16/9/18

Άλλη μια περήφανη νίκη της συριακής αεράμυνας κατά του Ισραήλ… (vid.)

Το δούλεμα πάει σύννεφο από τους Σύρους και τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που σπεύδουν να αναπαράξουν τις «ειδήσεις» των κρατικών ειδησεογραφικών πρακτορείων της χώρας του Μπασάρ Αλ Άσαντ, καθώς πριν από λίγο, για μια ακόμη φορά ανακοίνωσαν την κατάρριψη ισραηλινών πυραύλων…
Η είδηση προφανώς αφορά μια ακόμα επιδρομή της ισραηλινής Αεροπορίας σε αεροδρόμιο της συριακής πρωτεύουσας Δαμασκού, με τους Σύρους να υποστηρίζουν ότι η αεράμυνά τους κατέρριψε αρκετούς («several» είναι η λέξη που χρησιμοποιείται) ισραηλινούς πυραύλους.

Δοκιμασμένο «κόλπο». Λέγοντάς το με αυτό τον τρόπο και υποστηρίζεις ότι έκανες καλά τη δουλειά σου και ότι κάτι ξέφυγε, αφού έρχονται αυτά τα άτιμα τα κοινωνικά δίκτυα με βίντεο που δείχνουν κάτι φωτιές… νααααα από τα σημεία που επλήγησαν, να αμφισβητήσουν στην πράξη την επίσημη εκδοχή.
Βέβαια, χρησιμοποιούν και τη λέξη «thwart» που σημαίνει αποκρούω… Όλες οι ερμηνείες ανοιχτές. Μόνο που αυτόπτες μάρτυρες στη συριακή πρωτεύουσα αναφέρουν ότι κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο διεξαγόταν εμπορική έκθεση και είδαν… με τα ματάκια τους, φλόγες να ξεπηδούν σε μεγάλο ύψος μετά την επίθεση…
Τα δε βίντεο που κυκλοφορούν και από αραβικούς λογαριασμούς, δείχνουν έναν ή μερικούς αντιαεροπορικούς υραύλους να εκτοξεύονται για την τιμή των όπλων. Αν έβρισκαν στόχο θα το μαθαίναμε… Οι Ισραηλινοί όμως τήρησαν τη συνήθη στάση τους, με μια εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων να αναφέρει ότι η χώρα δε σχολιάζει αναφορές ξένων μέσων ενημέρωσης, κατά πάγια πρακτική.





claims multiple -related targets destroyed near Damascus International Airport in .
Syrian TV states that air defense systems responded the attack.
Video:
defence-point.gr/


Syrian air defenses confront Israeli missile attack on Damascus International Airport


Damascus, SANA – The Syrian Arab Army’s air defenses confronted an Israeli missile attack on Damascus International Airport, a military source said on Saturday evening.
The source said that the air defenses managed to shoot down a number of the enemy missiles.

SANA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.