμερικη την κυβερνα ο Μωσαικος νομος...η δεν το παρατηρησες ακομη ?? Ο Γιαχβε κανει παρτυ καθε μερα...τι αλλο να κανει δηλαδη ?? Να ριξει τις ..πλακες στο κεφαλι μας ??

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δημήτριε, με την Εβραιοφοβία ο Ελλαδικός λαός έχει πάθει λοβοτομή και δεν μπορεί να δει ποιοί έχουν βάλει και εμάς και πολλούς Εβραίους στο χέρι.

      Διαγραφή
    3. Γιωργο δεν φοβαμαι κανεναν Εβραιο.Ποια φοβια λες ? Το πας αυθαιρετα και παραπερα...λοβοτομη....Γιατι με προσβαλεις τοσο ?? Παρατηρω...βλεπω...ακουω...μια αντικειμενικη αληθεια...δεν εχω διαθεση να τρελαθω απ το γενικο παραμυθι ..Εδω κανει κρα κρα στα κρραμιδια το θεμα....κι εσυ τι λες...(?) Οτι δεν ειναι κορακι ...αλλα η ..φοβια μου ?? Δηλαδη γιατι εγω ειμαι...( πως το ειπες αυτο το ..απιστευτο ?) Εβραιοφοβικος...κι εσυ οχι ..μυαλοφυγοδικος.φοβικος της αληθειας ? Δεν περιμενα απο σενα ιερα εξεταση..και ρετσινιες του δημοτικου.Αυτα ειναι για μωρα...οχι για μεγαλους...και πιο κατω απο νηπια...Ξαφνιαστηκα...Αυτα τα λεει ο μπεμπης ο Τσιπρας σε μπεμπηδες χανους...Συνελθε...

      Διαγραφή
    4. Η αλήθεια δεν είναι μια αλλά πολλές. Δεν σου είπα να μην λες ότι νομίζεις ότι είναι η αλήθεια.
      Δεν θέλω να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανένα.
      Από την Μικρασιατική καταστροφή και έπειτα ένα γερμανοτραφές κέντρο προπαγάνδας φορτώνει όλα τα κακά στους Εβραίους.

      Διαγραφή
  3. Not Boy a word on new armaments while Turkey is armed to the teeth.
    The bases will be used to take control of 2/3 of the Aegean with zero benefits to Greece. ZERO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος δηλαδη περιμενει οι ελληνες εφεδροι να πανε στο μετωπο ?????? Οι δουλοπαροικοι δεν πολεμανε κυριοι .....Τι δεν καταλαβαινετε δηλαδη? Ηθελα ναξερα τι μαλακιες θα ακουστουν για βωμους και ιερα και οσια κλπ...... 4 καλιμπρ θα πεσουν και παπαλα η Ελλαδα. Στην εποχη των σπηλαιων. Τωρα οσον αφορα την Τουρκια οι συμμαχοι απλα θα κανουν ενα θεατρικο πολεμικο show για να επιφερουν την προσδοκωμενη διαιρεση στον 25 μεσημβρινο και να καμφθουν οι Τουρκικες αντιρρησεις ανατολικα (που ενδιαφερουν σφοδρα και τον αλλο στατηγικο μας εταιρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με εξσιρεση τους ..Καλιμπρ...καλα τα λες Χασαν...( 4× 250 λιβρες = 1000 λιβρες δηλ. μονο μια βομβα 1000 λιβρων....δεν στεκει αυτο )...Ενταξει τροπος του λεγειν ηταν...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.