3/4/19

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει στην φυλακή για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Όταν πέσει από την εξουσία, θα τεθεί θέμα προδοσίας διότι το 80% του λαού διαφωνούσε με τη συμφωνία είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στην φυλακή για τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος είπε πως όταν πέσει από την εξουσία, «θα τεθεί θέμα προδοσίας διότι ήξερε ότι το 80% του λαού διαφωνούσε με την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως το ήξεραν και οι ξένοι ηγέτες».
«Η Νέα Δημοκρατία «έκανε πλάτες», διότι δεν μίλησε ποτέ για το όνομα, αλλά μόνο για την εθνικότητα και την ταυτότητα.
Διαχρονική θέση της ΝΔ ήταν η παραχώρηση του όρου "Μακεδονία" στην γειτονική χώρα.
Ο Τσίπρας «ξεβρακώθηκε» για τα πάντα, «ξεβρακώθηκε» στους ξένους, «ξεβρακώθηκε» για το Σκοπιανό, «ξεβρακώθηκε» για την πρώτη κατοικία», υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης.Αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, που δίνουν χαμηλά ποσοστά στο κόμμα του ο κ.Λεβέντης είπε ότι υπάρχουν διαφόρων ειδών δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας ότι κάνει και η Ένωση Κεντρώων δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ προηγείται με 6 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το κόμμα του λαμβάνει ποσοστό 4,2%.
Για τα δάνεια των κομμάτων ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν και από την προσωπική τους περιουσία για να αποζημιωθεί το Δημόσιο, καθώς δεν είναι μόνο τα δάνεια προς τα κόμματα, αλλά και εκείνα που κατέληξαν αλλού, για τα οποία μεσολάβησαν οι εκάστοτε ιθύνοντες και εκπρόσωποι κομμάτων» ενώ τοποθετήθηκε και για την υπόθεση Πετσίτη.
«Είναι λίαν πιθανόν αυτός να ΄κονόμησε, εκμεταλλευόμενος την γνωριμία του με τον Τσίπρα, είναι λίαν πιθανόν να ήταν και ο "ταμίας" του Τσίπρα. 
Ωστόσο, δεν μπορεί να λέει ο καθένας τα δικά του. 
Πρέπει να είμαστε σοβαροί. 
Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί για όσα συμβαίνουν» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος έκανε λόγο για προδοσία από στελέχη του κόμματος, τα οποία έφυγαν από το κόμμα, επιτέθηκε σε άλλα μικρά και στα μεγάλα κόμματα για την πολιτική τους, ενώ έστρεψε τα «πυρά» του και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι συνέργησε στην «προδοσίατης Μακεδονίας, καθώς είχε πει ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση, κάτι που όμως ουδέποτε έπραξε, επιτρέποντας την Συμφωνία των Πρεσπών, αφού «πήρε πέντε υπουργεία και το “βούλωσε”».
«Οι εκλογές είναι πολύ κοντά, διότι ο Τσίπρας ξέρει πως όσο μένει φθείρεται. 
Παιζόταν το χαρτί για εθνικές εκλογές με τις Ευρωεκλογές, αυτό το χαρτί τελειώνει στις 2 Μαΐου. 
Αν κάνει εκλογές τον Ιούνιο, ο Τσίπρας μπορεί να σωθεί με ποσοστό της τάξης του 20% στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Αλλιώς, η διαφορά των 6 μονάδων που μπορεί να πάρει στις Ευρωεκλογές η ΝΔ, θα γίνει 16 μονάδες εάν γίνουν εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

17 σχόλια:

  1. Αυτό το διεθνιστικό πολιτικό τσογλάνι, η ντροπή των αριστερών και κεντροαριστερών πατριωτών που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, ο προσκυνητής της πρεσβείας, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Χθες στραβοκατάπιε και είπε "αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη" προαναγγέλοντας ουσιαστικά αλλαγή του ονόματος!
    https://www.youtube.com/watch?v=CG1dRfCPvb4

    Έκανε μια συμφωνία ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.Δεν είναι δημοκράτης άλλα ένας διεθνιστής φασίστας που δεν σέβεται τον ίδιο του τον λαό που του έδωσε την εξουσία!
    Ο αγώνας για την Μακεδονία δεν θα σταματήσει αλλά θα αγριέψει ακόμα περισσότερο και θα το καταλάβει από τους τρελούς του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Όσα γήπεδα κι αν τάξει κι όσα καλοπιάσματα. Δεν περνάνε αυτά στην Τούμπα!

