27/1/16

Τσίπρας-Χριστοδουλοπούλου-Δρίτσας, οι καταστροφείς της Ελλάδας - Απόβλητη η Ελλάδα από την Ευρώπη λόγω ανοίγματος συνόρων

Εκθεση «σοκ» της Κομισιόν για την Ελλάδα σχετικά με την συνθήκη Σένγκεν
Αμέλεια στη φύλαξη των συνόρων από την Ελλάδα - Τι πρέπει να κάνει η χώρα μας μέσα σε τρεις μήνες
Η έκθεση της Κομισιόν που παρουσιάστηκε στο Κολέγιο των Επιτρόπων παρουσιάζει σοβαρές αμέλειες της Ελλάδας σχετικά με την φύλαξη των συνόρων βάσει της Σένγκεν, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΕΕ, Β. Ντομπρόβσκις.
Αν η Ελλάδα δεν θέσει υπό έλεγο τα σύνορά της σε τρεις μήνες, τα κράτη θα κλείνουν τα σύνορά τους με την χώρα, πρόσθετει η Κομισιόν.
«Το σχέδιο της έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα παρέβλεψε σημαντικά τις υποχρεώσεις της και ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην διενέργεια ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα», οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν από τις ελληνικές αρχές, είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το σχέδιο έκθεσης - που δεν δημοσιοποιείται - βασίζεται σε αιφνίδιες επιτόπιες επισκέψεις στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα τον Νοέμβριο 2015.

Το σχέδιο έκθεσης αξιολόγησης Σένγκεν για την Ελλάδα, το οποίο συνέταξαν από κοινού εμπειρογνώμονες των κρατών μελών και εκπρόσωποι της Επιτροπής, θα διαβιβαστεί τώρα στην επιτροπή αξιολόγησης Σένγκεν, η οποία θα διατυπώσει τη γνώμη της και στη συνέχεια, η έκθεση αυτή θα πάει για έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.