24/9/18

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Δεν πέθανε από τα χτυπήματα - Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου λένε οι ιατροδικαστές

Όλοι αυτοί που προδίκασαν, που έγιναν εισαγγελείς, που καθύβρισαν τον κοσμηματοπώλη ως δολοφόνο, είναι απολογούμενοι στην ελληνική κοινωνία - Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες, ερυθρόμορφοι φασίστες, όπως είπε ο Μίκης - Αντισταθείτε Έλληνες στο φασισμό, αντισταθείτε...

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογρηάς, Μαριανού και Τσαντίρης (που ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο»

Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροψία - νεκροτομή. Ωστόσο, σ' αυτό που συμφώνησαν είναι ότι δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις στο σώμα του. Όπως είπαν οι ιατροδικαστές «με το τέλος της νεκροψίας το συμπέρασμα είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Συμφωνούμε όλοι, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων και του μακροσκοπικού αποκλεισμού των θανατηφόρων κακώσεων». Το θύμα δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Είχε κάποια τραύματα σε όλο του το σώμα, μικρά, θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο, είπαν οι ιατροδικαστές.
Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα. Τη νεκροψία έκαναν οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το δημόσιο και ο Σ.Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.  


Πλέον το αν και σε τι βαθμό συνέβαλαν τα χτυπήματα που δέχθηκε στο θάνατό του, θα απαντηθεί από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, αφού μπορεί μεν να μην είναι η κύρια αιτία του θανάτου, αλλά δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ότι συνέβαλαν τα χτυπήματα στο θανατηφόρο αποτέλεσμα.

Τη σορό του Ζακ Κωστόπουλου αναγνώρισαν επίσημα το βράδυ της Κυριακής στον Ευαγγελισμό η γιαγιά και η θεία του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι στην Ιτέα. 

Μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα,  ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις  κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας  και είχαν ως  αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου. 

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση της οδού Γλάδστωνος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης απο το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο. 

Οπως όλα δείχνουν απο τη μέχρι στιγμής εξέταση του υλικού, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από τα δύο αυτά άτομα - ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτητης του καταστηματος- αφού έχει λάβει τις πρώτες βοηθειες απο το ΕΚΑΒ δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη απο άγνωστο άτομο ενώ στη συνέχεια αρπαζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθει σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με ενα γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί απο το χέρι.
Νίκος Καλογριάς

Σωκράτης Τσαντιρης

Βίντεο ληστής κοσμηματοπωλείο ΣΚΑΪ
Δείτε και το πρώτο βίντεο  που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr από όσα συνέβησαν στην οδό Γλάδστωνος το απόγευμα της Παρασκευής
Βίντεο - σοκ από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια με νεκρό τον δράστη
Φόβοι για αντίποινα και επεισοδια 

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφαλειας φοβούνται επιθέσεις κουκουλοφόρων ως αντίποινα καθώς λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 33χρονου και ειδικοτερα το Σαββατο, ομάδες ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κανιγγος, στο σημείο του αιματηρού σκηνικού με αγριες διαθέσεις. Την υποθεση παρακολουθεί η Κρατική Ασφάλεια και λαμβανει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην εκδηλωθούν ανάλογα φαινόμενα.

Δείτε βίντεο: Γρίφος για την ΕΛΑΣ ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου - Σήμερα η ιατροδικαστική έκθεση

Πρώτο Θέμα

17 σχόλια:

  1. Το θλιβερό περιστατικό, αφορμή για κάποιες σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λογικές οι σκέψεις του άρθρου που παράθεσες και νομίζω εκφράζει τους πλείστους.

