28/1/16

Κάνει έργα για CERN και αεροναυπηγική, αλλά φεύγει για Βουλγαρία!

(Φωτ.: Ένας επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικής Έρευνας-CERN εξετάζει μια οθόνη υπολογιστή που δείχνει ίχνη για το πείραμα Atlas.)

Του Απόστολου Σκουμπούρη
Έχει πιστοποίηση ISO 9001, 14001, AS9100 έχει συμβόλαια για κατασκευή αεροδιαστημικών εξαρτημάτων (Air Space Component) για κορυφαία διεθνή αεροναυπηγική εταιρεία, ενώ έκανε δουλειά και για το CERN! Και όμως, αυτή η αμιγώς ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, με ιστορία περί τα 40 έτη, μετέφερε πρόσφατα τα μητρώα και τα χαρτιά της στη Βουλγαρία, καθαρά για φορολογικούς λόγους!
Διαστάσεις επιδημίας σε βαθμό αποψίλωσης ολόκληρης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας λαμβάνει πλέον η φυγή των ελληνικών εταιρειών από τη χώρα, σε μια προσπάθεια να σώσουν ότι σώζεται από τη φορολογική επιδρομή που δεν αφήνει τίποτα στο διάβα της.
«Πάμε να δουλέψουμε, να εργαστούμε και το μεγαλύτερο όφελος από την εργασία μας να επιστρέφει σε εμάς και όχι να μας το παίρνει το κράτος. Στόχος μας είναι να επιβιώσουμε από τη φορολογική λαίλαπα του ελληνικού κράτους που μας κυνηγά ανελέητα», τονίζει στο liberal.gr ο Δημήτρης, πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, ιδιοκτήτης της ανωτέρω επιχείρησης. Πρόσφατα, (εντός του Δεκέμβρη του 2015) μετέφερε τα... βιβλία της επιχείρησής του στη Βουλγαρία.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. τα φορολογικα μητρωα τα εχει περασει στη Βουλγαρια αλλα λειτουργει επιχειρηση - υποκαταστημα στην Ελλαδα..? αυτο ισχυει ? γνωριζει καποιος..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.