2/8/11

"Γιατί να μένεις στα λιγότερα, όταν μπορείς να έχεις περισσότερα;"



Του Πάνου Μαραγκού από το Έθνος (2/8/11)

6 σχόλια:

  1. αμαν πια μ' αυτή την πιπίλα , οι φορτηγατζήδες , οι αγρότες , οι σκουπιδιάρηδες, οι φύλακες της Ακρόπολης, οι ταξιτζήδες προσφάτως κάνουν κακό στον τουρισμό και ποιός κάνει καλό ο Μπάμπης ο Παπαδημητρίου και ο Πορτοσάλτε;
    και τι θα κάμει ο κόσμος; θα περιμένει να φύγουν οι τουρίστες και μετά να εκφραστεί;
    ή μπορεί να χάσει τα κεκτημένα του και όταν φύγουν οι τουρίστες να αγωνιστεί ετεροχρονισμένα γι'αυτά ;

    Στενό παπούτσι και τρεχάλα στον κατήφορο , πάει η κυβέρνηση τον κοσμάκι και οι χρυσοκάνθαροι τελάληδες των ΜΜΕ χρεώνουν τον λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη που άνοιξε το θέμα αυτό στην καρδιά της τουριστικής περιόδου;

    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό ήθελαν,ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτό το λόγο το έκαναν τώρα,γιατί ήθελαν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον των ιδιοκτητών ταξί,προσωπικά συμφωνώ με το άνοιγμα αλλά αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις βλάπτουν σοβαρά την Πατρίδα μας.

    Ένας ακόμη λόγος είναι ότι επιχειρούν να ελαφρύνουν τα βάρη του φθινοπόρου,για να μην πέσουν όλα μαζί.

    Ήταν συνειδητή κυβερνητική απόφαση,προσωπικός σχεδιασμός Παπανδρέου και Ραγκούση να προκληθεί όλο αυτό το μπάχαλο την πιο κρίσιμη περίοδο.

    Οι υπεύθυνοι αυτής της γελοιότητας είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός,ο Ραγκούσης και ο Πρόεδρος των αυτοκινητιστών,όλα τα άλλα είναι μπούρδες και δόξα το Θεό απο αυτές χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Χρήστο Χατζησαββίδη

    Συνωμοσία, λοιπόν, κι εδώ; Να καταστρέψουν την τουριστική βιομηχανία της χώρας, να προξενήσουν ανεπανόρθωτη βλάβη σ' αυτούς, από τους οποίους σκοπεύουν να ζητήσουν φόρους, μόνο και μόνο για να στρέψουν την κοινή γνώμη κατά των ταξιτζήδων;

    Πολλή φαντασία έχεις, Χρήστο, αλλά φοβούμαι ότι το πράγμα είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ο Ραγκούσης είναι ένας ανίκανος, διάλεξε λάθος ώρα ν' ανοίξει τέτοιο μέτωπο και κατέστρεψε τον τουρισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ήδη κατεστραμμένη οικονομία του τόπου. Τα αποτελέσματα θα φανούν του χρόνου, που οι Τούρκοι θα δοξάζουν τον Αλλάχ και τον ηλίθιο τον Ραγκούση για τον τουρισμό που τους έστειλε.

    Δεν μας έφτανε το γενικότερο χάλι μας, τώρα χάσαμε και τον τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nativist

    Μίλησα εγώ για συνωμοσία;

    Τα προβλήματα ιεραρχούντε,σε πληροφορώ ότι η πολιτική κρίση που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το φθινόπορο είναι κρισιμότερη για αυτούς απο την απώλεια μερικών χιλιάδων τουριστών.

    Συνειδητά,λοιπόν,άνοιξαν το θέμα τώρα που η κοινή γνώμη θα στραφεί εναντίον τους για να μη το έχουν και αυτό για αργότερα,αν εσύ αυτό το θεωρείς συνωμοσία εγώ το θεωρώ άθλια μεθόδευση άθλιων πολιτικάντηδων.

    Είναι να γελά κανείς με τα χάλια της νοημοσύνης μας,εκεί που κατάντησε.

    Τελικά μόνο ανίκανοι δεν είναι,πανούργοι ναί,μεθοδικότατοι ναί,ασυνείδητοι ναί αλλά σίγουρα όχι ηλίθιοι,γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πώς να χειρίζοντε τα ΜΜΕ και πώς να χειραγωγούν τον κόσμο,το μόνο συνωμοτικό που μπορώ να σου πώ είναι ότι όλα αυτά δείχνουν βοήθεια απο το εξωτερικό,πότε και πώς να κάνουν τί,τί να πούνε και πώς να το πούνε.

    ΥΓ
    Μην ξεχνάς ότι προεκλογικά ο Παπανδρέου προετοιμάστηκε απο Αμερικανούς επικοινωνιολόγους,κάτι που τον μετάλαξε απο Γιωργάκη σε μέλοντα Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλώς «μίλησες» για συνωμοσία, όταν λες ότι το έκαναν επίτηδες, μία άποψη τραβηγμένη εντελώς από τα μαλλιά. Κι εξακολουθείς να το κάνεις («Συνειδητά,λοιπόν,άνοιξαν το θέμα τώρα»).

    Έχεις την εντύπωση ότι θα χαθούν «μερικές χιλιάδες τουρίστες» μονάχα; Τότε δεν έχεις καταλάβει γιατί πράγμα μιλάμε. Δεν έχεις πάρει πρέφα τι θα πει ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, διότι, όπως είπα, τα αποτελέσματα θα τα δούμε του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nativist

    Δεν είπα τι προτιμώ,ανέφερα χαρακτηριστικά τις επιλογές της κυβέρνησης,ή θα άνοιγε το θέμα τώρα και θα είχε σύμαχο μεγάλο μέρος επαγγελματιών και μή με αποτέλεσμα το πλήγμα στον τουρισμό,ή αλλιώς θα το άφηνε ΚΑΙ αυτό για το φθινόπωρο με αποτέλεσμα την πτώση της κυβέρνησης,πολιτικός σχεδιασμός είναι,αν δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς δεν σου φταίω εγώ.

    Εσύ μπορείς να το λές συνομωσία,εγώ το αποκαλώ άθλια πολιτική άθλιων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.