    Όσον αφορά τον Κυριάκο μην νομίζει ότι θα γλιτώσει. Κανένας τους δεν θα γλιτώσει με το θέμα της Μακεδονίας. Η συμφωνία αυτή είναι προδοτική και τα υποκριτικά "όχι προδοτική αλλά εθνικά επιζήμια" της ΝΔ μας τελειώσανε. Ολίγον έγκυος δεν έχει. Ή θα καταργηθεί ή όποιος είναι στην εξουσία θα δει τι θα πει οργή λαού.

    Την Κυριακή στο άγαλμα του Μ.Αλέξανδρου θα πάρουν μία πρώτη γεύση από τους τρελούς της Τούμπας. Ελπίζω χωρίς μολότοφ αλλά δυνατά.Μην τολμήσει(για το καλό το δικό του και ολόκληρης της διμοιρίας του όσο καλά εξοπλισμένοι κι αν είναι) κανένας ΜΑΤατζής να φωνάξει ξανά κάνα "Βούλγαροι"...δεν είναι θα είναι συγκέντρωση 90χρονων γιαγιάδων με τερλίκια αλλά τρελών που από τα 15 τους έχουν "ανοσία" στα δακρυγόνα. Δεν βγάζουν "κομμάντα" μόνο τα Εξάρχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Finally a comment worth givimg credit to. Kudos!!!!
      It is time for the Greek people to understand our choices are very limited:

      1. Vote with our feet and leave our country
      2. Vote with our fists and get rid of the traitors

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω τι κόσμος μαζεύτηκε στις συγκεντρώσεις της Αθήνας, στις Θεσσαλονίκης πάντως στις οποίες δεν έλειψα από καμία, δεν είχε μόνο γιαγιάδες, είχε από μικρά παιδιά με οικογένειες μέχρι τους γέρους και τις γριές που λες. Όσο για τα δακρυγόνα μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει, αλλιώς δεν θα τολμούσες καν να γράψεις περί "ανοσίας στα δακρυγόνα" όσο για τα κομμάντα των Εξαρχείων έχει και τέτοιους σε κάθε συγκέντρωση που το παίζουν χρυσαυγίτες και παρακινούν τον κόσμο να ορμίσει στα ΜΑΤ, απλό και καλοστημένο το παιχνίδι και σχετικά με την "ανοσία" που έχουν αυτοί, λάβε υπόψιν σου ότι οι περισσότεροι είναι με μάσκες, μαστουρομένοι ήδη και έχουν και το κίνητρο του μισθού. Όσο για τις γενικότερες εξελίξεις, όποιος κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτές τις μέρες θα καταλάβει από την υπερβολικά αλλαγμένη σύνθεση του πληθυσμού ότι έρχονται εκλογές και μάλιστα πολύ γρήγορα. Επίσης δεν είναι μόνο το αεροδρόμιο Μακεδονία αλλά και η στάση μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που έχει μετονομαστεί τις τελευταίες μέρες από Στάση Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε Στάση Αγία Φωτεινή - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και λογικά σε λίγο καιρό θα μετονομαστεί σε σκέτο Αγία Φωτεινή. Αυτά.

      Διαγραφή
    3. 1) "Δεν γνωρίζω τι κόσμος μαζεύτηκε στις συγκεντρώσεις της Αθήνας, στις Θεσσαλονίκης πάντως στις οποίες δεν έλειψα από καμία, δεν είχε μόνο γιαγιάδες, είχε από μικρά παιδιά με οικογένειες μέχρι τους γέρους και τις γριές που λες"

      Αναφέρθηκα σε "γιαγιάδες με τερλίκια" για να τονίσω το περιστατικό με τον τσαμπουκά του μπάτσου(και όχι σωστού αστυνομικού) στην 90χρονη γιαγιά. Να έρθει αν τολμά ο κύριος να φωνάξει "Βούλγαροι" και να πουλήσει τσαμπουκά στους τρελούς του ΠΑΟΚ στο άγαλμα του Μ.Αλέξανδρου και δίπλα στη θάλασσα...θα πάρει απόσπαση στο Πολεμικό Ναυτικό στη διοίκηση υποβρυχίων.

