19/9/15

Καμμία βοήθεια στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Καμμία βοήθεια στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης
Οι «συνεταίροι», οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι, μόλις την 14-9-2015, αποφάσισαν να παραμείνουν οι ορδές των παρανόμως εισρεόντων στην Χώρα μας.

Δήμητρα Βελέντζα
 Βάσει της απόφασης αυτής του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία θα ισχύει για 2 χρόνια, μέχρι την 17-9-2017, όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, ΕΑΝ επιθυμούν, ΕΦΟΣΟΝ το κρίνουν και με τα αυστηρά ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θα ορίζονται από την εθνική νομοθεσία εκάστου, θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ να μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα, συνολικά μόλις 16.000 «παράτυπων μεταναστών», δηλαδή όσοι εισβάλλουν σε 3 ημέρες στην Ελλάδα. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην Χώρα μας.

Έτσι αποφάσισαν και … διέταξαν οι «φίλοι» μας οι ευρωπαίοι. Στο σημείο αυτό, πρέπει να υπογραμμισθεί ότι την συμφωνία αυτή, μάλιστα, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Δανία, ήτοι, αρνήθηκαν ακόμη και ένα άτομο από τις 16.000 να δεχθούν στην χώρα τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την  «ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) 2015/1523 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ της 14ης Σεπτεμβρίου 2015» για τη θέσπιση προσωρινών μέτρων στον τομέα της διεθνούς προστασίας υπέρ της Ιταλίας και της Ελλάδας, η οποία δημοσιεύθηκε την 15-9-2015 στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προβλέπονται επί λέξει τα ακόλουθα («μετεγκατάσταση» σε «κράτος μέλος» = εγκατάσταση ΜΟΝΟΝ εφόσον το άλλο ευρωπαϊκό κράτος το ζητήσει από την Ελλάδα):

Αρθρ. 4 περίπτ. β: «16.000 αιτούντες θα μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα στο έδαφος των άλλων κρατών-μελών.». (Σημ.: μέσα σε 2 χρόνια).

Αρθρ. 5 παρ. 7: «Τα κράτη-μέλη διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την μετεγκατάσταση του αιτούντος μόνον εφόσον συντρέχουν εύλογοι λόγοι να θεωρηθεί κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, ή εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για την εφαρμογή των διατάξεων αποκλεισμού, όπως ορίζεται στα άρθρα 12 και 17 της οδηγίας 201/95/ΕΕ.».

Αρθρ. 6 παρ. 5: «Ο αιτών ή ο δικαιούχος διεθνούς προστασίας που εισέρχεται στο έδαφος άλλου κράτους-μέλους διαφορετικού  από το κράτος-μέλος, υποχρεούται να επιστρέψει αμέσως. Το κράτος-μέλος θα δεχθεί και πάλι το εν λόγω πρόσωπο.».  (Σημ.: τόσο σοβαρές προϋποθέσεις θεσπίζουν για τις δικές τους χώρες).

Πέραν των ανωτέρω, την ίδια στιγμή, ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, εφαρμόζουν αυστηρή εθνική νομοθεσία, αναστέλλουν την συνθήκη σένγκεν και, γενικώς, προφυλάσσουν με κάθε τρόπο την χώρα τους και τους πολίτες τους, όπως οφείλουν.

 Αυτά αποφάσισαν οι «ισότιμοι», «δημοκράτες» «φίλοι» και «συνεταίροι» μας για την Πατρίδα μας. Αυτή είναι η Ευρώπη; Μνημόνια και Λαθρομετανάστες για την Ελλάδα;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, στο Πολιτικό Πρόγραμμά της για την διακυβέρνηση της Χώρας μας, περιλαμβάνει:
  • Φύλαξη των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας  από τις Ενοπλες Δυνάμεις.
  • Νομοθεσία που θα προστατεύει τους Ελληνες Πολίτες και την Χώρα.
  • Καταγγελία του Δουβλίνο 2.
  • Ταυτοποίηση των πραγματικών προσφύγων και χορήγηση των απαιτουμένων εγγράφων προκειμένου να μεταβούν στην χώρα που επιθυμούν.
  • Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών και επαναπροώθησή τους στις χώρες προελεύσεώς τους. Να σημειώσουμε εδώ και κάτι πολύ σημαντικό: ότι στην πραγματικότητα, οι πρόσφυγες είναι μερικές δεκάδες χιλιάδων, ενώ οι λαθρομετανάστες έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια και ετοιμάζονται να εισβάλουν και άλλα ακόμη. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΗ Εθνική Επιλογή!