      Διαγραφή
  2. Το λυπηρον στο ολο θεμα δεν ειναι μονον πρωτιστως μιαν απωλεια ζωης που ειναι και το σημαντικοτερον βεβαιως,αλλα το οτι ανθρωποι που λενε οτι ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος δραττουν την ευκαιρεια (δι εαυτους ευ καιρεια) να χρησιμοποιησουν τον θανατο και την μνημη ενος ανθρωπου για να περασουν τα δικα τους σαθρα υπουλα σχεδια δια την πληρη διαλυση ενος εθνους, καθοτι η ελλας ως κρατος πλεον δεν υφισταται.Εαν αυτοι που δειξανε τοσο ενδιαφερον δια τον θανοντα, δειχνανε το ιδιον ενδιαφερον δια τους ατυχεις ανθρωπους ποθ πεσανε θυματα ληστειας εξευτελισμου βιασμου και ανθρωποκτονιας ειναι βεβαιον αγαπητοι μου οτι εις την ελλαδα δεν θα υπηρχε εγκληματικοτης.
    Ολογος λοιπον που ολοι αυτοι γινανε εισαγγελεις και προσφερθεντες δημιοι σε ενν νομιμο πολιτη οικογενειαρχη που πηγε να βγαλει το ψωμι του ξερετε ποιος ειναι?Μα φυσικα και ξερετε.Γραφηκε σε αυτην εδω την στηλη προ ημερων. ΘΕΛΟΥΝΕ να αλλαξουνε τον τροπο σκεψης των Ελληνων , ωστε να απωλεσουνε την ικανοτητα διακρισης που η διδεται απο Θεον κατα χαριν , ωστε να διαχωριζεται το καλον αππ το κακον, ωστε ο ανθρωπος να μπορει να αποφευγει το κακον , εαν δυναται, στους απογονους προδομενων αλλα καλοπιστων ελληνων να τους αναγκασουνε να αποδεχθουνε κατι τετελεσμενα.
    Αναφερω τρεις περιπτωσεις.1) Πακιστανος στην Παρο βιαζει και κακοποιει την Μυρτω.Οι αστυνομικοι τον συλλαμβανουν την τελευταια στιγμη προ αναχωρησεως εις Πακισταν με εισητηριο στο χερι.
    2) Ελλην βγαινοντας απο την οικια του , δεχεται επιθεση απο αλλοδαπους(ασχετο αυτο) οι οποιοι επιτιθενται δια να αποσπασουν την καμερα του , με την οποια ,μετεβαινε στο νοσοκομειο δια να κινηματογραφησει το προ ολιγων λεπτων νεογεννηθεν τεκνο του.Τον σκοτωνουν. Οι αστυνομικοι καταφερνουν να συλλαβουν τους δρατεσ.3)νεαρος ελλην μετα της φιλης του επισκεπτεται Φιλοπαππου.Δχεται επιθεση απο αλλοδαπους (ασχετο αυτο) προκειμενουθ ληστεψουν αυτον η και οτι αλλο και στην συμπλοκη τραυματιζεται θανασιμα πεφτοντας απο τον γκρεμο.Οι αστυνομικοι καταφερνουν να συλλαβουν αυτους δρστεα μετα απο λυσσωδες ανθρωποκυνηγητο μετα τεσσερις ημερες στην ειδομενη , ολιγο προ οι δαστες διαφυγουν απο ελλαδα.
    ΣΤΗΝ παρο ταξιτζης πεφτει νεκρος απο πυρα ληστων.Οι δραστεσ συλλαμβανονται.
    Νεαρα δεσποινις αναισθητοποιειται απο δραδτη στην οικια του οπου ειχε μεταβει να εργαστει ως οικιακη βοηθος.Ακινητοποιειται και βιαζεται κατ εξακολουθηση.Οι αστυνομικοι καταφερνουν να διελευκανουν την υποθεση ενεργωντας αστραπιαια, πριν ο δρατησ ξεφορτωθει αυτην η το πτωμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για οσους δεν γνωριζουν , το να συλλαβεις τετοια αποβρασματα , δεν ειναι σαν να πηγαινεις σε ραντεβου.