      2) "Όσο για τα δακρυγόνα μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει, αλλιώς δεν θα τολμούσες καν να γράψεις περί "ανοσίας στα δακρυγόνα" όσο για τα κομμάντα των Εξαρχείων έχει και τέτοιους σε κάθε συγκέντρωση που το παίζουν χρυσαυγίτες και παρακινούν τον κόσμο να ορμίσει στα ΜΑΤ, απλό και καλοστημένο το παιχνίδι και σχετικά με την "ανοσία" που έχουν αυτοί, λάβε υπόψιν σου ότι οι περισσότεροι είναι με μάσκες, μαστουρομένοι ήδη και έχουν και το κίνητρο του μισθού"


      Αν νομίζεις ότι αυτοί την Κυριακή θα είναι ΧΑ είσαι γελασμένος. Είναι απλώς άτομα που από μικροί έχουν μάθει μην του θίξεις ΠΑΟΚ και Μακεδονία. Ανοσία στα δακρυγόνα σημαίνει ότι το άτομο γνωρίζει τρόπους προφύλαξης, τρόπους αντιμετώπισης, διατήρηση ψυχραιμίας, αντίληψη τακτικής κατάστασης, επιθετικό πνεύμα και έχει μεγαλύτερη αντοχή(όχι χωρίς όρια φυσικά) σε σχέση με έναν μέσο πολίτη που δεν έχει ξαναβρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι όλοι όπως μαμάδες και παιδάκια στο Σύνταγμα ή 50αρηδες οικογενειάρχες με υποχρεώσεις.
      Την Κυριακή έτσι και διανοηθούν στο άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου να κάνουν τσαμπουκά στους οπαδούς (όπως τόλμησε ο άλλος στη γιαγιά με τα τερλίκια) του ΠΑΟΚ θα γίνει “άσκηση” πιο δυνατή κι από Μεγάλου Πεύκου παρουσία ΑΓΕΕΘΑ και ξένων επισκεπτών. Δεν θα μείνουν στα κλάματα, θα ορμήξουν σε κατάσταση αμόκ, θα αρπάξουν ΜΑΤατζήδες και θα τους κλωτσάνε όπως κάνανε έξω από Νότια πύλη της ΔΕΘ και πάλευε η υπόλοιπη διμορία να σώσει συνάδελφο τους. Και εκεί ρίξανε δακρυγόνα αλλά αντέξανε αρκετά σε σχέση με τον μέσο πολίτη και την δημοσιογράφο. Ξέρω πολύ καλά τι τρέλα κουβαλάνε από πιτσιρικάδες Λυκείου.
      Δες το:

      https://www.youtube.com/watch?v=ml9P8mTBOjo



      Έχω δοκιμάσει πολύ δακρυγόνο στην ζωή μου φίλε μου αν και δεν είμαι πάνω από 30.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην προσφυγική Τούμπα(με ρίζες μου από Ήπειρο, Χαλκιδική, Σμύρνη και Πόλη) κι έχω ζήσει τρελές καταστάσεις ως κάτοικος Τούμπας. Ένα περιστατικό μόνο θα αναφέρω:

      Δεκαετία 90, μικρό παιδάκι δημοτικού, μέσα από σπίτι συγγενή μου, είδα πλάκα πεζοδρομίου να πέφτει χιλιοστά κάτω από πλαϊνό παράθυρο οδηγού λεωφορείου και το λεωφορείο να κάνει “οχτάρι” στο δρόμο με τους ζητάδες σοκαρισμένους να ακολουθούν τον ελιγμό του πούλμαν και τον επικεφαλής να φωνάζει θυμωμένος “Μπές μέσα!!” και μετά... ”Πάμε πάμε γρήγοραα!!”. Η πλάκα πετάχτηκε επειδή ένας νεαρός “γαύρος” έβγαλε το κεφάλι του από παράθυρο και τόλμησε ο ηλίθιος μέσα στην Τούμπα την ώρα που φεύγανε να φωνάξει “Βούλγαροι!”. Τα ΜΑΤ σαν λεγεώνες του Ιούλιου Καίσαρα να προστατεύουν τα πούλμαν, να ρίχνουν δακρυγόνα για κάλυψη και απώθηση των τρελών του ΠΑΟΚ και μόλις το φώναξε αυτό ο “Γαύρος” όρμησαν, γενική έφοδος από παντού, σαν Βάρβαροι των Γερμανικών φυλών εναντίον των πούλμαν του Ολυμπιακού. Ούτε δακρυγόνα, ούτε ρόπαλα, ούτε τίποτα δεν τους σταματούσε. Άλλοι με μαντίλια στο πρόσωπο άλλοι χωρίς καν μαντίλια, σαν ένας χείμαρρος να ορμάνε και οι ΜΑΤατζήδες να παλεύουν να τους απωθήσουν. ΜΑΤατζής να έχει πέσει κάτω και να τον κλωτσάνε οι τρελοί, άλλοι ΜΑΤατζήδες να προσπαθούν να τον βοηθήσουν και να πέφτει άγριο ξύλο σώμα με σώμα,οι μεν με ρόπαλα και ασπίδες οι άλλοι σε κατάσταση αμόκ επειδή ο “γαύρος” φώναξε το “Βούλγαροι”, άλλοι ΜΑΤατζήδες να παλεύουν για την περίμετρο(που δεν υπήρχε πλέον, άλλοι σε μικρές ομάδες να κυνηγάνε μικρές ομάδες οπαδών-τρελών στα στενά εκεί γύρω, πέτρες να πετάγονται προς τα υπόλοιπα πούλμαν που φεύγανε κι αυτά...πεδίο μάχης. Ένα τεράστιο σύννεφο δακρυγόνων να έχει καλύψει περιοχή ολόκληρη.

      Διαγραφή
    4. Μέχρι και το γυμνάσιο πήγαινα σε ιδιωτικά. Μετά αν και με παρακάλαγαν κάποιοι να μείνω εκεί που ήμουν, είπα(βασικά το ανακοίνωσα κοφτά στο σπίτι) να πάω σε δημόσιο Λύκειο πρώτον γιατί ήθελα να κερδίζω μία-μιάμιση ώρα σε ύπνο το πρωί για να ξεκουράζομαι(άλλα τα ωράρια του Λυκείου και άλλη η αγωνία με Πανελλαδικές), δεύτερον διότι ήταν και κοντά στο σπίτι, τρίτον γιατί πέρα των Εθνικών θεμάτων ήμουν, είμαι και θα είμαι και αρκετά "κομμουνιστής" σε ορισμένα θέματα(Υγεία, Παιδεία, κοινωνική δικαιοσύνη, κοινωνικό κράτος) και ειδικά με τους συμμαθητές νεόπλουτων οικογενειών δεν ταιριάζαμε σε νοοτροπία και τους "έγραφα" επιδεικτικά.
      Την πρώτη μέρα λοιπόν στο Δημόσιο Λύκειο στην Τούμπα, μετά τον Αγιασμό έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ το πρώην Κολεγιόπαιδο με τη γαλλική παιδεία αν και ζούσα από μικρός στην Τούμπα. Μπήκα στη τάξη και είδα έναν που για Α’ Λυκείου 15-16 χρονών παιδί είχε διάπλαση γορίλα-λέοπαρντ 2 (μετά γίναμε και καλοί φίλοι, καλό παιδί απλώς είχε μεγάλη τρέλα με ΠΑΟΚ και Καταδρομείς ) να βαράει θρανίο ρυθμικά και οι άλλοι να τραγουδάνε συνθήματα ΠΑΟΚ. Μετά αρχίσανε Μακεδονία Ξακουστή και τα τραγούδια των καταδρομών. Μπήκε μέσα η καθηγήτρια Ιστορίας που ήταν και η υπεύθυνη καθηγήτρια τμήματος μας, περίπου 1.63 και 50αρα (ήταν Κύπρια και εξαιρετική κυρία, πολύ καλή εκπαιδευτικός) και με “γιαπωνέζικα” βηματάκια προχώρησε ήσυχα με το βιβλίο στο χέρι, κάθισε και περίμενε περίπου μισό λεπτό να τελειώσουν από μόνοι τους τα του ΠΑΟΚ και ΛΟΚ για να μας πει καλή σχολική χρονιά και λίγα λόγια για το μάθημα πρώτη μέρα. Δεν τόλμησε να τους πει σταματήστε παιδιά :) Ιεροσυλία :) Κάθισε ήσυχα και περίμενε. Επειδή τους έζησα από κοντά 3 χρόνια στα ίδια θρανία ήταν ικανοί αν τους έλεγε τίποτα, να παίρνανε ανάποδες και για αντίποινα να συνεχίζανε και να επιμένανε ακόμα περισσότερο.

