8/7/16

Όσοι υπερασπίζεστε Τσίπρα-Βαρουφάκη για το Plan X - Ξανά έρευνα εις βάρος της Χίλαρι, για τα e-mail

Στις ΗΠΑ έγινε εθνικό θέμα και απασχολεί δικαστικές και κρατικές αρχές, το θέμα της χρησιμοποίησης από πλευράς της πρώην ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, ενός ιδιωτικού εξυπηρετητή, για αποστολή e-mail όσο ήταν υπουργός.
Και στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός και ο υπουγός έστησαν μια παραομάδα ιδιωτών, οι οποίοι συνέλεγαν από τις κρατικές αρχές, και επεξεργάζονταν, απόλυτως παράνομα όλα αυτά,  απόρρητα στοιχεία, τα οποία κανείς δεν ξέρει σε ποιανού χέρια βρίσκονται σήμερα.
Και υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι, που προβάλουν στο πρόσωπο του Βαρουφάκη ένα ψευδεπίγραφο είδωλο κάποιου που υποτίθεται ότι αντιστάθηκε, παραβλέποντας τις καραμπινάτες παρανομίες αλλά και τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχε για την πατρίδα η ανερμάτιστη παρουσία του στα πολιτικά πράγματα και τις εθνικές μας υποθέσεις.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα, τη στιγμή που την ίδια ώρα, για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα, περνάει από κόσκινο στην κυριολεξία ίσως ο αυριανός ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Ντροπή για την Ελλάδα.
Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είμαστε καν κράτος, ενώ η κοινωνία είναι βαθύτατα αποπροσανατολισμένη.
Σάββας Καλεντερίδης

Από το Πρώτο Θέμα
Από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς ανακοίνωσε χθες ότι η Κλίντον δεν θα διωχθεί ποινικά επειδή χρησιμοποίησε ιδιωτικό εξυπηρετητή για την αποστολή e-mail όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι θα ανοίξει εκ νέου την εσωτερική του έρευνα σχετικά με τη χρήση ιδιωτικού εξυπηρετητή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Χίλαρι Κλίντον, ενόσω εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών.


"Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται, αλλά δεν θα επιβάλουμε μια τεχνητή λήξη της προθεσμίας στη διαδικασία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι, διευκρινίζοντας ότι η εσωτερική αυτή έρευνα μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί από τη στιγμή που το υπουργείο Δικαιοσύνης τελείωσε τις δικές του έρευνες χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες στην Χίλαρι Κλίντον.

Ο Κίρμπι αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες όσον αφορά την εσωτερική αυτή διαδικασία, ιδιαίτερα να εξηγήσει ποια στοιχεία θα εξεταστούν.

"Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια όσον αφορά τα συμπεράσματά μας, σεβόμενοι παράλληλα τις διάφορες νομικές μας υποχρεώσεις", συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς ανακοίνωσε χθες ότι η Κλίντον δεν θα διωχθεί ποινικά επειδή χρησιμοποίησε ιδιωτικό εξυπηρετητή για την αποστολή e-mail όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Με την απόφαση αυτή, η υπουργός Δικαιοσύνης ακολούθησε, όπως είχε δεσμευτεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τις συστάσεις του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Το FBI εισηγήθηκε μετά τη σχετική έρευνά του στο υπουργείο Δικαιοσύνης να μην ασκηθεί ποινική δίωξη στην υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, μολονότι, όπως επισήμανε, επέδειξε "ακραία αμέλεια".

25 σχόλια:

  1. Σάββα, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έπρεπε να κάνω τον συνήγορο ενός αντιπαθέστατου νάρκισσου, ο οποίος έγινε αιτία να πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά η χώρα μας.

    Εν τούτοις, δεν μπορώ να μην πω την γνώμη μου, επειδή ο άλλος μού είναι εξαιρετικά αντιπαθής:

    Η Κλίντον, όπως γράφει το άρθρο, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τον ιδιωτικό εξυπηρετητή, πράγμα προφανώς απαράδεκτό. Δηλαδή, έχομε ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ πράξη. Στην περίπτωση τού Βαρουφάκη δεν έγινε κάτι τέτοιο.

    Και παρ' όλα αυτά

    "Η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς ανακοίνωσε χθες ότι η Κλίντον δεν θα διωχθεί ποινικά επειδή χρησιμοποίησε ιδιωτικό εξυπηρετητή για την αποστολή e-mail όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

    Με την απόφαση αυτή, η υπουργός Δικαιοσύνης ακολούθησε, όπως είχε δεσμευτεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τις συστάσεις του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.

