19/4/11

Διαψεύδει το δημοσίευμα της «Hurriyet» ο Θ. Πάγκαλος

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε πως δεν είπε ποτέ τα όσα γράφτηκαν για «εργατικούς Τούρκους» και «τεμπέληδες Έλληνες».
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ούτε έκανε δηλώσεις, ούτε έδωσε συνέντευξη, ούτε καν ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του Τύπου κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, με την οποία διαψεύδει τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης σε σχετική του δήλωση.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου που συμπληρώνει: «Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο».
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Μιχελάκης, είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», μεταξύ άλλων είχε πει ότι: «Ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτήρισε όλους τεμπέληδες. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε»» και ότι: «Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, επετέθη κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος λέγοντας ότι «οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες» και «ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές»». Τέλος, σημειώνει ότι: «παραποίησε πλήρως την πραγματικότητα λέγοντας πως «μετά την εξαγορά της FinansBank» (τον Απρίλιο του 2006) «κάποιοι εθνικιστές ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις». Για την αποκατάσταση της αλήθειας να πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ - δια του εκπροσώπου του και σημερινού υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου- είχε χαρακτηρίσει σκάνδαλο την αγορά από την τότε διοίκηση της τράπεζας, ενώ 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν εντάξει την υπόθεση FinansBank σε σχετική ερώτηση στη Βουλή».
Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα είχε εκδώσει νωρίτερα και το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Η κυνική ομολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης από την Κωνσταντινούπολη, έχει μία αλήθεια. Όταν εμείς είχαμε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η Τουρκία αναδείκνυε έναν Ερντογάν».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

11 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΙ Η Π@@Τ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ: «Η κυνική ομολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης από την Κωνσταντινούπολη, έχει μία αλήθεια.>> ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε τον πήραν χαμπάρι και οι γείτονες, δηλαδή ακόμα και όντως να μην έκανε καμια δήλωση όσο έμεινε στην Πόλη άντε τώρα να μας πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως επισης και το λεχθέν απο το ευλογημένο στόμα του:Στρατηγέ θα την πάρει ο αέρας τη σημαία!!!
    Αφου τους γουστάρει τόσο τους γείτονες ας παει να βάλει υποψηφιότητα στην περιφέρεια του Εσκί Σεχίρ ή στο Ντιγιαρμαπκιρ και εκει να τονίσει οτι οι τούρκοι ειναι εργατικοί και φιλόξενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού τον πνίγει το δίκιο τότε γιατί δεν προχωρά σε μηνήσεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάγκαλος είναι ανόητος, φοβερά ανόητος και αμετροεπής. Ο αλήστου μνήμης Παπανδρέου τον είχε βάλει να ζητήσει δύο φορές συγγνώμη, από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς. Δεν ίδρωσε τ' αυτί του, τού παχύδερμου.

    Αν δεν ήταν ανόητος, θα πήγαινε στο εξωτερικό να κατηγορεί την χώρα του; Αλλά και ο Γιωργάκης δεν πάει πίσω. Δεν πήγε στο εξωτερικό κι έλεγε ότι κυβερνά μία διεφθαρμένη χώρα;

    Ο ένας πιο ασόβαρος από τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 19 Απριλίου 2011 12:18 μ.μ.

    Πανέξυπνος είναι,αν όσα έλεγε τα έλεγε απο βλακεία τώρα δεν θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,παχύσαρκος λαγός ναί,ανόητος όμως όχι.

    Υπηρεσία προσφέρει στα αφεντικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Πάγκαλος που και μόνο με την παρουσία του, χωρίς καν να μιλάει, λέει ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Ελλάδα ούτε να βρει υδρογονάνθρακες, ούτε να κηρύξει ΑΟΖ ούτε να διεκδικήσει τα δίκια της ποτέ των ποτών. Δηλαδή, τι έχει προσφέρει στην πατρίδα με την παρουσία του τόσα χρόνια στην πολιτική; Και ειδικά αυτήν την περίοδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω.
    Ολοι το βρισκουμε λογικο να ειπε ο παγκαλος αυτα που εγραψε η χουριετ.
    Η χαζομαρα καλα κρατει οπως κιη αδιαφορια για οτιδηποτε ποσο μαλλον για την πατριδα.
    Εν τοιαυτη περιπτωσει δεν θαπρεπε ναναι τετοιοι ανθρωποι στην εξουσια.
    Το Αιγινητιο ξανανοιξε και τους περιμενει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Χρήστο Χατζησαββίδη

    Ανόητος, δεν θα πει απαραιτήτως βλάκας. Υπάρχουν έξυπνοι που στην προσπάθειά τους να κάνουν επίδειξη πνεύματος, λένε ανοησίες. Επίσης, όπως έγραψα, αμετροεπής. Οι δηλώσεις του τότε για τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, ήταν δηλώσεις ΥπΕξ; Πόσες δηλώσεις υβριστικές έχει κάνει κατά καιρούς; Θυμάσαι εκείνο του Παπαθεμελή "έξεστιν Παγκάλω ασχημονείν";

    Μπορείς να φανταστείς Τούρκο πολιτικό να κάνει τέτοιες δηλώσεις για την χώρα του στο εξωτερικό;

    Όπως φαίνεται, μάλλον τα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο προδότης πήγε νά δεί τούς λογαριασμούς του στήν Τουρκία πού είναι γεμάτοι μετά τήν παράδοη του Οτσαλάν, τό ξεπούλημα τών Ιμίων καί τό σημερινό ξεπούλημα τής Θράκης καί τών πετρελαιών του Αιγαίου.

    Προσκύνα Πάγκαλε τόν σουλτάνο όπως κάνανε οι προγόνοι σου. Οι ραγιάδες φιλούσαν τά ταπέτα του σουλτάνου όταν τόν συναντούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.