      3) “Επίσης δεν είναι μόνο το αεροδρόμιο Μακεδονία αλλά και η στάση μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που έχει μετονομαστεί τις τελευταίες μέρες από Στάση Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε Στάση Αγία Φωτεινή - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και λογικά σε λίγο καιρό θα μετονομαστεί σε σκέτο Αγία Φωτεινή”

      To όνομα πιθανότατα έγινε μεικτό(Αγία Φωτεινή-Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) για τον εξής λόγο:

      “Αγία Φωτεινή” στάση σκέτο υπάρχει ήδη και είναι αφετηρία και τέρμα λεωφορείων επί της 3ης Σεπτεμβρίου.
      Λίγο πιο κάτω, λίγα βήματα από Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, επί της 3ης Σεπεμβρίου αριστερά και απέναντι του Γ’ Σώματος Στρατού όπως κοιτάτε στον χάρτη, υπάρχει στάση που είναι αφετηρία και τέρμα σημαντικών γραμμών προς Δυτικά που έχει ονομασία “Αγία Φωτεινή” σκέτο που είναι και κολλητά της εκκλησίας. Για να μπορούν λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι των γραμμών της Εγνατίας να προσανατολιστούν σε ποια στάση πρέπει να κατέβουν (και να μην κατεβαίνουν πιο πριν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ή στην επόμενη στάση απ’ αυτό και να μην ρωτάνε συνέχεια τους οδηγούς) για να πάνε στην Αγία Φωτεινή-αφετηρία των συγκεκριμένων λεωφορείων, προστέθηκε και δεύτερο όνομα(Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Αγία Φωτεινή) στη στάση επί της Εγνατίας.
      Με το αεροδρόμιο όμως είναι διαφορετικό και το πέταξε σαν λαγός και ξεροκαταπίνοντας ο Αλέξης. Που να δει στις εκλογές...

      Διαγραφή
    5. τι να πω.. δεν διαφωνώ κάπου, μακάρι αυτή η συγκέντρωση να είναι η αφορμή να πάρουν το μήνυμα. Πάντως δεν εννοούσα τους ΧΑ, αυτοί τους βλέπεις πηγαίνουν σε μια γραμμή και προσπαθούν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα κάθε φορά, εννοούσα τους μπαχαλάκιδες που τη Κυριακή θα είναι ντυμένοι παόκια.