    Το FBI εισηγήθηκε μετά τη σχετική έρευνά του στο υπουργείο Δικαιοσύνης να μην ασκηθεί ποινική δίωξη στην υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, μολονότι, όπως επισήμανε, επέδειξε "ακραία αμέλεια".

    Πού ακριβώς κάνω, αν κάνω, το λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσπάθεια αντιπαραβολής της υπόθεσης του σχεδίου αντίδρασης της κυβέρνησης στα σχέδια Σόιμπλε, με την υπόθεση της απατεωνίας της Killary για να αποκρύψει από την κοινή γνώμη τα πεπραγμένα της, και αυτή η προσπάθεια να γίνεται με στόχο την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης, νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη ανοησία που διάβασα φέτος από όλες τις πηγές που ενημερώνομαι.

    Υπό την επιφύλαξη βέβαια ότι ακόμη έχουμε αρχές Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη
      Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι τόσο έξυπνος, ούτως ώστε να χαρακτηρίζεις ανοησίες αυτά που γράφουν οι άλλοι;
      Μήπως το γεγονός ότι στηρίζεις αποδεδειγμμένα ψεύτες και απατεώνες;

      Διαγραφή
    2. Κύριε Καλεντερίδη

      κατ' αρχήν δεν χαρακτηρίζω γενικώς ανοησίες αυτά που γράφουν οι άλλοι. Απλώς χαρακτήρισα ανοησία, και επιμένω, το συγκεκριμένο άρθρο σας μόνον. (ανόητον, άνευ νοήματος)

      Επίσης δεν χρειάζεται να είναι κάποιος έξυπνος, αρκεί η κοινή λογική, για να βγάλει το προφανές συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις συνδεόνται μεταξύ τους όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

      Τώρα το ποιοί είναι ψεύτες και αποδεδειγμένα απατεώνες είναι μία άλλη συζήτηση (που θα συμετείχα ευχαρίστως), αλλά εδώ δεν ασχολούμαστε αυτή την στιγμή με αυτό.

      Ασχολούμαστε με το πώς η υπόθεση των παρανομιών της Killary, και το θέμα των σχεδίων εξόδου από το Ευρώ, μπορούν να συσχετιστούν, ώστε να προκύψει (διά του νοός) κάποιο καταδικαστικό συμπέρασμα για τις Ελληνικές κυβερνήσεις που ασχολήθηκαν με την εκπόνηση τους.

      Και η κοινή λογική λέει ότι δεν συσχετίζονται.

      Υ.Γ.

      Όπως θα γνωρίζετε αξιοπιστώτατες πηγές μας πληροφόρησαν εσχάτως ότι και ο "Πρωθυπουργός" Παπαδήμος (των ΝΔ -ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ) ασχολήθηκε αντιστοίχως με το θέμα, και επομένως δια λόγους δικαιοσύνης τα σκάγια θα πρέπει να πάρουν και αυτόν.

      Διαγραφή
    3. Οι "αξιοπιστώτατες" πηγές είναι ο Χατζηνικολάου και το συγκρότημα Κουρή, που διακρίνονται για το "ήθος" τους,την "ανεξαρτησία" τους και την "καθαρότητά" τους.
      Επί της ουσίας τώρα και για να απαντήσουμε και στον αγαπητό Natvist, τα ζητήματα που προκύπτουν και εγείρουν ποινικές ευθύνες είναι δύο:
      α. Ποιοί ήταν αυτοί που επεξεργάστηκαν αυτά τα σχέδια;
      Ήταν διαπιστευμένοι και φερέγγυοι κρατικοί λειτουργοί;
      Πως διασφάλισε η κυβέρνηση ότι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα, δεν δούλευαν παράλληλα για κερδοσκοπικά κοράκια;
      Το γεγονός ότι η προηγούμενη αντίστοιχη προσπάθεια επί Παπαδήμου, βγήκε τώρα στην επιφάνεια, από τον εργολάβο της κυβερνητικής υπεράσπισης Χατζηνικολάου καταδεικνύει την χαώδη διαφορά των δύο περιπτώσεων. Ο απολογητής του Σύριζα,
      πολύ πιθανόν την πληροφορία αυτή να την πήρε από την σημερινή κυβέρνηση που έχει πρόσβαση στους φακέλους, γιατί εάν την είχε από την εποχή Παπαδήμου, θα την είχε βγάλει την φόρα εδώ και καιρό.
      β. Το δεύτερο θέμα που εγείρει ποινικές ευθύνες, είναι η σκοπιμότητα των πράξεων, των παλινωδιών και των παραλείψεων της κυβέρνησης που οδήγησαν στην δημιουργία της ανάγκης εκπόνησης σχεδίου Χ ή Β.
      Μήπως τελικά όλη αυτή η ακατανόητη διολίσθηση στο χάος, μιας οικονομίας που είχε στοιχειωδώς νοικοκυρευτεί είχε σχεδιαστεί με απώτερο στόχο την αποχώρηση από την Ευρωζώνη και την τεράστια κερδοσκοπία των κερδοσκοπικών κεφαλαίαων;
      Εάν δεί κανείς όλη την εγκληματική πορεία του α' εξαμήνου του 2015, θα αναρωτηθεί:
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ;
      ή μήπως
      ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;
      Για πες μας εσύ Dimitri συριζοπράκτορα τι από τα δύο συμβαίνει
      Είναι ηλίθιοι ή οικονομικοί δολοφόνοι;
      Εάν λάβετε υπόψιν σας και την σχέση του γελοίου νάρκισσου με τον Σόρος, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.

