26/11/15

Τζιζ. Μη πιάνετε τους δημόσιους υπαλλήλους στο στόμα σας γιατί είναι ποινικό

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, είπε στον ΥΠΕΣ κ. Βερναρδάκη δημοσίως, πως δεν έχουμε υπερβολικά πολλούς δημόσιους υπαλλήλους!
Απλά λέει είναι λάθος κατανεμημένοι.
Δεν ξέρω πως το εννοούσε, πάντως η Μινεσότα των ΗΠΑ με 10 εκατομμύρια κατοίκους, είχε το από το 2002 ήδη, μόνο 51.000 δημόσιους υπαλλήλους! Χωρίς το στρατό βέβαια και τη δημόσια υγεία, που όμως στην Ελλάδα δεν είναι δημόσια αλλά απλώς κρατική, καθώς 3.000.000 Έλληνες είναι ανασφάλιστοι.
Δεν ξέρω πως γίνεται να έχουμε διπλάσιους δημόσιους εκπαιδευτικούς ανά 100 παιδιά από όσους η Φινλανδία με το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο. Πως γίνεται να είναι κρατικός ο ηλεκτρισμός, τα λιμάνια, η μεταποίηση της ζάχαρης και χιλιάδες άλλες δραστηριότητες που κανονικά τις ασκούν ιδιώτες.
Πως γίνεται να έχουμε την χειρότερη γραφειοκρατία και διαφθορά και να λέμε πως δεν φταίνε οι αριθμοί. Φταίει η αξιολόγηση.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Ασφαλώς είναι λάθος κατανεμημένοι: Δύο είναι στο γκισέ για να εξυπηρετούν τον κόσμο ,και άλλοι έξη είναι κλεισμένοι μέσα και συζητάνε για το που θα πάνε εκδρομή στην επόμενη κοπάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.