6/4/19

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος μιλά για την Ευρώπη και τους λόγους που τον οδηγούν να διεκδικήσει μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο (ηχητικό)

Να μιλήσουμε σοβαρά για την καταστροφή της Ελλάδας - Η Πατρίδα μας δεν μπορεί να ευχαριστεί τους καταστροφείς της.
Συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη
Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο αρθρογράφος – αναλυτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος εξήγησε τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να διεκδικήσει μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο
«Είναι αδιανόητο» είπε, «οι Έλληνες να στέλνουν στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που κάνουν δημόσιες σχέσεις κι ευχαριστούν τους Ευρωπαίους δανειστές που στην ουσία κατέστρεψαν τη χώρα μας».
Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

17 σχόλια:

  1. Πρέπει η ΕΕ να μαθαίνει τις θέσεις Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ο Δ. Κωνσταντακόπουλος υπηρέητσε το ΠΑΣΟΚ και νέβασε το χρέος της Ελλάδας τώρα θέλει να πάει στην ΕΕ για να μάς σώσει (!!!) από την σεισάχθεια του χρέους...
    Κάτι θυμίζει ... τώρα έχει όλες τις απαντήσεις όπως κάποτε και ο Τσίπρας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι αντιπροτείνεις; Να στείλουμε τον δικό σου Παγιάτ αγκαλιά με τον Σόρος για να εξασφαλίσεις ένα εύλογο εισόδημα;

      Διαγραφή
    2. "Ο Δητήμτρης Κωνσταντακόπουλος προφανῶς υπηρέτησε τήν Ἑλλάδα ἐπί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, και δέν ἀνέβασε το χρέος της Ελλάδας ὁ ἴδιος. - Ἄλλωστε σύμβουλος ἦταν τοῦ Ἀνδρέα Παπανδρέου καί δέν διετέλεσε Ὑπουργός ἤ Ὑφυπουργός Οἰκονομικῶν. - Ἀπό τά λεγόμενά του τώρα, προκύπτει ὅτι ἄν τυχόν κάτι συμβούλευσε γιά τό δημόσιο χρέος τότε, προφανῶς δέν εἰσακούσθηκε.

      Διαγραφή
  3. Διαβάζω διαφορα σχόλια του ΑΙΤΩΛΟΥ και ε΄χω την παρορμηση να γράψω ότι υπάρχει η σκλήρυνση του εγκεφαλου όπως και η μαλάκυνση του εγκεφάλου. Και τα δυο δεν είναι παραξενιές, ιδιομορφίες ή κάτι παρόμοιο. Είναι ασθένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Δημήτρη Κωνσταντακόπουλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντακόπουλε Λαϊκέ Αγωνιστή!!!
    Τρέχεις να χωθείς στις Βρυξέλλες τώρα που βλέπεις να σφίγγουν τα πράγματα εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ειρωνία με την Γαλλία είναι,ότι τα κίτρινα γιλέκα που τόσο υπερασπίζεται ο κος Κων/λος,όσο και ο κος Μακρόν,εξυπηρετούν απόλυτα τα αμερικανικά σχέδια στην ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. Το νεοελληνικό πρόβλημα μας ωστόσο,πέραν των όσων πολύ σωστά αναφέρει ο κος Κωνσταντακόπουλος,είναι η βλακεία (βλέπε:απαιδευσία) και ο μη πατριωτισμός του μέσου νεοέλληνα...
      Φταίει το ξενόδουλο νεοελληνικό κράτος και γιαυτό;
      Μπορεί.
      Αν και δεν νομίζω απόλυτα...
      Δεν φεύγουν στο εξωτερικό μόνον όσοι δεν έχουν.
      Ούτε αυτοί που δεν βρίσκουν εργασία εδώ.
      Φεύγουν αυτοί που πιστεύουν στους ξένους και απαξιούν τους υπόλοιπους συνέλληνες,αυτοί που απαξιούν τόσο την σύγχρονη κακομοίρα Ελλάδα,όσο και τον Ελληνισμό γενικώτερα...
      Δικαίως;
      Μπορεί.
      Είμαστε ωστόσο κατά την άποψή μου, απολύτως αδικαιολόγητοι.
      Απολύτως...

      Διαγραφή
    3. Ο Δημήτρης ο Κωνσταντακόπουλος είναι φορέας της μόνης σοβαρής θέσης μέχρι σήμερα. Όχι μόνο για την Ελλάδα των μνημονίων, αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι εδώ και κάτι χρόνια υφίστανται την χειρότερη δικτατορία που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη. Μπορεί να πει κανείς ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά από κάπου κάτι πρέπει να ξεκινήσει.
      Αυτά τα "τρέχεις στις Βρυξέλλες" είναι απλώς κακές αστειότητες. Δηλαδή, πού θα έπρεπε να τρέχει για σένα; Στην Αγία Βαρβάρα ή στις Κουκουβάουνες.
      Εκεί είναι το πρόβλημα σήμερα.
      Εδώ, με κυβερνήσεις καρεκλοκενταύρων, το μέτωπο είναι πολύ αδύνατο.
      Εκεί έχει μεταφερθεί το βάρος του αγώνα για την ελευθερία μας.
      Όσο για τα κίτρινα γιλέκα, άσε τις έξυπνες αναλύσεις για τους κουτούς.

      Διαγραφή
  6. Εχουμε μια δικαιολογια...Βαλαμε το τελευταιο πρωτο ...και το πρωτο ...τελευταιο..Ρωτα γυρω σου...τι ειναι πρωτο για τον διπλα ?? Αν εχεις μαλλια ..προστατεψε τα...( ασε που θα σε κοιτα σαν τρελο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημήτρης ο Κωνσταντακόπουλος είναι φορέας της μόνης σοβαρής θέσης μέχρι σήμερα. Όχι μόνο για την Ελλάδα των μνημονίων, αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι εδώ και κάτι χρόνια υφίστανται την χειρότερη δικτατορία που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη. Μπορεί να πει κανείς ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά από κάπου κάτι πρέπει να ξεκινήσει.
    Χάρηκα πολύ για την επιλογή του και του εύχομαι σιδερένιος, γιατί ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μέτωπα είναι δεδομένα, δεν τα επιλέγουμε εμείς. Το Ευρωκοινοβούλιο είναι ένα τέτοιο μέτωπο. Αυτό που επιλέγουμε, είναι τα πρόσωπα που στέλνουμε να δώσουν την μάχη. Διαλέγουμε τους καλύτερους από αυτούς που έχουν απομείνει, που δυστυχώς είναι ελάχιστοι. Ας αναβάλουμε την αυτοκτονία μας για αργότερα. Ας δώσουμε με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ μία μάχη ακόμη. Μπορεί να είναι η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.