      Διαγραφή
    4. Οι αξιοπιστώτατες πηγές είναι ο τέως αρχηγός της ΝΔ Μειμαράκης και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης, τις δηλώσεις των οποίων ουδείς μέχρι στιγμής διέψευσε.

      Ο Χατζηνικολάου, αν αντιλαμβάνεσθε τι γράφετε, δεν ήταν η πηγή αλλά ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Μειμαράκη. Ομοίως η είδηση πέρασε σχεδόν σε όλες στις εφημερίδες και ιστοσελίδες, και όχι μόνο στην εφημερίδα του Κουρή.

      Όσον δε για γεγονότα (και όχι φούμαρα) περί σπέκουλας εις βάρος της χώρας το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι η εμπλοκή της Killary Clinton και του χρηματιστή γαμπρού της, και αυτό βάσει των e-mails της μαντάμ του 2011 που αποδέσμευσε την προηγούμενη εβδομάδα το State Department και που εμπλέκουν ουσιαστικά τον ΓΑΠ.

      Τέλος εφόσον ο Βαρουφάκης έχει δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον Soros, γιατί να πιστέψω τα χαλκεία της διαπλοκής που δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα σχετικό στοιχείο, και όχι τον ίδιο ;

      Δεν αμφιβάλλω ότι δεν έχετε αντιληφθεί καθόλου, ποιές ακριβώς αλλάγες συμβαίνουν στο Ελληνικό πολιτικό σκηνικό, και παραμένετε υπερασπιστής μιάς πραγματικότητος που είναι ήδη παρελθόν.

      Και όζον μάλιστα.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Δημήτρη,
      Είσαι συνήγορος του Βαρουφάκη; Και αν ήσουν θα ήσουν αποτυχημένος. Ο ίδιος ο Βαρουφάκης αναφέρει τις σχέσεις του με τον Soros και λέει και ποσό τον συμπαθεί, τον εκτιμά και ασπάζεται τις απόψεις του για την κρίση από το 2008 και εντεύθεν. Συνεπώς, απέτυχες. Ο Χατζηνικολάου από την άλλη,θα πρέπει να είναι κάποιος παντελώς άνους για να νομίζει ότι δεν ήταν συνεννοημένη η συνέντευξη με Μειμαράκη. Όσο για την αξιοπιστία του ακροδεξιού Καρατζαφέρη, αυτή μετριέται με τ ποσά του πόθεν ευχές που αδυνατούσε να δικαιολογήσει. Έγιναν όλοι τσιράκια του Σύριζα. Δημοσιογράφοι, αποτυχημένοι πολιτικοί, τρόλεϊ και πόσοι ακόμα.

      Διαγραφή
    6. *Τρολ και όχι τρόλεϊ.

      Την αγάπη του για τον Soros την έχει εκφράσει ο Βαρουφάκης στο άρθρο Ο Soros κι εγώ στο Protagon το 2012.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Unknown

      Από την συνέντευξη του Βαρουφάκη στην Real News.

