4/2/13

Μια μεγάλη εκδήλωση για τις Σέρρες, στις 10 Φεβρουαρίου, στο ΣΕΦ

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις 10.2.2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 12:00 έως και 14:00, στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο θα πραγματοποιηθεί, το αντάμωμα των Σερραίων που θα γιορτάσουν ως πρώτη επετειακή εκδήλωση τα 100 χρόνια, με κοπή πίττας για το νέος έτος 2013 και πανηγυρική επετειακή ομιλία από τον  κ. Κωνσταντίνο Β. Χιώλο, Δόκτορα Νομικής - Δικηγόρο και Πρόεδρο της Εθνικής Ενώσεως Βορείων Ελλήνων (Ηπειρωτών – Μακεδόνων και Θρακών),  με θέμα: Η διαχρονική σημασία της 100ης επετείου απελευθερώσεως του Ν. Σερρών.  
Θα επακολουθήσει εμφάνιση της μεικτής χορωδίας παραδοσιακής μουσικής της Αδελφότητας Νομού Σερρών, «ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ» με παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας Σερρών και Μακεδονίας, υπό την διεύθυνση του κυρίου Δημήτρη Αρδανιώτη, καθηγητή πρωτοψάλτη, με συνοδεία του Μουσικού Σχήματος  κ. Σπύρου Κούκου.   Σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η διαμονή των μελών της μικτής χορωδίας γίνεται με δαπάνες της Αδελφότητας και ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Κοτζάογλου και τα μέλη του Δ.Σ. για αυτήν την πρωτοβουλία τους. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Θα επακολουθήσει μετά το πέρας της εκδήλωσης από τις 14:00 και μετά γεύμα - γλέντι που  τελικά θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα ΑΡΙΩΝ στο Μικρολίμανο - Ν. Φάληρο, δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οδός Μυρτιδιωτίσσης, απέναντι από την εκκλησία Παναγία Μυρτιδιώτισσα, όπου, όσοι παρακαθήσουν στο γεύμα, θα μεταβούν πεζοί καθόσον η αίθουσα ΑΡΙΩΝ απέχει δύο λεπτά από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου.  Δικαίωμα προαιρετικής συμμετοχής ευρώ κατ' άτομο 25,οο, το οποίο περιλαμβάνει πλήρες μενού και όλα τα ποτά.
Δηλώσεις συμμετοχής στο γεύμα τηλ: 210-3825914 κ. Δράγιο και τηλ: 210-2833954 κ. Χατζηβασιλειάδη, μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2013.
Παρακαλούμε θερμά τους διαμένοντες στο Λεκανοπέδιο Αττικής Συμπατριώτες μας Σερραίους, αλλά και τους αδερφούς Μικρασιάτες να παρευρεθούν στην ιστορική αυτή εκδήλωση.  Για περισσότερη ενημέρωση, οι διαμένοντες στις Σέρρες που έχουν συγγενείς και φίλους στην Αθήνα, παρακαλούναι να  γνωστοποιήσουν την εκδήλωση σε αυτούς. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και με στάση στο Ν. Φάληρο, οι ενδιαφερόμενοι θα βρίσκονται απευθείας στον τόπο της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε όλους με αγάπη!!!!
Σας υπενθυμίζουμε ότι η διεύθυνση της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, που λειτουργεί από της 24.12.2012 είναι www.omserraikonsa.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων
απελευθέρωσης του Ν.Σερρών
Με αφορμή την συμπλήρωση της επετείου των 100 χρόνων (1913-2013) από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, στα πλαίσια των απελευθερωτικών εκδηλώσεων από τον Δήμο και την Περιφέρεια Σερρών, αποφάσισε την διοργάνωση και στην Αττική των κατωτέρω Ιστορικών επετειακών εκδηλώσεων.
1) Στις 10.2.2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 12:00 έως και 17:00, στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί, το αντάμωμα των Σερραίων που θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια, με κοπή πίττας για το νέος έτος 2013 και πανηγυρική επετειακή ομιλία. Θα επακολουθήσει εμφάνιση της μεικτής χορωδίας παραδοσιακής μουσικής της Αδελφότητας Νομού Σερρών, «ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ» με παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας Σερρών και Μακεδονίας και Σερραϊκό γλέντι που θα γίνει στο φουαγιέ του Σταδίου μετά το πέρας της εκδήλωσης.
2) Στις 24.4.2013, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 19:00 έως και 20:30, στην Αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση κατά την οποία οι Σερραίοι της Αττικής, θα τιμήσουν την προσφορά της Τοπικής Εκκλησίας, στον Αγώνα κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, μέχρι την απελευθέρωση και στην συνέχεια μέχρι σήμερα με σχετική ομιλία και εμφάνιση της Βυζαντινής χορωδίας του «Μαξιμείου» Πνευματικού Κέντρου Σερρών.
3) Στις 19.5.2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 12:00 έως και 15:00 στο Στάδιο Ταε Κβο Ντο, οι Σερραίοι της Αττικής θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια με διοργάνωση της Γ’ Πανσερραϊκής γιορτής (Πρόοδος – Ανάπτυξη – Πολιτισμός και προβολή της Περιφέρειας Σερρών), κατά την οποία θα συμμετάσχουν οι Σερραίοι καλλιτέχνες και θα παρουσιαστούν αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χορωδιών και χορευτικών.
Η Ιστορία και ο Πολιτισμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο και τα θεμέλια του Εθνους. Η αναδρομή στα Ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος και τους Αγώνες του Εθνους, που σηματοδότησαν την Ελευθερία και την Αναγέννηση της Πατρίδας μας και η παρουσίαση των επιτευγμάτων στο παρόν, αποτελούν τον Φάρο, που θα μας φωτίζει και θα μας οδηγεί στην διαδρομή της νέας εκατονταετίας για την Πρόοδο – Ανάπτυξη και Πολιτισμό.
Η σημερινή ύφεση και η πρωτοφανής οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, οπωσδήποτε περιορίζει τις δυνατότητες για ευγενικές προτάσεις χορηγιών, δεδομένου ότι οι συνάνθρωποί μας, υποφέρουν και αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.
Το πατριωτικό όμως καθήκον μας καλεί να κρατήσουμε, αναπεπταμένη τη Σημαία και τη Δάδα της πλούσιας Ιστορίας και του Πολιτισμού, ως το μεγαλύτερο «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» και για αυτό αποφασίσαμε την πραγματοποίηση των ανωτέρω εκδηλώσεων.
sima\

