14/9/18

Η ΕΒΖ σήμερα χρωστά 241 εκατ. ευρώ,

έχει αρνητικά ίδια κεφάλαια και υποθηκευμένη όλη την ακίνητη περιουσία της
Τον Απρίλιο του 2013 όταν είχε κάνει πρόταση η γαλλική Cristal Union, ύψους 117 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της ΕΒΖ, ο Αλέκσης και άλλοι 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους στη Βουλή είχαν χαρακτηρίσει το τίμημα «εξευτελιστικό» και είχαν πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για να ακυρωθεί η πώληση, κάτι που πέτυχαν. 5 χρόνια μετά όμως η εταιρεία χρεοκοπεί στα χέρια τους...





Νικος Ραπτης

6 σχόλια:

  1. Καλα κανουν αφου ετσι γουσταρουμε ναουμε.Να μας κυβερνανε ελεεινοι για να εχουμε ελπιδα να κλεψουμε και εμεις.Τοσα και χειροτερα αφου δεν θελουμε να βαλουμε ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κανουν αφου ετσι γουσταρουμε ναουμε.Να μας κυβερνανε ελεεινοι για να εχουμε ελπιδα να κλεψουμε και εμεις.Τοσα και χειροτερα αφου δεν θελουμε να βαλουμε ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει, η ζάχαρη κάνει κακό στην υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα 241 εκ. είναι άλλο να τα χρωστάς στις τράπεζες και άλλο στους τευτλοπαραγωγούς, στα ασφαλιστικά ταμεία ...
    ας δούμε ποιοί φουντάραν την ΕΒΖ ? μήπως οι διορισμένοι αποτυχημένοι πολιτευτές των σημερινών νεοφιλλελέδων , αυτών που έφεραν τις λύσεις από το HARVARD ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που συνηθίζεται π.χ. να δανείζεσαι από τις τράπεζες για να εξοφλείς τους τευτλοπαραγωγούς, τα ασφαλιστικά ταμεία, εργαζόμενους, συνεργάτες, λοιπούς πιστωτές, διαφημιστές κλπ… Μετά βέβαια, φαίνεται πως χρωστάς ΜΟΝΟ στις τράπεζες. Αλλά γιατί τα χρωστάς είναι το κρίσιμο ερώτημα!!! Και εκτός από το ΠΟΙΟΙ, καλό είναι να αναρωτιόμαστε και το ΠΩΣ!!!
      'Άλλο να έχεις τρύπα στο ταμείο λόγω απάτης, άλλο να έπαθες έκτακτη ζημιά, άλλο να σε πιστόλιασε ο μεγαλύτερος πελάτης σου, άλλο να θες 150 εργαζομένους και να έχεις 500, άλλο να πληρώνεις πλασματικές υπερωρίες, άλλο να κάνεις ασύμφορες συμφωνίες και προμήθειες με άτομα που σου υποδείξανε οι πάτρωνές σου...
      Ως πολίτες θα έπρεπε να ζητάμε πάντα λογοδοσία για τις κρατικές εταιρείες. Για τις ιδιωτικές να ζητάνε οι μέτοχοί τους και το κράτος να τις εποπτεύει αυστηρά εντός του νομικού πλαισίου.

      Διαγραφή
  5. Τοσα χρωσταει και το ..Πασοκ...κι ομως ..ζει...!!! Ας αλλαξουν ονομα και ΑΦΜ...Ας την πουν ..." μαλλι της γριας " με ΑΦΜ 000000000 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.