      «Πρόκειται για καθαρά γκαιμπελική πρακτική: λέμε ένα τεράστιο ψέμα, του προσθέτουμε μια μικρή αλήθεια και το επαναλαμβάνουμε έως ότου γίνει πιστευτό. Επιτρέψτε μου να σας καταγράψω την πραγματικότητα (κάτι που έχω κάνει ήδη πολλές φορές). Με τον κ. Σόρος έχουμε συμπέσει μία και μοναδική φορά: τη 13η Απριλίου 2012, στο Βερολίνο, σε πάνελ συζήτησης με θέμα την κρίση του ευρώ (υπάρχει και σχετικό βίντεο στο YouTube). Μετά τη λήξη του πάνελ οι συμμετέχοντες (περί τα 12 άτομα) συμφάγαμε. Με τον κ. Σόρος ανταλλάξαμε απόψεις για περίπου πέντε λεπτά. Αυτή ήταν η σχέση μου μαζί του. Τελεία και παύλα. Όλα αυτά που λέγονται ότι στις ΗΠΑ εργαζόμουν γι' αυτόν, ότι όσο ήμουν υπουργός συνέφαγα μαζί του στο Βερολίνο κ.λπ. είναι οικτρές συκοφαντίες. Kαλώ τους συκοφάντες να κομίσουν αποδείξεις ή να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό».

      Γιατί λοιπόν να μην πιστέψω τον Βαρουφάκη και να πιστέψω τις αοριστολογίες των πολιτικών του αντιπάλων ;

      Η ουσία φυσικά βρίσκεται αλλού.

      Ο Βαρουφάκης ώς υπουργός ξεφτίλησε με όλη την σημασία της λέξεως της παρακάμαρα του Δ΄ Ράιχ που λέγεται Eurogroup και που οι αφελείς νόμιζαν ότι ήταν κάποιο σημαντικό θεσμικό όργανο.

      Απέδειξε σε ευρωπαικό επίπεδο ότι είναι μία τρομοκρατημένη συγκέντρωση των Υπουργών Οικονομίας των προτεκτοράτων της Γερμανίας (φεύ), όπου όλοι περιμένουν να δούν τι χαρτί θα τους δείξει από μακρυά ο γελαδάρης από την Ολλανδία και να συμφωνήσουν χωρίς και να το έχουν διαβάσει.

      Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε για πρώτη φορά το φασισμό του Δ΄ Ράιχ και φυσικά αμέσως ξεκίνησε όλη η παραφιλολογία για να τον βγάλουν τρελλό.

      Και μετά ήλθε το Brexit και ξεκίνησε ο χορός του Ζαλόγγου, αλλά δυστυχώς οι ενταύθα ΜΜΕ και το δημοκρατικό τόξο έχουν μείνει στον Βαρουφάκη. Καλά κρασιά.

      Διαγραφή
    8. @ Παντελή Λαζαρίδη 9 Ιουλίου 2016 - 8:38 π.μ.

      1) Η περίπτωση τού Καρατζαφέρη είναι εντελώς διαφορετική.

      2) Τίποτε απ' ό,τι μού γράφεις δεν συνιστά αξιόποινη πράξη, διότι δεν παραβιάστηκε κανείς νόμος. Άρα, με ποιο κατηγορητήριο θα τον/τούς παραπέμψεις.

      3) Σε πολιτισμένα κράτη, τα όσα γράφεις ίσως να είχαν ωθήσει την κυβέρνηση σε παραίτηση. Το πολύ-πολύ.

      Αν κάνω λάθος, σε παρακαλώ διόρθωσέ με.

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Δημήτρη,
      Βλέπω δεν σχολιάζεις τη συμφωνία του Βαρουφάκη με τον Soros για την κρίση. Το ότι συμπίπτουν οι απόψεις τους για σένα δε σημαίνει κάτι.

      Διαγραφή
    10. Αγαπητέ Unknown

      Το άρθρο του Βαρουφάκη που αναφέρεσαι μου είναι γνωστό και δεν θεωρώ ότι βγάζει κάποια είδηση. Κυρίως από πουθενά δεν προκύπτει κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ τους επί των νομισματικών θεμάτων.

      Εκεί μέσα εκφράζεται μια συνολική άποψη για τα καμώματα του συγκεκριμένου απατεώνα (Soros) σε σχέση με τις κερδοσκοπικές του κινήσεις, αρκετά κολακευτική όντως με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων στην Ευρώπη στα θέματα νομισματικής πολιτικής πρό του Ευρώ.