Χρειαζεται διαθεση πρωτιστως , υπομονη επιμονη , εκθεση σε κινδυνο ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του αστυνομικου πολλακις , καθοσον η εργασια την οποια ουχι περι χρηματων (αλλα μισθου )ποιουμεθα , αλλα περι αρετης εγκυμονει ΚΙνδυνους που ουτε φανταζεσθε.Στις ανωτερω περιπτωσεις δεν αντεληφθηκα απο τα μεασ εφημεριδες ιντερνετ ξεσπασμα κατα των δραστων που κατ εμε επρεπε και πρεπει να εκτελεστουν αμεσα.Στην περιπτωσ του πακιστανου στην παρο επληροφορηθην οτι κατα την προσαγωγη του στην δικαιοσυνη , υπηρξε συγκεντρωση ατομων υπερασπιζομενοι αυτον. Επισης στου συλληφθεντες δραστεσ της ληστειασ στην παρο και στην δολοφονια του ταξιτζη, υπηρξε παλι εκδηλωση συμπαραστασης υπερ των δραστων.
    Και διερωταται καινεις.Τι συμβαινει?Ουδεις εξεδηλωσε ενα ευγενικον αισθημα εναντι των μαχητων αστυνομικων που με κινδυνο ζωης , συνελεβαν τα ανωτερω καθαρματα, οι οποιοι βεβαιως δραστες λειτουργουν εκ του ασφαλους γνωριζοντες οτι ειναι θεμα χρονου να αποφυλακιστουν , εχοντας στα χερια τους πληρη στοιχεια των αστυνομικων , για να τους δωσουν ενα καλο μαθημα...., με την εγκριση του εκαστοτε Παρασκευοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην προκειμενη περιπτωση ομως , για πρωτη φορα εμφαινεται ενα στοιχειο που μεχρι τωρα δεν υφιστατο.Δια πρωτη φορα στην εναντι πλευρα εμφαινεται το στοιχειο του φοβου, Αυτο προερχεται διοτι δια πρωτη φορα , πολιτες αποδεικνυουν οτι δεν πτοουνται πλεον να εφαρμοζουν οι ιδιοι τον νομο , αντιλαμβανομενοι πλεον οτι η αστυνομια εχει δεμενα τα χερια της, και τελος παντων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Αυτος ειναι ο λογος που εγινε τετοια συντονισμενη επιθεση προκειμενου αν ει δυνατον εκτελεστουν ο κοσμηματοπωλης και ολη η οικογενεια αυτου προς παραδειγματισμο.
    Η επομενη κινηση ελληνων θα ειναι τετοια που δεν την φανταζεται ουδεις.Ο απλος πολιτης αντιλαμβανεται πλεον οτι δεν μπορει να περιμενει βοηθεια απο πουθενα, και το βασικοτερο πρεπει να αντιμετωπισει τον εχθρο μονος του.Το εαν αυτο ειναι αυτοδικια η παρανομο ουδεμια σημασια εχει πλεον.Σημασια εχει η επιβιωση της φυλης.Αφου δεν τμωρηθηκαν οι δρατες της τετραπλξα δολοφονιασ στην μαρφιν, το θεμα ετελειωσεν και συγχρονως ανοιξε κατι αλλο.Η επιβιωση των Ελληνων.
    Αυτος ειναι ο λογος αγαπητοι δια την σφοδρα επιθεση.Σου λει μηπως ειμαι εγω ο επομενος, και ουδεις θα προσελθει δια βοηθεια δια να ποφυγω το λυντσαρισμα?
    Ο καθεις ας απαντησει μονος του.
    Εσεται ημαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατηγόρησαν (χωρίς να έχει γίνει η ιατροδικαστική εξέταση) τον κοσμηματοπώλη που δέχθηκε την επίθεση μέσα στο κατάστημα του.
    Που ήταν όλοι αυτοί οι κύριοι, οι κυρίες και...τα Τζέισον να διαμαρτυρηθούν για τη ληστεία και δολοφονία του 27χρονου κοσμηματοπώλη (μέσα στο κατάστημα του), από πυροβολισμό από εκείνον τον αλήτη στη Θεσσαλονίκη το 2015?

