28/1/16

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου "σταυρώνει" Τσίπρα και αμόρφωτο Φίλη και καταγγέλλει την Αυγή για εκτέλεση συμβολαίων!

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ένας χρόνος μετά
Πολλά ειπώθηκαν, πολλά θα ειπωθούν και πολλά θα φιλοτεχνηθούν.
Πολλά θα έχουν σημασία κι άλλα τόσα καμία.

Ένα χρόνο μετά την ψήφο ανατροπής του λαού, που θέλησε να σπάσει τα μνημονιακά δεσμά του, ο ίδιος λαός βρίσκεται δέσμιος μιας δράκας αδίστακτων προσώπων, που του υποσχέθηκαν απελευθέρωση και χειραφέτηση την ώρα που υπόγεια έσκαβαν τα θεμέλια της νεομνημονιακής φυλακής.

Το χειρότερο λάθος που έχει να κάνει αυτός ο λαός είναι να πιστέψει ότι είναι άξιος της μοίρας του, ότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι που του αναλογούν, να παραιτηθεί. Να δεχθεί ότι αξίζει να τιμωρηθεί επειδή πίστεψε κι εμπιστεύθηκε εκείνους που τον πρόδωσαν.

Αντίθετα, οφείλει να εγερθεί και να εξεγερθεί εναντίον των πολιτικών απατεώνων που προσπαθούν να ντύσουν με ιδεολογικό μανδύα την αδίστακτη ροπή τους προς την εξουσία, τους θώκους, τα προνόμια, εκείνων που εξευτέλισαν την έννοια και την ιστορία της Αριστεράς, παζαρεύοντας την τύχη της χώρας για την δική τους πολιτική αυτοσυντήρηση και οικονομική επιβίωση.

Είναι ώρα αυτοκριτικής και αυτοσυνειδησίας. Δεν δικαιωθήκαμε όσοι δώσαμε έμφαση στην αρχή της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης, χωρίς να επιβεβαιώνονται αυτές οι αρχές από λογοδοσία των πεπραγμένων μιας ηγεσίας που γρήγορα απαξίωσε κάθε έννοια συλλογικότητας και εσωτερικής δημοκρατίας.

Κάναμε λάθος όσοι πιστέψαμε ότι με το παράδειγμά μας θα εμπνέαμε άλλους να εργασθούν ανιδιοτελώς, χωρίς να βλέπουμε ότι η εξουσία Τσίπρα και περιβάλλοντος τους εκμαύλιζε με οφίκια και ανταλλάγματα ή τους εκβίαζε με τον πιο κυνικό τρόπο.

Ποιος να το έλεγε;
Ο Αλέξης Τσίπρας, που εξελέγη Πρωθυπουργός για «να νικήσει το φόβο η ελπίδα», να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους απειλεί ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Να κρύβεται πίσω από διαρροές και φιλοτεχνημένα ρεπορτάζ και να μην τολμά να απαντήσει: πότε μας πούλησε όλους και με ποιο αντάλλαγμα; Πώς μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη την ώρα που παραγγέλνει την πολιτική-μιντιακή δολοφονία εκείνων που αντιστέκονται; Και πώς τολμά να απευθύνει επετειακούς πανηγυρικούς λόγους όταν ο ίδιος ακύρωσε τη νίκη της 25ης Ιανουαρίου 2015; Ποιος ένας χρόνος αποτυπώνεται στη σημερινή κυβερνητική καρικατούρα, που δεν έχει καμμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου Γενάρη; Ποιος ένας χρόνος αποτυπώνεται σήμερα, όταν ο ίδιος εκτέλεσε την κοινοβουλευτική εκκαθάριση των εκλεγμένων απ’ το λαό βουλευτών για να σχηματίσει μια κοινοβουλευτική ομάδα δοτών, τοποθετημένων σε λίστες, που πολλοί ουδέποτε έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να επικυρώνουν Μνημόνια;

