29/12/16

Ρωσία: Δεν αποκλείουμε το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας στο Τουπόλεφ

Η περίπτωση της τρομοκρατικής ενέργειας σε σχέση με την συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού Τουπόλεφ την Κυριακή στον Εύξεινο Πόντο δεν αποκλείεται από τις ρωσικές αρχές, ωστόσο δεν είναι η επικρατέστερη θεωρία.
«Δεν υπήρξε έκρηξη εντός του αεροσκάφους», ανέφερε ο Σεργκέι Μπαϊνέτοφ, επικεφαλής ασφαλείας της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος προΐσταται και της επιτροπής έρευνας για το δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 92 άνθρωποι.
«Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτός ο τύπος τρομοκρατικών ενεργειών. Θα μπορούσε να υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση - επαφή μηχανικού τύπου με εξωτερικό αντικείμενο, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την τρομοκρατική ενέργεια», κατέληξε ο Ρώσος αξιωματούχος.
naftemporiki.gr

2 σχόλια:

  1. Θέλει πάρα πολύ έρευνα ακόμα ώστε επισήμως να παρουσιαστεί το πόρισμα των αρμοδίων αρχών.Ο καθένας ακόμα και ειδικός μπορεί να λέει ότι θέλει.Αυτοί έχουν τα στοιχεία.Η ημέρα,το φορτίο και ο προορισμός εμένα μου χτυπάνε συναγερμό για ενδελεχή έρευνα φαντάζομαι τι συναγερμό θα χτυπάνε στους Ρώσους ειδικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.