      Κατά την άποψη μου ο Βαρουφάκης ή κάνει λάθος ή σκόπιμα δεν θέλει να σημειώσει ότι ο Soros είναι το μακρύ χέρι της Αμερικάνικης μαφίας των νεοταξιτών υποστηριζόμενος κυρίως από την NSA με άπειρες πληροφορίες από υποκλοπές, που έχοντας πολλά απατεωνίστικα κεφαλαία χρηματοδοτεί "επιχειρήσεις" μέσω των ΜΚΟ με στόχους την αποσταθεροποίηση κρατικών οντοτήτων. Οι λόγοι για τον ακαδημαικό Βαρουφάκη το 2012, είναι μάλλον προφανείς.

      Πιστεύω ότι οι δύο προσωπικότητες δεν κουμπώνουν πουθενά, και θεωρώ αφελή την προσπάθεια μερικών κίτρινων γραφίδων να τους συνδέσουν και μάλιστα σε επίπεδο συνομωσίας εναντίον των συμφερόντων της χώρας.

      Για το τι εστί δε Soros, μελέτησε το παρακάτω άρθρο, έχει πολλές πληροφορίες

      http://www.zerohedge.com/news/2016-07-08/how-george-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ Δημήτρη,
      Το άρθρο το γνωρίζω. Μου κάνει εντύπωση που παραπέμπεις σε αυτό όμως γιατί το άρθρο αποκαλύπτει και κάτι άλλο. Την θέση σε εφαρμογή του σχεδίου της προσφυγικής κρίσης από τον ίδιο τον Soros που το ονομάζει 'Σχέδιο Μέρκελ' και την χ ρ η μ α τ ο δ ό τ η σ η κομμάτων και ομάδων που θα τον βοηθούσαν στην εξάπλωση της κρίσης όπως έκανε ο Σύριζα. Το άρθρο αυτό είναι μνημείο αποκαλύψεων για τις προθέσεις του Soros και τους χρήσιμους ηλίθιους του. Στα λόγια μου έρχεσαι, αγαπητέ.

      Διαγραφή
    12. Αγαπητέ Unknown

      Η συζήτηση που κάνουμε αφορά μόνον το κατά πόσο, για να λέμε χοντρά, ο Βαρουφάκης ήταν πράκτορας του Soros και εργάστηκε για λογαριασμό του κατά την διαπραγμάτευση.

      Η άποψη μου είναι οι δύο άνθρωποί δεν έχουν κοινό σημείο λόγω προσωπικότητος και μεγέθους, όπου ο μεν Soros είναι ο υπ΄ αριθμ' ένα εργολάβος του βαθέος παρακράτους των νεοταξιτών, και ό άλλος ένας απλός καθηγητής που έγινε εφάπαξ υπουργός σε μια ειδική χρονική περίοδο.

      Τα του μεταναστευτικού της Μέσης Ανατολής, είναι επίσης μιά άλλη μεγάλη συζήτηση και βιάζεσαι που γράφεις ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Soros, κάτι που δεν απετόλμησε να υπαινιχθεί ούτε ο Πρετεντέρης.

      Τώρα τι εννοείς ότι έρχομαι στα λόγια σου, δεν το κατάλαβα.

      Διαγραφή
    13. Αγαπητέ,
      Είπες ότι ο Βαρουφάκης δεν έχει καμία σχέση με τον Soros. Από κει άρχισε η συζήτηση μας. Με τα δικά του λόγια ο Βαρουφάκης απαντά ποτέ τον συνάντησε, που, και ότι τον βρίσκει σύμφωνο η άποψη του Soros για την επίλυση της κρίσης. Αυτά τα λέει ο ίδιος. Συνεπώς δεν χρειάζεται ερμηνεία. Ο ισχυρισμός μου είναι ότι η ηγετική ομάδα του Σύριζα αποτέλεσε τον καταλληλότερο χρήσιμο ηλιθιο των αγορών, της Ευρωμαφίας και των διακινητών προσφύγων και μεταναστών. Πράγμα που μάλλον επιβεβαιώνεται στο άρθρο που παρεπεμψες. Γι'αυτό λέω έρχεσαι στα λόγια μου.