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο άνθρωπος που το 2014 δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται ότι τον έχει απορρίψει ο λαός και δεν τόλμησε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ο άνθρωπος που ψήφισε όλα τα Μνημόνια και όλες τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αφού πρώτα ανέλυε ότι διαφωνεί, λόγω αντισυνταγματικότητας, ο άνθρωπος που η μόνη λαμπρή πολιτική στιγμή του ήταν η παραίτησή του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, να ασκεί κυβερνητική πολιτική ως υπερπρωθυπουργός σε συνεργασία με δανειστές, Στουρνάρα, και ό,τι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο και να εκτρέφει θλιβερά μιντιακά φερέφωνα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Νίκος Βούτσης, που η πιο επιτυχημένη του επαγγελματική ενασχόληση είναι η συγκρότηση εσωκομματικής φράξιας, ο άνθρωπος που διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα όσο ήταν Γραμματέας της, την περίοδο 2012-2014, να γίνεται Πρόεδρος της Βουλής και να δέχεται τα συγχαρητήρια Παυλόπουλου που «ξαναέφτιαξε τη Βουλή που ξέρανε», να εξαπολύει κυνήγι μαγισσών εναντίον των πολιτικών αντιπάλων- όχι Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, αλίμονο, με αυτούς συνεννοείται, αλλά όσων υπερασπίζονται ακόμη τις θέσεις με τις οποίες εξελέγησαν το Γενάρη του 15. Σήμερα ο κ. Βούτσης τίμησε την 25η Γενάρη αποστέλλοντας 14μελή ομάδα κρούσης, με 3 τουλάχιστον αστυνομικούς, προκειμένου να προβεί σε κατάσχεση και καταλογογράφηση των προσωπικών αρχείων των μελών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, χωρίς τη συναίνεσή τους και παρά τη ρητή αντίρρησή τους. Έστειλε μάλιστα και έγγραφο για να δηλώσει ότι «συναίνεση δεν απαιτείται». Συμπαραστάτης του και προεξάρχων των πολιτικών διώξεων πρώην συντρόφων και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου, που μεθοδικά λειτούργησε ως αριστερό άλλοθι και εξαργύρωσε αδρά τις υπηρεσίες του.

Αντιπρόεδροι της Βουλής ο Γιώργος Βαρεμένος και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που ουδέποτε έχει εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών στο βουλευτικό αξίωμα, παρά τις αλλεπάλληλες συμμετοχές της σε εκλογές.

Υπουργός Ασφαλιστικής Γενοκτονίας ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Υπουργός ξεπουλήματος του ΟΛΠ ο επικεφαλής του λιμανιού της Αγωνίας, Θοδωρής Δρίτσας.
Υπουργός Παιδείας ο στερούμενος του αγαθού της Παιδείας Νίκος Φίλης, που έφθασε να αυτοσχεδιάζει για να αμφισβητήσει το ιστορικό γεγονός της γενοκτονίας των Ποντίων.

Στασίδι στους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν πιάσει διάφορες περσόνες, που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ακριβώς όπως έκαναν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια- πολλοί άλλωστε ήταν οι ίδιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Και όσοι αντισταθήκαμε, κι όσοι πριν από εμάς ή και μαζί με εμάς αγωνίστηκαν, να αναρωτιόμαστε: για αυτούς δώσαμε την ψυχή μας;

Για αυτούς αρνηθήκαμε οικογένεια, προσωπική ζωή, επάγγελμα και πέσαμε στη φωτιά, δουλέψαμε νυχθημερόν, συγκρουστήκαμε, λοιδορηθήκαμε;

Η απάντηση έρχεται αβίαστη:
Όχι, δεν το κάναμε για αυτούς. Το κάναμε για να έχει μέλλον, προοπτική, ορίζοντα αυτή η πατρίδα, ο λαός της, οι νέες γενιές. Το κάναμε γιατί αυτό ήταν το καθήκον μας.

Και θα το ξανακάνουμε.
Με τη γνώση και την εμπειρία της προδοσίας και του τραύματος.
Με την επίγνωση ότι η μάχη μας είναι μάχη ζωής κι αξιοπρέπειας.
Και στη μάχη αυτή δεν χωρούν επαμφοτερίζοντες.
Χωρούν μόνο αποφασισμένοι.
Αποφασισμένοι να ορίσουν τη ζωή και τη μοίρα τους, να πάρουν πίσω το μέλλον τους.