      Διαγραφή
    6. Προβοκάτορες μπαχαλάκηδες σε οργανωμένη διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ και να βγουν ζωντανοί αποκλείεται. Υπάρχει οργάνωση και πειθαρχία. Γνωρίζονται καλά μεταξύ τους από μικροί. Αν κάποιος ξένος από τον χώρο προσπαθήσει να το χαλάσει κάτι οι ίδιοι Παοκτσήδες-”κομμάντα” θα τον “γδάρουν” πριν την αστυνομία. Η μοναδική περίπτωση να γίνουν επεισόδια την Κυριακή στο Άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου είναι να προκαλέσει η αστυνομία με κάποιο τρόπο...αν βρεθεί κανένας ΜΑΤατζής να φωνάξει κάνα “Βούλγαροι” όπως ο άλλος που είχε διατάξει εισαγγελέας έρευνα στα ΜΑΤ(https://www.youtube.com/watch?v=VIVKq_nQmv8) για να βρουν ποιος το φώναξε ή κανας μπάτσος με υφάκι Βαλκανoταλιμπάν εξουσίας να πουλήσει τσαμπουκά όπως ο άλλος που φώναζε στη γιαγιά με τα τερλίκια...τότε θα γίνει...του Μπρους Λη το πρωτάθλημα.

      Χθες το βραδάκι, συμπτωματικά ήμουν και αυτόπτης μάρτυρας σε αστυνομική επιχείρηση στην Τούμπα. Πήγαινα στο σπίτι ενός φίλου που θα μαζευόμασταν παρέα 3 φίλοι να φάμε και να συζητήσουμε γιατί είχαμε και καιρό να τα πούμε. Περπατούσα λοιπόν και στο δρόμο πέτυχα τον μικρό του αδελφό Γ’ Λυκείου γυρνούσε σπίτι από το Φροντιστήριο με έναν φίλο του. Τι κάνεις που πας, καλά σπίτι σου πάω στον αδελφό σου έχουμε συνάντηση. Προχωρούσαμε λοιπόν σε ένα στενό παρέα κοντά στην Απόλλωνος που είναι εκ των κεντρικών δρόμων της Τούμπας.

      Ξαφνικά στο βάθος με μεγάλη ταχύτητα και θόρυβο εμφανίστηκαν περίπου 5 μηχανές ΔΙΑΣ και ένα αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες, ασφαλίτικο με αναμμένο φάρο. Έγινε χαμός όπως σε αστυνομικές ταινίες. Όλα γίνανε με τρομακτική κινηματογραφική ταχύτητα μόνο που δεν την βλέπαμε την ταινία, το ζούσαμε. Έρχονταν προς το μέρος μας με σειρήνες τέρμα δυνατά και μπροστά τρέχανε δυο τύποι. Ο ένας φορούσε και κράνος μοτοσικλετιστή, είχε το ένα χέρι σε τσέπη μπουφάν του όπως έτρεχε και αμέσως σκέφτηκα ότι κρατάει όπλο. Πάγωσε το αίμα που λένε. Σκέφτηκα ότι θα ήταν τίποτα ένοπλοι επικίνδυνοι από καμιά ληστεία κτλ γι΄ αυτό και τους κυνηγάνε και τόσες μηχανές και το ασφαλίτικο. Πριν κάτι μήνες σε ένα μίνι μάρκετ εκεί κοντά πήγε ένας βραδιάτικα, τράβηξε πιστόλι και ζήτησε χρήματα από υπάλληλο και έφυγε σαν κύριος μετά. Είδα πόρτα κοντινής πολυκατοικίας ήταν κλειστή αλλά ανάμεσα στα αυτοκίνητα υπήρχε μια παρκαρισμένη μερσεντές και σκέφτηκα ότι “Γιώργο, αυτή θα μας σώσει, δίπλα στον κινητήρα σβέλτα κάλυψη”.