      Διαγραφή
  3. Υπάρχουν και χειρότερα....
    Πχ. η Θέση 60 στο συνέδριο του ΚΚΕ το 2013 περιλαμβάνει την εξής παράγραφο:

    Αν δεχτεί επίθεση η Ελλάδα από γειτονική χώρα ή και από άλλη χώρα της περιοχής ή αν επιτεθεί πρώτη μέσα σε συμμαχία ή όχι, το Κόμμα σε κάθε περίπτωση πρέπει να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής - λα­ϊκής αντίστασης και να συνδεθεί η αντίσταση με την πάλη για ολοκληρωτι­κή ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα. Με την πρω­τοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό - λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ε­λευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο».
    http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/dialogos/697-------------lr---19---

    Σχεδιάζει δηλαδή το ΚΚΕ ένοπλο αγώνα εναντίον του Στρατού μας αμυνομένου των συνόρων της πατρίδας, με σκοπό να ανατρέψειτην αστική ταξη και να καταλαβει την εξουσία, η κατάλαβα λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την θεση αυτη του "κομματος της προδοσιας και του εγκληματος" (Γεωργιος Παπανδρεου ο πρεσβυτερος), η οποια αποτελει εγκλημα εσχατης προδοσιας, ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι δεν την εχει αναφερει κανενας απο τους "Βοθρους Μαζικης(κομμουνιστικης) Προπαγανδας", κατ΄ευφημισμον αποκαλουμενους Μ.Μ.Ε.
      Μπορει να φανταστει καποιος, τι θα μετεδιδαν, πώς θα το μετεδιδαν και επι πόσο χρονικο διαστημα θα το ειχαν αποκλειστικο θεμα (συνοδευομενο απο καταρες και αναθεματα), στην απιθανη περιπτωση που καποια αναλογη προτροπη, ειχε εκφραστει απο ενα Πατριωτικο κομμα, επι παραδειγματι την Χ.Α.;;;;

      Διαγραφή
  4. O Γερμανο-ρωσικό-κινέζικος άξονας, που σχηματίζει πεντάγωνο με την Τουρκία και την εγχώρια μαφιοκρατία και χτυπάν την Ελλάδα από πέντε μεριές, θα τα έβαφε μαύρα αν υπήρχε μια ομάδα ηγετών στον τόπο ικανή, έντιμη και γενναία για να κάνει αυτό που πρέπει επιβεβλημένα να γίνει, να βγάλει την χώρα από το ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο κωμικό θα είναι να μας βγάλουν από το ευρώ οι θυασώτες του και να μας πουν ότι μας έσωσαν κιόλας.Διόλου απίθανο να το δούμε και αυτό.Αν διατάξει δια του πειθαναγκασμού η Γερμανία τι θα κάνουν ?
      Να δούμε Άδωνι υπουργό οικονομικών να ποζάρει με τη νέα δραχμή και τι στον κόσμο...

      Διαγραφή
    2. Δεν πρόκειται να το κάνουν, διπλό νόμισμα ίσως αλλά όχι έξοδο από το ευρώ και επανάκτηση της νομισματικής πολιτικής της χώρας. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι θα το πάνε μέχρι τέλος, δηλαδή το μαφιόζικο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος σκοπεύει να μην αφήσει τίποτα που να θυμίζει ευνομούμενη πολιτεία και ανεξάρτητο κράτος

      Διαγραφή
  5. Το να εγκαλείται μια κυβέρνηση και μάλιστα με πολύ αυστηρούς χαρακτηρισμού γιατί είχε σχέδιο για περίπτωση κρίσης είναι ακατανόητο με βάση τη λογική!Αν έπρεπε να τα βάλουμε με την κυβέρνηση αυτό θα ήταν γιατί το σχέδιο δεν είναι επαρκές ή κάτι τέτοιο παρεμφερές.Η κυβέρνηση αυτή δεν είναι επαρκής!Με τέτοιες όμως κατηγορίες που είναι έωλες αν μη τι άλλο βοηθάμε στο να μην υπάρξει καμία βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα, πολύ αμφιβάλω πως υπάρχει άτομο που διαβάζει αυτό εδώ το μπλόκ και υπερασπίζεται Τσίπρα-Βαρουφάκη.

    Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω ήρθε η ώρα να φορτώσουμε όλη την καταστροφή της Χαρτόβιας σε δαύτους, έτσι δεν είναι? Καθ'ότι απο οικονομικά δεν σκαμπάζουμε που δεν σκαμπάζουμε, έχουμε και μνήμη χρυσόψαρου.. Όλα καλά.

    Προσωπικά χαιρετώ και αποχαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παρορμητισμός σου αγαπητέ, δείχνει αγνό άνθρωπο αλλά δεν είναι καλός σύμμαχος στην παρούσα συγκυρία.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοί ,
      Ο παρορμητισμός ευχερώς μετατρέπει έναν έξυπνο άνθρωπο σε όργανο άλλων. Ευχερεστατα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.