    http://www.kathimerini.gr/830171/article/epikairothta/ellada/8essalonikh-pe8ane-o-nearos-kosmhmatopwlhs-poy-eixe-traymatistei-se-lhsteia

    Δεν είναι μόνο φασισμός κ. Σάββα και αγαπητοί φίλοι.
    Είναι έλλειψη αντίληψης πραγματικότητας. Η κοινωνία αυτή για να συνέλθει θέλει ένα είδος (κοινωνικού) ηλεκτροσόκ.
    Η χώρα δεν είναι βαλκανικό τσίρκο. Αυτό το λέγαμε μέχρι πριν λίγο καιρό.
    Πλέον η χώρα είναι μια πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ψυχιατρείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν εγινε τρελα τωρα....Εγινε απο παλια οταν η καλοπεραση εδιωξε ολα τα στανταρτς τα Ελληνικα...τις σξιες...μσς.Αδεια ασκια στον καθε ανεμο..ατακτως βολοδερνουν....

      Διαγραφή
  6. Όταν σε απειλεί κάποιος με φονικό όπλο έχεις δικαίωμα να αμυνθείς όπως νομίζεις καλλίτερα. Ο Ζακ πήρε το ρίσκο και απείλησε την σωματική ακεραιότητα συνανθρώπων του και έχασε... Τώρα συγγενείς και φίλοι ζητάν τα ρέστα. δηλαδή ιστορίες για αγρίους που συμβαίνουν μόνο στο συριζιστάν .. Αν ήταν ένας φασίστας ΧΑαυγίτης που είχε απειλήσει κάποιον για να τον ληστέψει και είχε σκοτωθεί τότε η ΕΡΤ θα έκανε πάρτι ...φασίστα θα τον ανέβαζε εγκληματία θα τον κατέβαζε … αυτή είναι η Ελλάδα ένα μπουρδέλο όπου τα πρεζόνια εγκληματίες παρουσιάζονται ως θύματα. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου σε όσα γράφεις εκτός από αυτό:

      "αυτή είναι η Ελλάδα ένα μπουρδέλο"

      Διαφωνώ εντονότατα :) Προσβάλλουμε τα μπουρδέλα :). Εκεί υπάρχει απόλυτη αντίληψη πραγματικότητας, επαγγελματισμός, τάξη, οργάνωση, ευγένεια παρακαλώ καθίστε τι θα πιείτε όσο θα περιμένετε :)
      Εγώ αυτό πάντως αυτό θυμάμαι από μια επίσκεψη μου μετά τις Πανελλήνιες πριν περίπου 10 χρόνια...με είχαν όχι Πασά αλλά Σουλτάνο όσο περίμενα για να φύγουμε..ούτε ο Ερντογάν στο παλάτι του τέτοια άνεση, ούτε ο Τσίπρας στην βίλα του Πάμπλο, ούτε ο Α/ΓΕΣ σε επιθεώρηση στρατοπέδου στο γραφείο διοικητή...τα γατάκια όλοι τους που να βλέπανε την περιποίηση από τα κορίτσια :)
      Τηλεόραση τελευταίου τύπου, αναπαυτικός καναπές, τραπεζάκι, ουισκάκι(και ξεχωριστά τον πάγο παρακαλώ δίπλα αν ήθελα να έβαζα) και ξηροκάρπια. "Κάτσε εκεί γλυκούλη μου εσύ" η μία, "Ξηρούς καρπούς τρως?" η άλλη.
      Τώρα για τον φίλο μου που έκανε χρήση κι άλλων υπηρεσιών θα περιοριστώ να πω ότι έμεινε κατενθουσιασμένος. Είχε τόσο άγχος για τη βασική εκπαίδευση αλλά βγήκε μετά με ένα χαμόγελο άλλο πράγμα που λένε.
      Σεβασμός λοιπόν στα μπουρδέλα. Έχουν επίπεδο πολύ μεγαλύτερο από τις περισσότερες υπηρεσίες της χώρας.