      Φώναξα ένα “Στη μερσεντές! Πέστε κάτω!”, ο φίλος-συμμαθητής του με άκουσε αμέσως. Ο αδελφός του φίλου μου, 17,5 χρονών παιδί-παλικαράκι είχε κοκαλώσει εντελώς από σοκ. Τον έπιασα γερά από μέση με τα δυο χέρια μου (είναι και 1,90-1,92 πανύψηλο παλικαράκι παίζει και μπάσκετ, εγώ 1,76-77) και τον τράβηξα με όλη μου τη δύναμη κάτω ουρλιάζοντας “(Ονομα του)Πέσε κάτω!” και έπεσε με την αγωνία και δύναμη που είχα εκείνη τη στιγμή.
      Αδρεναλίνη τέρμα μιλάμε και να σκανάρω περίμετρο μας σαν τον παλαβό μη τυχόν μας πλησιάσουν οι δυο τύποι που τους κυνηγούσε η αστυνομία...να βρεθείς και όμηρος στα καλά καθούμενα!
      Είχε έναν κάδο σκουπιδιών παραδίπλα, είχε πεταμένα κάτι ξύλα και έναν παλιό σπασμένο καναπέ. Σύρθηκα γρήγορα...ΈΡΠΗΝ (στο πεζοδρόμιο!) όπως στο ΣΠΕΝ στον Έβρο ένα πράγμα :) και πήρα δυο ξύλα σαν γκλοπ στα χέρια παραμένοντας κάτω. Εκείνη την ώρα ακριβώς πέρασαν “σφαίρα” τρέχοντας στο δρόμο οι δυο τύποι και από πίσω τους η αστυνομία. Στρίψανε σε άλλο στενό και εκεί με το που μπήκανε τους πιάσανε οι ΔΙΑδες και τους έδωσαν “πακέτο” στους ασφαλίτες. Άφησα τα ξύλα πίσω στον κάδο και σηκωθήκαμε

      Στο επόμενο στενό είχε βγει κόσμος στα μπαλκόνια, χαμός. Σαν αστυνομική ταινία. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι χαλάρωνε το σώμα μου από την απόλυτη ένταση και έκανε ένα μικρό σπασμό ο ένας μηρός μου. Ο μικρός αδελφός του φίλου μου δεν μπορούσε να σηκωθεί από σοκ του. Τον άφησα λίγο με φιλαράκι του και πήγα σε μίνι μάρκετ και πήρα μία σοκολάτα και δυο μπουκαλάκια νερό. Εκείνη την ώρα ήρθαν κι άλλες μηχανές ΔΙΑΣ έξω από Μίνι Μάρκετ επειδή είναι κεντρικό σημείο κιόλας στην περιοχή.

      Διαγραφή
    7. Μετά πήγαμε σπίτι τους, περίμενε και ο αδελφός του-φίλος μου με τους φίλους μας “Ρε τι αργήσατε”...”Τι αργήσαμε?!”, τους τα είπαμε και κόπηκε γέλιο. Είχαν πάει οι γονείς τους στο χωριό και όταν το έμαθαν τι έγινε η μάνα τους ήθελε να γυρίσουν Θεσσαλονίκη. “Ρε καλά είναι μην ανησυχείς” να της λέει φίλος μου για τον μικρό, “Να πάρε να του μιλήσεις”.
      Τελικά μετά μάθαμε ότι ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πιο κάτω είναι το κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ και έπαιζαν ΜΕΝΤ με Αρη. Πήγανε εκεί οπαδοί ΠΑΟΚ για ξύλο με τους οπαδούς του ΑΡΗ. Συνολικά χτυπηθήκανε μεταξύ τους 100-150 άτομα. Η διμοιρία των ΜΑΤ δεν μπόρεσε να το εμποδίσει και ήρθαν ενισχύσεις ΔΙΑΣ και ασφαλίτες. Συνολικά συλλάβανε 3. Στη σύλληψη των 2 ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες. Εκείνη τη στιγμή δεν πήγε το μυαλό μου με τίποτα σε οπαδούς ΠΑΟΚ. Ήταν πάρα πολύ άγριο το σκηνικό της καταδίωξης σαν να κυνηγούσαν κάνα ληστή ή Κουφοντίνα. Μόλις τους είδα και ειδικά τον έναν τύπο από μακριά με το κράνος και να έχει χέρι σε τσέπη μπουφάν και να φουσκώνει το σημείο και να κοιτάει προς τα πίσω ενώ έτρεχε, σκέφτηκα: “Θεέ μου έχει όπλο, θα πέσει πιστολίδι”.

      Ο ηλίθιος μας τρόμαξε όλους(άλλον περισσότερο άλλον λιγότερο, δεν έχει σημασία αυτό) στα καλά καθούμενα. Ευτυχώς δεν είχε όπλο.