Στις χθεσινές αθλιότητες του Αλέξη Τσίπρα, που προσπάθησε να ξαναγράψει την ιστορία, να μηδενίσει τη χρονολογία (ιστορικά, δεν είναι ο πρώτος…) και να παραστήσει τον εκπρόσωπο των φτωχών και κατατρεγμένων, που ο ίδιος με την πολιτική του αποτελειώνει, θα υπάρξει απάντηση.  Δημόσια, όπως επιβάλλεται, και σε σύντομο χρόνο.

Μείζον ατόπημα να προσπαθεί να καρπωθεί την δράση και τους αγώνες όσων πιστεύαμε πραγματικά στις δεσμεύσεις με τις οποίες εκλεγήκαμε τον περασμένο Γενάρη. Μείζον ατόπημα να προσπαθεί να φορτώσει στον λαό το 3ο Μνημόνιο, ισχυριζόμενος ότι δήθεν ο λαός το νομιμοποίησε τον Σεπτέμβρη. Οι εκλογές του Σεπτέμβρη ήταν αντισυνταγματικές, μεθοδευμένες με τους δανειστές και σε αυτές δεν ψήφισε σχεδόν το 50% των εκλογέων. Ο ίδιος στην πραγματικότητα κυβερνά με το 18%, που έχει ήδη φυλλορροήσει και που ψήφισε έναν ψευδεπίγραφο ΣΥΡΙΖΑ, ξένο προς την πορεία και την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ που ο Τσίπρας διέλυσε.

Μείζον ατόπημα και ένδειξη μιας αμετανόητης θρασύτητας να αποκαλεί «ανόητες ηρωικές φωνές» όσους στάθηκαν συνεπείς και, φυσικά, ουδέποτε εισηγήθηκαν «τυφλή σύγκρουση», αλλά αντίθετα υπέβαλαν συγκεκριμένες προτάσεις και συγκροτημένες στρατηγικές, στις οποίες ο ίδιος ουδέποτε απάντησε ευθέως, αλλά εξαπολύοντας τα σκυλιά της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Για τα ατοπήματά τους, οι νεομνημονιακοί φωστήρες και ο αρχηγός τους θα κριθούν από την ιστορία. Για τα εγκλήματα, από τη Δικαιοσύνη. Για την προδοσία, από το λαό. Πιο σκληρά όμως θα κριθούν από τις νέες και τις επόμενες γενιές, που τις κερνούν φόρους, εισφορές, αδιέξοδα και τους φορτώνουν κι άλλο χρέος. Ιστορικά, Αλέξη, ο Εφιάλτης καταγράφηκε ως προδότης και ο Λεωνίδας δεν λοιδορήθηκε ως ανόητος. Μπορείς, βέβαια, πάντοτε να παραγγείλεις στον κ. Φίλη νέα βιβλία ιστορίας, με χορηγία της Αυγής, που επαγγελματικά πλέον εκτελεί κυβερνητικά συμβόλαια. Θα σε συμβούλευα στην περίπτωση αυτή να κηρύξεις το "έτος υπό το μηδέν".

http://www.zoikonstantopoulou.gr/interviews/articles/item/zwh-kwnstantopoylou-enas-xronos-meta

6 σχόλια:

 1. ΓΙΑ κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΫΛΟΥ:
  Α) "....οι νεομνημονιακοί φωστήρες και ο αρχηγός τους θα κριθούν από την ιστορία. Για τα εγκλήματα, από τη Δικαιοσύνη. Για την προδοσία, από το λαό. Πιο σκληρά όμως θα κριθούν από τις νέες και τις επόμενες γενιές..."
  Αὐτούς τούς κριτές δέν τούς ὑπολογίζουν, εἶναι φανερό. Πιό πολύ, κρίνονται ΑΙΩΝΙΩΣ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ, ὁ ὁποῖος εἶναι ἡ Ἀλήθεια καί ἡ Ζωή, ἀπό τά ἐντός τους κριτήρια πού διέπουν τά ἔργα τους αὐτά. Ἄν μείνουν μέ τέτοια ἔργα, καί χωρίς μετάνοια,καί δή ἔμπρακτη, τώρα, στή ζωή αὐτήν, οὔτε ψύλλος στόν κόρφο τους. Θά τούς συνοδεύουν αἰωνίως κατάρες τῶν μή ἐχόντων ἐνεργῆ ὀρθόδοξη πίστη καί ἰώβια ὑπομονή ἐκ τῶν ἀδικουμένων.
  Β) Μεταξύ δέ τῶν ἀνάποδων ἔργων αὐτῶν, εἶναι δυστυχῶς καί ἡ προώθηση τῆς παρά φύσιν ἀσέλγειας. Δέν εἶναι ὅλες οἱ δυνατές ἐπιλογές τοῦ ἀτόμου, ἀνθρώπινα δικαιώματα.
  Καί ἀπορῶ, πῶς ἰδίως ἡ κα Κωνσταντοπούλου, δέν ἀντιλαμβάνεται πόσο βοηθᾶ στήν παρά τῶν ἀδυνάτων ἀποδοχή τῶν παρά φύσιν -ἤτοι ἀδίκων- οἰκονομικῶν μέτρων, ἡ ἀποδοχή ἀπό πολλούς ἀριστερούς, καί ἀπό αὐτήν νομίζω, τῆς θεσμοθετησεως τῆς παρά φύσιν σχέσεως ἀτόμων τοῦ ἰδίου φύλου.
  Γ) ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΟΓΗ ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ..._ ΑΦΟΥ Ἡ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΓΑΜΊΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΌ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ ΚΑΙ ἘΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΔΙΙΕΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ. Αύτά ἀκόμη καί ἄν ξεχάσουμε ποῦ ὁδηγοῦν τά σεξουαλικά πάθη ἀπό τήν παρά φύσιν φύση τους, ἐάν δηλαδή ξεσαλώσουν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΚ συμφωνω και επαυξανω. Η συμμορια της λιγδας μας εδειξε το αποκρουστικο της προσωπο.
  Γνωρισαμε την χριστοδουλοπουλου, τον φιλα και τον τσιπρα.
  Το θεμα ειναι οτι πλεον εχομε ψιλιαστει οτι κατι συμβαινει εδω και καιρο. Ηρωοποιουν και σερβιρουν στην μαζα τους ηγετες που αυτοι (το κεντρικο ισραηλιτικο συμβουλιο) θελουν.
  Με την σκεψη αυτη διαβαζω με τον αναλογο σκεπτικισμο τις αποψεις της κωνσταντοπουλου.
  Αυτο που θα καθοριζει πλεον την δικη μου αποψη, ειναι η καθαρη τοποθετηση στο ερωτημα "Με τους ρωσους ή με τους δυτικους?"
  Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήν ταυτίζουμε μόνον, τούς ἐντιμους καί ἐξαπατηθέντες μέ τούς ἄλλους.
   Ἄλλο οἱ κοινές τους πλάνες, καί τά κοινά τους ὁράματα τοῦ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, κι ἄλλο οἱ κινήσεις ὁρισμένων γιά τήν πολιτική ἀποπλάνηση τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ.

   Διαγραφή
 3. Κστ'αρχήν χειροκρότημα για το θαυμάσιο κείμενο της Κωνσταντοπούλου: Αμείλικτο μαστίγωμα για τον ελεεινό Τσίπρα, χαρτοκλέφτη κλάσεως Λας Βέγκας, και τους συνεργούς του. Και εθνικό τράνταγμα αφύπνισης και ενθάρρυνσης στον ελληνικό λαό. Και παρεμπιπτόντως μερικές σφαλιάρες στον αξιοδάκρυτο Πάκη, με το ανάστημα στο μέτρο ποιότητας του πολιτικού βίου στη σημερινή αποικία.
  Δεν μπορεί - τα τρακτέρ δείχνουν τον δρόμο- μια στιγμή οι ΄Ελληνες θα στείλουν την Κωνσταντοπούλου ή κάποιον με τον δικό της ελληνικόν ανδρισμό, για να σταθεί απέναντι στο γερμανικό θρασίμι, τον Σόϊμπλε. Για να χαρεί όλη η Ευρώπη -εκτός γερμανόμισθων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του επιτέλους και να μην περιμένει τα φτιαχτά αποτελέσματα των εκλογών από πουλημένες εταιρίες ! Η ΛΑ.Ε. είχε μπει στη Βουλή στις εκλογές ! Πριν πεθάνει το Πέραμα ας ζοριστεί η Εκάλη !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά που γράφεις είναι προσάναμμα για τη φωτιά του διχασμού. Έτσι δεν θα βρούμε καμία λύση. Απλώς,θα σκοτωθούμε μεταξύ μας.

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.