28/5/19

Οι αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφία)

Πηγή φωτογραφίας: Newsit.gr
Μετά τη φωτογραφία που εμφάνιζε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, μία νέα φωτογραφία δείχνει και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη να βρίσκεται στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στον κ. Ανδρικόπουλο βρίσκεται και ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγος  Χρήστος Δραγατάκης.
Η παρουσία των κ. Ανδρικόπουλου και Δραγατάκη στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με ανώτερη πειθαρχική ποινή.
Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ

Η παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, όπως και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος «πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εποπτικών τους καθηκόντων και του επιτόπιου ελέγχου των αστυνομικών μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της συγκέντρωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.
Οπως τονίζεται μεταξύ άλλων, «το επιχειρησιακό μοντέλο που έχει προκριθεί από τον Αρχηγό, βασίζεται στην αυτοπρόσωπη παρουσία της Φυσικής Ηγεσίας σε χώρους όπου πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις», διευκρινίζοντας μάλιστα, ότι «δεν αφορά μόνο σε προεκλογικές συγκεντρώσεις».
Καθημερινή

10 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που δεν ήταν σέ καν κότερο με πούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα γύφτικο σκεπάρνι καμαρώνει ο Σκούρος την παρέα των μπάτσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ βρήκε 6 διμοιρίες το 81. "Ομάδες Κρούσεως" τις ελεγαν τότε. ΟΙ Δεξιοί, οι κακοί...
    Οταν εφυγε το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε περί τις 60 !
    ΑΥτοί του ΣΥΡΙΖΑ θα "διέλυαν" τα "ΜΑΤ"...Που δεν υπάρχουν. Είναι ειτε ΔΥΑΤ είτε ΥΜΕΤ. Πιθανόν η ασαφής αναφορά σε "ΜΑΤ" (μπαμπούλας...)( να βολεύει...Δεν διέλυσαν τίποτε. Τουναντίον ενσωμάτωσαν και τις ΟΠΚΕ στην "γενική κατηγορία ΜΑΤ", ομού με κάποιες ΔΙΑΣ...Τις ΟΠΚΕ που θα κτυπούσαν την "σκληρή εγκληματικότητα"ειδικά στα Δυτικά, εκεί που ισχύει το δίκιο του Γύφτου...Που φεύγουν οι συμμορίτες απο το αβατο (sanctuaire !) του καταυλισμού, μπαίνουν Αττική, κτυπούν Βόρειο / ΝΟτιο - Ανατολικά προάστεια (εως και Μαρκόπουλο, Κερατέα, Λαγονήσι...) και κατόπιν δια της Αττικής ...επιστρέφουν κύριοι στο sanctuaire...Οι ΟΠΚΕ στο μεταξύ είναι σφόδρα απασχολημένες με εκδηλώσεις Τέχνης στο Μέγαρο, δείπνα του αλλου στρουμπουλού κυρίου στην φωτό (κάποιοι τον αποκαλούν "Καπετάνιο", θέλω να ελπίζω ως αναφορά σε σκάφος στηννΑίγινα, οχι στην πολεμική εκδοχή του ορου...)
    ΟΛΑ αυτά με Εξάρχεια no man's land, μολότωφ πάρτυ καθ'εκάστην, αλβανούς να κυκλοφορούν με πιστόλια εως το αγαλμα της Αθηνάς στην Αλεξάνδρας.
    Ερώτηση : Τι ακριβώς φυλά ολη αυτή η quasi στρατιωτική στυνομική δύναμη ; Μήπως τον βλοσυρό κύριο της φωτό ; Μήπως γιαυτό...χαίρεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.protothema.gr/greece/article/894772/ki-omos-einai-akomi-arhigos-tis-elas-padahou-paron-stis-omilies-tsipra-o-andrikopoulos/AMP/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. idiotland χωρις ,τετοιο αρχηγο αστυνομιας δεν θα μπορουσε να υπαρχει,κι ακομα καθεται στην καρεκλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, εκτός από το Σύνταγμα είχε πάει άνευ στολης και στις προεκλογικες ομιλίες του ΣΥΡΙΖΑ σε Ξάνθη και Αγρίνιο (βλέπε παρακάτω φωτογραφίες). Απορία: Πήγε και σε άλλες ομιλίες πολιτικών αρχηγών ανα την Επικρατεια για να επιθεωρησει τις Αστυνομικές δυνάμεις;

    https://pbs.twimg.com/media/D7tdmiVXYAAo-Du.jpg
    https://pbs.twimg.com/media/D7tdnFYX4AEvQzb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Pointman,
      ακόμη και τώρα στα στερνά,
      παρακολουθούμε και ακούμε την αριστερή αλήθεια, που ως γνωστόν είναι και μονοδιάστατη.

      Διαγραφή
  7. Μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα ή ότι για πρώτη φορά στην Ιστορία οι αρχηγοί των ΕΔ, των ΣΑ οι Διοικητές Τραπεζών (εξαιρεση ο Στουρνάρας) τοποθετούνται ερήμην της κάθε κυβέρνησης. Αν παριστάνουμε τους έκπληκτους είναι προφανώς επειδή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ομιλούμε για την τοποθέτηση κύριε Αποστολόπουλος. Ομιλούμε για τη φυσική τους παρουσία με πολιτική ενδυμασία, αλλά και την υποκρισία ότι τάχα το ίδιο κάνουν και σε άλλες πολιτικές συγκεντρώσεις κομμάτων.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.