      Διαγραφή
  7. Αυτά παθαίνεις όταν η ανωμαλία γίνεται κανονικότητα ... έρχονται τα πάνω κάτω - χάνουν η λέξεις την σημασία τους.
    Δηλαδή πρώτα βαφτίζεις το κρέας ψάρι και μετά το ψήνεις πάνω-κάτω ... και οι λωποδύτες βαφτίζονται θύματα μία που είναι του εξουσιαστικού χώρου της συριζο-ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου τύχη κάτι τέτοιο που βασικά το απ' εύχομαι , θα έκανα και εγώ το ίδιο !!!!!! Μπήκε στον χώρο σου , φατον !!!!!!! Έτσι κατάντησαν την χώρα .... Αυτό προστασία !!!! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη , δεν υπάρχει προστασία του πολίτη !! Ότι θέλουν κάνουν , το ίδιο και εγώ. !!!

      Διαγραφή
  8. Παρτε και κανενα ροπαλο να φυγουν....διοτι μπλα μπλα....δεν φτιαχνει τον ..χαλβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H πολιτική ορθότητα στην πλήρη εφαρμογή της.Μια εξόφθαλμη περίπτωση εκμετάλλευσης ενός περιστατικού, (κατά τ΄άλλα του κοινού Ποινικού Δικαίου), που αναδείχτηκε ξεκάθαρα λόγω της gay ιδιότητας του δράστη, με σκοπό τη συμπάθεια των LGBT, και την φίμωση όσων αντιδρούν στην προώθηση κάποιων πραγμάτων.
    Επιχειρείται να παρουσιαστεί μια ολόκληρη κοινωνία ως απάνθρωπη, σκληρή και φυσικά ομοφοβική [αυτή είναι η τελική επιδίωξη (συνειρμικά, αν όχι ανοιχτά)].
    Κανείς δεν θεωρεί ότι η αξία μιας (οποιασδήποτε) ανθρώπινης ζωής μπορεί να μπει στη λογική της εξίσωσης ή της σύγκρισης με την αξία υλικών αγαθών (ώστε να δικαιολογηθεί π.χ. η αφαίρεσή της λόγω κλοπής).Οι περισσότεροι άλλωστε που αναγκάζονται πολλές φορές να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, το κάνουν για απειλή και εκφοβισμό και όχι για να σκοτώσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όντως ανθρώπων άρρωστων ναρκομανών που ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγα χρήματα, και χρειάζονται βοήθεια, (αν φυσικά μπορείς, και ιδιαίτερα κάτω από τέτοιες συνθήκες να βοηθήσεις ένα τέτοιο άνθρωπο).
    Είναι διαφορετική η περίπτωση που απειλείται η ζωή σου από την περίπτωση που απειλείται η περιουσία σου, και δεν εξισώνουμε τα πράγματα.
    Εδώ όμως, όπως και αν εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ("εν βρασμώ" ή όχι, όπως λέμε, του ιδιοκτήτη που έχει κάθε δικαίωμα έτσι κι αλλιώς να υπερασπιστεί την ιδιοκτησία του, και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα δεν ελέγχονται και από τις 2 πλευρές), πρόκειται ξεκάθαρα για μια κατευθυνόμενη διαστρέβλωση, και ένα είδος ιδιότυπης ηρωοποίησης αυτού του ανθρώπου με τη γνωστή "λογική" της πολιτικής ορθότητας του ΣΥΡΙΖΑ: "o θυματοποιημένος gay ναρκομανής" και "ο ομοφοβικός ρατσιστής" που στο πρόσωπο του gay, βγάζει το μίσος του όπως λέει και ο M.Λώλης, που ανάμεσα στα άλλα, διαστρεβλώνει με προκλητικό τρόπο την πραγματικότητα, δηλώνοντας ότι από τους 45.000 αστυνομικούς, οι 9.000 είναι ομοφυλόφιλοι (!!):
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/715450_ypastynomos-mlolis-stin-elas-ypiretoyn-9000-omofylofiloi
    Έχοντας δίπλα του την Μ.Γιαννακάκη με τις γνωστές απόψεις (γάμο ομοφυλόφιλων και υιοθεσία παιδιών):
    https://tvxs.gr/news/ellada/nomosxedio-gia-allagi-fyloy-orizontas-ta-aytonoita
    Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι και επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι συζητάμε τώρα; Εδώ μια φασιστική ακροδεξιά ομάδα εφτασε στο σημείο, αλαλάζοντας αφου εισέβαλαν σε ιερό ναό σε ώρα προσευχής και αφού επέβαλαν βιαιο ψυχαναγκασμο στους ειρηνικούς μουσουλμάνους που εκείνη την ώρα προσεύχονταν, τελικά οι φασιστες ακροδεξιοί αφήνοντας τους φιλήσυχους μουσουλμάνους άναυδους και έντρομους ανενοχλητοι οι φασιστες τρομοκράτες αποχώρησαν.

