30/12/16

Σωστός ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Λύση με Κατοχή και Συνομοσπονδία δεν υπάρχει! (ηχητικό)

Αρχιεπίσκοπος ΚύπρουΛύση με στρατιωτική παρουσία και συνέχεια της Κατοχής από την Τουρκία, σε τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει, δηλώνει στο Ράδιο 9.84 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Β', σημειώνοντας  ότι "οποιαδήποτε μορφή συνομοσπονδίας και όχι μία ομόσπονδη Κύπρος με αρμονική συμβίωση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, είναι απλά μία λύση που εξυπηρετεί την Τουρκία".
"Είναι λάθος μία πενταμερής διάσκεψη για το Κυπριακό, που θα οδηγήσει μαθηματικά σε νέα ήττα τον Ελληνισμό, την ώρα που το θέμα της Κύπρου θα πρέπει να παραμείνει διεθνές".

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου χαρακτήρισε ανεξήγητη τη σπουδή του Κύπριου Προέδρου  στη βάση των πιέσεων της απερχόμενης Αμερικανικής Διοίκησης στις ΗΠΑ, ενώ εξήρε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και προσωπικά του Έλληνα ΥΠΕΞ, ευχόμενος να μην μετακινηθούν από αυτή τη στάση. Η Τουρκία κατέληξε, ποτέ δεν βιάζεται στο στρατηγικό στόχο για έλεγχο της Κύπρου, σε αντίθεση με τον ελληνισμό που πάντα διακατέχεται από ερασιτεχνισμό στα μεγάλα εθνικά ζητήματα.

2 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αρχιεπίσκοπε Κύπρου αλλά γιατί μιλάς τώρα όταν στις εκλογές διαλαλούσες σε κάθε τόνο και προέτρεπες τον κυπριακό λαό να ψηφίσει Αναστασιάδη τον ''πατριώτη''..Λες και δε γνώριζες τη διαδρομή του πρακτορίσκου Αναστασιάδη..Λες και δε γνώριζες το μεγαλοπρεπέστατο κατάπτυστο ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν του νυν προέδρου όταν ο μεγάλος πατριώτης Τάσσος έδινε μάχη υπέρ του ΟΧΙ..Σώπασε τώρα μακαριώτατε-τώρα είναι αργά για δάκρυα-τα χει κανονίσει όλα ο Άγγλος και ο Αμερικανός και απλά ο Αναστασιάδης εκτελεί.Την επόμενη φορά Αρχιεπίσκοπε Κύπρου να θυμάσαι ότι υπάρχουν και άλλες φωνές εκεί κάτω στο νησί-ΕΔΕΚ-ΔΗΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλε τα ρασα παπα και παρε το καριοφυλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.