27/8/11

Απάντηση Πεταλωτή σε Τούρκο βουλευτή

Απάντηση Πεταλωτή σε Τούρκο βουλευτή
Σε ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με φερόμενη ως δήλωση του Τούρκου βουλευτή του AKP κ. Μουεζίνογλου και άλλων παραγόντων για «υγειονομική ασφάλιση των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, από τουρκικά ασφαλιστικά ταμεία με διαδικασία κατάθεσης σε τουρκική τράπεζα», ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε τα εξής:

Θα ήταν ίσως κατανοητή η – με αντίτιμο βέβαια – προσφορά βουλευτών και παραγόντων της γειτονικής χώρας να προσφέρουν σε Έλληνες πολίτες υπηρεσίες Υγείας, αν είχαν εξαντλήσει πρώτα τις υποχρεώσεις περίθαλψης προς τους πολίτες της χώρας τους, από τους οποίους και εκλέγονται. Πράγμα, που από πληροφορίες, δεν συμβαίνει.

Να τους ενημερώσουμε όμως ότι στην Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας που παρέχει πλήρη Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ώστε να μην χρειάζονται αυτόκλητους και με το αζημίωτο -από κάθε άποψη- «σωτήρες» και «φιλάνθρωπους» από το εξωτερικό. Για αφελείς, ας ψάξουν αλλού και όχι στην Ελλάδα.
http://www.thrakinea.gr/

6 σχόλια:

  1. "...παρέχει πλήρη Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους Έλληνες πολίτες..."

    Τί παρέχει;;; χαχαχαχα!!!
    Το άλλο με τον Τοτό σς τό'πανε;;;
    αχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akritas

    Πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Πεταλωτή ότι έδωσε μια πολύ καλή απάντηση,έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η απάντηση. Η τουρκία ας βελτιώσει το βιοτικό και το μορφωτικό επίπεδο καθώς και τι επίπεδο υγείας βεβαίως στην πλειοψηφία του λαού της και μετά σώζει και τους άλλους.
    Στα νούμερα η Τουρκία προοδεύει αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα νούμερα που δεν της βγαίνουν. Μην τα ξεχνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί Ακρίτα, αν πας στο νοσοκομείο δεν σε περιθάλπτουν; Αν πας στο ΙΚΑ δεν σε εξετάζουν; Μόνο στην Αθήνα το ΙΚΑ θέλει 2 χρόνια για να σε εξετάσει, στην υπόλοιπη Ελλάδα πας κλείνεις ραντεβού μες στην εβδομάδα και ξεμπερδεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάντηση Πεταλωτή είναι εντελώς ανώριμη. Μου θυμίζει την απάντηση που είχε δώσει ένας υπάλληλος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σουηδία σε ένα περιστατικό καταγγελίας βιασμού.

    Ανεξαρτήτως εάν έχει δίκιο σε αυτά που λέει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: αντί να σκέφτεται τις επιπτώσεις που έχει η επιλογή της Τουρκίας να δίνει προνομιακή πρόσβαση σε υγειονομική ασφάλιση σε αλλοδαπούς πολίτες για να εξυπηρετήσει τα εθνικά της συμφέροντα, αντί να σκεφτεί με ποιό τρόπο θα αντιδράσει επί της ουσίας, πετάει μια απάντηση του επιπέδου "άντε πάγαινε από 'κει ρε"!

    Τί να πω, δεν ξέρω: κάθε μέρα μένω άναυδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα έβλαπτε μια εκτός οδόντων απάντηση, μπορούσε να το κάνει.
    Οταν έχεις απέναντί σου το τουρκικό θράσος, οι ευγένειες περισσεύουν.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.