Δήμητρα Βελέντζα, Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών

4 σχόλια:

  1. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Δανία.....
    Μάλιστα!!!
    Πριν μερικά χρόνια, βρισκόμουν μαζί με έναν βρετανό πρώην πεζοναύτη , σε ένα πετρελαιοφόρο ελληνικής σημαίας, με πορεία την ΣΙΚΑ της Ινδίας.
    Ο καπετάνιος, ένας φανταστικός άνθρωπος, ζήτησε από μένα και τον βρετανό, όταν θα φτάναμε στην Ινδία, να παραχωρήσουμε τις καμπίνες σε Ινδούς τεχνικούς που θα επιβιβάζονταν στο πλοίο για να ελέγχουν την φόρτωση του πλοίου.
    Ο Βρετανός , μόλις άκουσε τον πλοίαρχο, στράφηκε προς το μέρος του και του είπε:.
    Κύριε πλοίαρχε, ομιλείται σε έναν στρατιώτη του βρετανικού στέμματος, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί η καμπίνα του να παραχωρηθεί σε Ινδό!!!!
    Αν επιμένετε , ζητώ να κατέβω από το πλοίο!!!
    Τελικά οι Ινδοί κοιμήθηκαν ΣΤΟ MESS ROOM του πλοίου.
    Ο βρετανός σε ανύποπτο χρόνο μου τόνισε το εξής:
    Ποτέ , μα ποτέ να μην απεμπολής τα δικαιώματα σου και την αξιοπρέπεια σου!!!!!
    Δεν είναι πρόβλημα μας που θα κοιμηθούν οι τεχνικοί.
    Δικό τους είναι, ας βγουν αυτοί από τις καμπίνες τους!!
    Δυστυχώς, στο ελληνικό κράτος η απεμπόληση δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας είναι το σύνηθες και σε λίγο θα βγούμε και από τον τόπο μας για να μείνουν οι άλλοι!
    Υ.γ
    Αν από τους Ρώσους διδάχθηκα την ψυχρότητα και την ωμότητα, από τους βρετανούς διδάχθηκα την αξιοπρέπεια και το ακλόνητο της θέσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Perfect example! Many people feel like the British, but very few would vote for XA or any nationalist movement.
    With 30% of the voters exircise their privilege, XA should be given a chance. Why not?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη. Στην Ελλάδα έχουμε υπουργούς που αναρωτιούνται γιατί οι Ούγγροι είναι τόσο κακοί εναντίων τόσο της Ελλάδας όσο και των λαθρομεταναστών. Είναι σαν να αναρωτιέται ένας Τούρκος υπουργός γιατί ένας Έλληνας είναι τσαντισμένος με την Τουρκία που σπρώχνει στην Ελλάδα μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ως χώρα δεν έχουμε άπειρους οικονομικούς και υλικούς πόρους, δεν έχουμε άπειρο έδαφος, ούτε μπορούμε να δεχθούμε μερικά επιπλέον εκατομμύρια λαθρομεταναστών στους ήδη υπάρχοντες εντός της επικράτειας. Οδεύουμε προς την καταστροφή και οι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολεγίου που κατοικοεδρεύουν στην Βουλή δεν φαίνεται να νοιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας υποθέσουμε ότι στέλναμε εμείς στην Τουρκία ένα τέτοιο κύμα λαθρομεταναστών-μεταναστών-προσφύγων.Πως θα αντιδρούσε ? Εκεί θα βρείτε την απάντηση για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα.Επίσης την απάντηση θα τη βρέιτε και στη στάση των Ευρωπαίων "εταίρων".Το πρόβλημα δεν είναι ευρωπαικό όπως μας λέγουν όλα μα όλα τα κόμμματα.Το πρόβλημα είναι ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.