Εκδήλωση 10 Φεβρουαρίου 2013

2
1
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
********
Η παρουσία και η συμμετοχή σας στο μουσικοχορευτικό γλέντι – συνεστίαση (γεύμα) που θα γίνει στις 10.2.2013 και ώρα 14:00 μμ, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Royal fare) που θα επακολουθήσει μετά το πέρας της εκδήλωσης, με αφορμή την επέτειο  της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Ν. Σερρών που θα προηγηθεί στην Αίθουσα  «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. 
Μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με τους φίλους Σερραίους και Μικρασιάτες που θα παρευρευθούν στην επετειακή γιορτή των 100 χρόνων και θα ψυχαγωγηθούμε με παραδοσιακά χορευτικά δημοτικά τραγούδια Σερρών – Μικράς Ασίας και Μακεδονίας.
Πλούσιο μενού – μπουφές σε αριθμημένα προκαθορισμένα τραπέζια  με όλα τα ποτά τιμή κατ’ άτομο ευρώ 30,οο.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 στα  μέλη του Δ. Συμβουλίου και εκπροσώπους των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας ως και  στα τηλ. 210-3825914  κ. Δράγιο και 210-2833954 κ. Χατζηβασιλειάδη.
Σας περιμένουμε μαζί με τους φίλους σας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αριστείσης Δράγιος                              Νικόλαος Χατζηβασιλειάδης
sef
 Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: http://www.omserraikonsa.gr/events.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.