16/8/11

Καταργείται το εισιτήριο για τον Απόστολο Ανδρέα - Το λιντσάρισμα του ψευτοδημάρχου και η μειωμένη προσέλευση πιστών έπιασαν τόπο.

Καταργείται το εισητήριο για τον Απόστολο Ανδρέα
Το εισητήριο που το κατοχικό καθεστώς επέβλε στους προσκηνυτές. 
Μετά τις πολλές αντιδράσεις στα κατεχόμενα αλλα και την μειωμένη προσέλευση Ε/κ πιστών στο κατεχόμενο μοναστήριο του Αποστόλου Ανδρέα το κατοχικό καθεστώς προσανατολίζεται στον τερματισμό του εισητηρίιου που επέβαλε για είσοδο στην ιστορική μονή.

Όπως έγραψε πρόσφατα το ikypros, καταστηματάρχες της περιοχής, έφθασαν μέχρι του σημείου να λυντσάρουν τον λεγόμενο δήμαρχο του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου Μεχμέτ Ντεμιρτζή, γιατί έπεσαν κατακόρυφα οι δουλειές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς ο λεγόμενος δήμαρχος Ριζοκαρπάσου δήλωσε ότι μετά το Ραμαζάνι, στο τέλος Αυγούστου το εισιτήριο θα παύσει να ισχύει.

Στο δημοσίευμα της Χαβαντίς με τίτλο ''Καταργείστε αυτό το οδόφραγμα'', επαναφέρεται το θέμα της πληρωμής εισόδου στην περιοχή του ακρωτηρίου της κατεχόμενης Καρπασίας όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα. 

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, λόγω της επιβολής εισιτηρίου, οι δουλειές των καταστηματαρχών μειώθηκαν κατά 40% ενώ και οι Ε/κ, που ενοχλήθηκαν από το μέτρο, έχουν μειωθεί αρκετά. Το εστιατόριο με την ονομασία ''Νίκος'', προστίθεται, κοντεύει να κλείσει...http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/22877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.