    Το σπουδαιότερο δε, κανένα απο τα ΜΜΕ δεν παρέμεινε δεόντως να το στηλιτεύσει, και καμία σύλληψη των δραστών δεν έγινε, ούτε καν μνεια!!!

    Πως είπατε, δεν ήταν τα θυματα μουσουλμάνοι, και δεν ήταν οι δραστες ακροδεξιοί;

    Ε για αυτό δεν συζητιέται σχεδόν καθόλου.

    ΥΓ: ο σχολιάζων @asper δηλώνει εντελώς άθρησκος ή άθεος αν θέλετε, αλλά ομως το στηλιτεύω σαν το ότι χειροτερο φασιστικο ολοκληρωτικό και σκοταδιστικό συμβάν που εχει συμβεί στη χώρα. Και όμως μουγκα μαυρη και σκοτεινή επεσε στα βοθροκαναλα της "καληνύχτα ελλαδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικά ο Θεός να συγχωρέσει τον Ζακ και ας τον πάρει εκ δεξιών του μπας και δει κι αυτός άσπρη μέρα, η δικαιοσύνη, οι ιατροδικαστές και οι δικηγόροι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στον κοσμηματοπώλη, καλά ξεμπερδέματα. Το θέμα είναι τραγωδία, αφού όλοι μπορούν να διεκδικούν κάποιο δίκαιο για τις απόψεις τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ουσία είναι μία, ο εκάστοτε κακοποιός, παίρνει τα ρίσκα του.
    Ο υφιστάμενος την κακοποιό δράση του δεν οφείλει να εφαρμόσει την αρχή της αναλογικότητος ούτε να διακριβώσει πρός τούτο τις προθέσεις του κακοποιού. Δεν είναι εκαπιδευμένος, δεν είναι εξοπλισμένος, δεν είναι η Δημόσια Δύναμη (συνήθως απούσα...)
    Οφείλει να υπερασπισθεί τιμή, ζωή και περιουσία με οποιο πρόσφορο μέσο. (by any means available ελεγε ο Malcolm X...)
    Πρόκειται για τον πρωτογενή πόλεμο, οταν δυο ανθρωποι μάχονται χωρίς ορια : Ο ενας θέλει να πάρει αυτό που εχει ο αλλος, ζωή, τιμή, περιουσία και ο αλλος θέλει να τα υπερασπισθεί.
    Ο επιτιθέμενος ας πρόσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.