29/4/11

"Η χώρα μου λέγεται Μακεδονία"

Οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ευρωβουλευτής κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος, έχοντας δίπλα τους τη βουλευτή των Σκοπίων Λιάνα Πόπουσκα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου στα Βαλκάνια.


Μάλιστα, ο κ. Τρεμόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ελέγξει δημοσίευμα του 2008 σε εφημερίδα των Σκοπίων, σύμφωνα με το οποίο την περίοδο Καραμανλή είχαν προχωρήσει συζητήσεις με την κυβέρνηση Γκρούεφκσι για να δημιουργηθεί πυρηνικό εργοστάσιο στη FYROM.

Η βουλευτής των Σκοπίων παίρνοντας τον λόγο, ζήτησε να μην προσφωνείται η χώρα της FYROM γιατί το θεωρεί προσβλητικό και ότι η χώρα της λέγεται «Μακεδονία» χωρίς να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Τρεμόπουλο.
http://www.real.gr

2 σχόλια:

  1. Γιατί το θεωρεί προσβλητικό η μαντάμ; Δεν το υιοθέτησε η χώρα της; Δεν αποδέχτηκε την προσωρινή ονομασία στα πλαίσια συμφωνίας και καλής (υποτίθεται) γειτονίας; Δεν υποστηρίζει η χώρα της τη συμφωνία αυτή, για αθέτηση (πάλι υποτίθεται) της οποίας το κρατίδιο της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας Διαμερίσματός μας μας τραβάει στα δικαστήρια; Αν έχει παράπονο, στον πρόεδρό της, λόγο όχι από εμάς. Και το άλλο το χορτοφάγο μοσχάρι προσπαθεί να αποβάλλει από επάνω του τη ρετσινιά του "μακεδονιστή" υποστηρικτή των Σκοπίων που άδικα (πόσο, πια, υποτίθεται;) του απέδωσαν. Καλά, μίλα όσο νομίζεις ότι πείθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.