30/11/15

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την κυβέρνηση

Του Σωτήρη Ξενάκη 
Με ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη ανησυχία παρακολουθούν οι αρμόδιες Aρχές την έντονη κινητικότητα του τουρκόφιλου κόμματος DEB στη Θράκη, καθώς, μετά την πολιτική απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες εκλογές, απλώνει τώρα τα πλοκάμια του αναζητώντας υποστηρικτές και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Την ίδια ώρα, οι τρεις μουσουλμάνοι κυβερνητικοί βουλευτές που έχουν εκλεγεί στη Ροδόπη και την Ξάνθη διαλαλούν πλέον δεξιά κι αριστερά ότι με τη μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. σε 153 βουλευτές η ψήφος τους αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα σε κάθε κρίσιμο θέμα που θα έρθει το επόμενο διάστημα στη Βουλή.
Με πολύ απλά λόγια, οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν στα χέρια τους την τύχη της κυβέρνησης και -προφανώς- θεωρούν ότι είναι σε θέση ισχύος για να παίζουν τα παιχνίδια τους, άλλος με πιο χοντροκομμένο τρόπο και άλλος με κομψότερο.
Για τη συνέχεια Παραπολιτικα

5 σχόλια:

  1. Μήπως για αυτό διέγραψε τα ορθά τουίτερ το πρωί ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.Είχε μπει άλλος στο λογαριασμό του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυβέρνηση της πλάκας .... άσχετοι, άχρηστοι, επικίνδυνοι .... αυτοί μας κυβερνούν !!! αλλά δεν φταίνε όμως …. αλλά τα λαμόγια της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς φταίει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ... Αυτοί σε χρέωσαν άλλα 85 δις, αυτοί σου επέβαλλαν ελέγχους κεφαλαίων, αυτοί σε ρεζιλεύουν στο εξωτερικό όπου σταθούν και όπου βρεθούν, οι υπουργοί τους πήγαιναν να πετάξουν απευθείας από το Ισραήλ στο Ιράν.... Είσαι τόσο μαλάκας και αδαής, που ούτε τον ιδρώτα των δακτύλων μου στο πληκτρολόγιο δεν αξίζεις! Ελληνάρα αούγκανε ιθαγενή....

      Διαγραφή
    2. @ Leo Kuehnis

      Αυτοί με κυβερνούσαν από το 1974 έως το 2015 και αυτοί μ' έφεραν στα σημερινά χάλια, ακόλουθο των οποίων ήταν να γίνει κυβέρνηση το απόκομμα των άσχετων και ιδεοληπτικών. Ή μήπως αν είχαν κυβερνήσει σωστά και χρηστά, θα ήμασταν στα σημερινά χάλια και με την κυβέρνηση που έχομε;

      Δηλαδή, εσύ βλέπεις το κακό των τελευταίων 11 μηνών και όχι των τελευταίων 41 ετών; Τόσο ρηχά σχολιάζεις;

      Διαγραφή
  3. Ὅλα τά εἶχε ἡ Βουλή, ὁ φερετζές τὴς ἔλειπε!
    [Κατά τά λοιπά, εἶναι ΠΟΛΥ καλλίτερα να πέσῃ κατά τήν ψήφιση τῶν μέτρων κοινοβουλευτικά, λόγῳ κάποιων βουλευτῶν, παρά νά πέσῃ ἐξωκοινοβουλευτικά ἀπό πολίτες λίγο καιρά μετά, ἀφοῦ ψηφισθοῦν τά μέτρα].

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.