27/5/19

Έτοιμοι οι νέοι αετοί του Αιγαίου!

Οι νέοι αυτοί Ανθυποσμηναγοί της 90ης Σειράς Ιπταμένων, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά των αετών και υπερασπιστών του Αιγαίου, έλαβαν τα πτυχία τους στη διάρκεια ειδικής τελετής πέρατος της πτητικής εκπαιδεύσεώς τους.





Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσαν την πτητική εκπαίδευσή τους οι νέοι Ανθυποσμηναγοί της 90ης Σειράς Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων, δηλαδή αυτοί που αποφοίτησαν από τη Σχολή το 2018.

Οι νέοι αυτοί Ανθυποσμηναγοί της 90ης Σειράς Ιπταμένων, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά των αετών και υπερασπιστών του Αιγαίου, έλαβαν τα πτυχία τους στη διάρκεια ειδικής τελετής πέρατος της πτητικής εκπαιδεύσεώς τους, που πραγματοποιήθηκε στην 120η Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος (120 ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Στο πλαίσιο αυτής της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Κουτσιαρή, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 90ης σειράς, καθώς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Τσιολάκη, ο οποίος επρώτευσε στη διάρκεια της πτητικής εκπαιδεύσεως, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους.

Ο ίδιος, στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες ανθυποσμηναγούς, αφού τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαιδεύσεως, τους προέτρεψε να είναι άριστοι επαγγελματίες, δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχία και στην ασφάλεια.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Διοικήσεως Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως (ΔΑΕ) Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, αντιπροσωπεία αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και συγγενείς των ανθυποσμηναγών.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.