      Σήμερα και το δημοσίευμα για το χθεσινοβραδινό περιστατικό:

      https://www.voria.gr/article/tris-sillipsis-enas-travmatias-apo-ti-simploki-opadon-ari-ke-paok

      Διαγραφή
  2. " ....Ο Τσίπρας «ξεβρακώθηκε» για τα πάντα, «ξεβρακώθηκε» στους ξένους, «ξεβρακώθηκε» για το Σκοπιανό, «ξεβρακώθηκε» για την πρώτη κατοικία», υπάρχει και ο δρόμος..."
    Ποιός ἔπρεπε νά τόν ἔχῃ "ντύσει" ὅταν ἔπρεπε, καί δέν τό ἔκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Τσίπρας είναι Αριστερό διεθνιστικό πολιτικό τσογλάνι.
    Τί έγινε ξεχάσαμε το 1η φορά αριστερά?
    Ξεχάσαμε τους αριστερούς χορούς στο Σύνταγμα???
    Πάντα οι Αριστεροί ήταν κατά του έθνους ...
    Να λέμε τα πράγματα με τό όνομά τους ... για τους Αριστερούς το 'Μακεδονία' ήταν και είναι σκοπιανό. Τά ξέρατε αλλά τους ψηφίσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Τσιπρας. ....... Ένας ηλιθιος , αγράμματος τον οποίον φορτώθηκε ο Ελληνικός λαός !!! Έκανε τόσα κακά σε λίγα χρόνια που δεν ξέρω αν θα μπορέσει ο λαός να ξανά σηκώσει κεφάλι, εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι αν είναι αληθινό το ποσοστό του περίπου 20% !!!!! Αν είναι αληθινό..... λυπάμαι πολύ αλλά θέλουμε γιατρό !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ NIKOS

      «…ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Τσιπρας. Ένας ηλιθιος, αγράμματος τον οποίον φορτώθηκε ο Ελληνικός λαός…»

      Οπότε το (ρητορικό) ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Εάν ο Τσίπρας είναι πράγματι «ηλίθιος», «αγράμματος» κλπ… τότε ο Ελληνικός λαός που τον ανέδειξε ως πρωθυπουργό και διαχειριστή της τύχης του έθνους, τι είναι; Για μαντέψτε...!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου pointman στο τέλος έγραψα ότι. ..... Θέλουμε γιατρό !!!!!!

      Διαγραφή
  5. Μηλαγα στο τηλ με εναν φιλο στην Ελλαδα που ασχολειτε με τον τουρισμο στην λευκαδα, τον ρωταω - πως τα βλεπει φετος με τον τουρισμο, - απανταει απο της κρατησης στα ξενοδοχεια-ενοικιαζομενα δωματια ειναι περιπου στα ιδια με περισυ και ειναι πολυ χαρουμενος με την τωρινη κηβερνηση ολοι η προηγουμενη πολιτικοι ηταν χαλια κ τωρα με την συμφωνια των πρεσπων θα εχουν ποιο πολυ τουρισμο διοτι θα κατεβουν κ οι σκοποιανοι για διακοπες!!!!! Ηθελα να των ρωτησω πριν δεν κατεβεναν γιατι ηταν κλειστα τα συνορα?(αλλα τη να τον ρωτησης? οτι κ να του πεις το σαλιο σου χαλας εαν δεν το κατανοησει απο μονος του, καταντια) ισως μου το ειπε επιτιδες διοτι γνωριζει οτι ειμαι εναντιον για να με πικαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...είπε ο Λεβέντης! Ο Λεβέντης! Αυτός που κάποτε ευχόταν καρκίνους, ψόφους και χολέρες στο «Μητσοτακέϊκο» και σήμερα γλύφει με λαγνεία τα παρπαγκούλια ακόμη και του τελευταίου ανθυπο-παρκαδόρου της ΝΔ, μήπως και καταφέρει να γαντζωθεί σε υπουργική καρέκλα.

    Σοφός ο λαός που λέει «…είσαι και λεβέντης και μαλ…»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον ο Λεβεντης και..... θα ειδε οτι ανακαινιζουν το κελι 33 και νομισε οτι ηταν για τον αλεκση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.