29/9/12

ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ πετιέται, κι αντριεύει και θεριεύει το ...Κουρδιστάν

Μετά το χάρτη που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα The New York Times, στον οποίο εκτός από το κουρδικό κράτος στο Βόρειο Ιράκ-Νότιο Κουρδιστάν, που το παρουσίαζε ως ανεξάρτητο, είχε και ένα ευρύτατο κομμάτι της -σημερινής- τουρκικής επικράτειας με διαφορετικό χρώμα και την ένδειξη KURDISH REGION, έρχεται τώρα  ο Οργανισμός EUROMINORITY να ταράξει τα νερά στην Άγκυρα, με έναν χάρτη του Κουρδιστάν, ο οποίος έχει διπλή έξοδο έξοδο στη θάλασσα παρακαλώ: Μία στη  ΝΑ Μεσόγειο, μεταξύ Αλεξανδρέττας και Μερσίνας και μια στον Εύξεινο Πόντο, βόρεια της Τραπεζούνας, στην περιοχή των αρμενόφωνων μουσουλμάνων και των Λαζών.
Να σημειωθεί ότι ο χάρτης αυτός πωλείται ως πόστερ και μπορεί να τον αγοράσει όποιος θέλει να έχει μπροστά του το χάρτη των εξελίξεων της επόμενης δεκαετίας στην περιοχή μας.
Επίσης, ο χάρτης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θερμόμετρο, για να μετρά κάθε στιγμή τα επόμενα χρόνια τον πυρετό και την ταχυπαλμία που θα καταλαμβάνει τους αξιωματούχους στην Άγκυρα κάθε φορά που οι Κούρδοι θα προχωρούν και προσεγγίζουν προς τα Άδανα, την Άγκυρα και την Τραπεζούντα!!!

5 σχόλια:

 1. Εγω παντως περιμενω την ωρα που θα δημοσιευθει επισημα ο χαρτης του Ποντου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην επόμενη έκδοση θα έχει και πρόσβαση στη Κασπία Θάλασσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://sohrawardi.blogspot.gr/2012/09/parution-carte-du-kurdistan.html

  ο χαρτης του EUROMINORITY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λοιπόν,ο τίτλος μου θύμισε μια κάπως περίεργη περίπτωση στην Κρήτη,στον Άγιο Νικόλαο.Στο νοσοκομείο,οι γιατροί της μαιευτικής γνώριζαν λίγα Αλβανικά,επειδή εκεί γεννούν πολλές Αλβανίδες που ζούνε στην περιοχή.

  Κατά τη διάρκεια της γέννας,οι γιατροί φώναζαν στούιτ στούιτ,το οποίο σημαίνει σπρώξε.Γνώριζαν και άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι.Πολύ γέλιο.

  Στούιτ λοιπόν φίλοι Κούρδοι,θα τα καταφέρετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ KURDISH REGION ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ........
  ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" Ή ΕΣΤΩ "KURDISH STATE"!!
  (ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ....ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.