24/4/19

"Παρεμβάσεις εντός Κρίσης" - Το νέο βιβλίο του Γεωργίου Δουδούμη

Ο Γεώργιος Δουδούμης είναι οικονομολόγος, με πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στη Διοικητική των Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕΕ.
Είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών. Διετέλεσε επί ένα έτος Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, με τον οποίον ήταν υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εθνικές βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012.
Έχει συγγράψει 19 βιβλία και δεκάδες μελέτες και άρθρα, που αφορούν κυρίως τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και την τρέχουσα οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
Από το 1975, επί 29 χρόνια, υπηρέτησε ως οικονομικός διπλωμάτης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Μόναχο και στις Πρεσβείες της Ελλάδος σε Τζέντα, Βελιγράδι, Χάγη, Τίρανα, Σόφια, Μαδρίτη και Βερολίνο. Άλλα έξι χρόνια υπηρέτησε στην Αθήνα ως στέλεχος, διαδοχικά, των υπουργείων Εμπορίου, Εθνικής Οικονομίας και Εξωτερικών, με αρμοδιότητα εμπορικά και οικονομικά θέματα. Παραιτήθηκε το 2010 με βαθμό αντίστοιχο του Πληρεξούσιου Υπουργού Α΄.
Μιλά γερμανικά, αγγλικά και ισπανικά.
Το τελευταίο του βιβλίο έχει τίτλο "Παρεμβάσεις εντός Κρίσης", εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων και περιλαμβάνει άρθρα και παρεμβάσεις του κ. Δουδούμη σε ΜΜΕ από το 2010, όταν εμφανίστηκε η κρίση, μέχρι τα τέλη του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.