1/5/09

"Η ισχύς εν τη ενώσει"

Η βαρύνουσα παρακαταθήκη του παρόντος ιστολογίου, οι πολυπληθείς αναγνώστες του, το ιδιαίτερο «ειδικό βάρος» του δημιουργού Του, σεβαστού και λίαν αγαπητού μου φίλου «εν πολλοίς», κ. Σάββα Καλεντερίδη, με υποχρεώνουν να αποδεχθώ την πρόσκλησή Του, για συνδιαχειριστική συμμετοχή στην νηφάλιο προσπάθειά Του, μέσω του δικό Του «ηλεκτρονικού βήματος», προς αποκλειστική εξυπηρέτηση των Εθνικών συμφερόντων της Πατρίδος μας, και της ανέλιξης του Γένους των απανταχού Ελλήνων.
Πρωτίστως με τιμά ιδιαίτερα, η πρόσκληση αυτή, την οποία ολοθύμως και εκθύμως απεδέχθηκα. Θα τιμήσω ενσυνειδήτως και ευσυνειδήτως το «προσκλητήριο κάλεσμα», επ΄αγαθώ της αληθούς ενημέρωσης, με γνώμονα την διαχρονική αυθύπαρξη του υγιούς Ελληνικού Εθνισμού, και της υπεριστορικής του διάστασής.

«Εθνικόν το αληθές»
Η ορθή ενημέρωση, μακράν του παρακμιακού και αποσαθρωτικού κομματισμού. Της ιδεολογικής υποτέλειας και ιδιοτέλειας. Της υποταγής σε άνομα κελεύσματα εξυπηρέτησης μικροπολιτικών επιταγών, προσδοκιών και συμφερόντων, διαμορφώνει την «συλλογική πολιτική αγωγή» της κοινωνίας μας και το «πολιτικό γίγνεσθαι» του τόπου μας. Η Ελληνοπρεπής παρουσία του ιστολογίου, η θεματολογία του, καθώς και η πολυειδής διαλεκτική και πολυσχιδής διαλογική δομή και κατάθεση των απόψεων του δημιουργού Του, αποτελεί μέγιστη προσφορά και υπηρεσία στην διάδοση της γνώσης, της αληθούς και χρηστής ενημέρωσης. Ο «προσωπικός χαρακτήρας» του κ. Σ. Καλεντερίδη διαμόρφωσε το ήθος και ύφος του παρόντος ιστολογίου.
Αποκτώντας νέα υπόσταση το ιστολόγιο, μετεξελίσσεται, στην δυναμικά ανοδική του εξελεγκτική πορεία, σε ένα «ηλεκτρονικό βήμα», όπου το «κοινόν δέον» και το «συλλογικόν γίγνεσθαι», καλείται να ανταποκριθεί, στο «εναγώνιο ενδιάθετο αίτημα» των απανταχού Ελλήνων, για ορθή ενημέρωση, πολιτική ευθυκρισία και ορθοπραξία.
Ως ανταπόδοση και ελάχιστη αντιμισθία αναγνώρισης της προσφοράς του δημιουργού Του, αποτελεί η συνεργία και συνεργασία όλων μας.
Ατενίζοντας το επιθυμητό και αναλογιζόμενος το εφικτό, καλώ και παρακαλώ, εν πρώτης τον δημιουργό του παρόντος «βήματος» να σταθεί και να συμπαρασταθεί, με τον εγνωσμένο του τρόπο και παλμό, τόσο στον υπογράφοντα, όσο και στους λοιπούς νέους συντάκτες και συμμετέχοντες.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σάββα Καλεντερίδη, για την τιμή που μου έκανε, υποσχόμενος στον ίδιο και το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό Του, πως θα αγωνισθώ να ανταποκριθώ στην βαρύνουσα και ενεργή παρακαταθήκη του παρόντος ιστολογίου.

΄Ομηρος Φωτιάδης

15 σχόλια:

  1. Κε Oμηρε ανάμεσα σε εσάς τους δύο μεγάλους νοιώθω δέος και διαίτερη τιμή που συνεργάζομαι μαζί σας και που με αποδέχεσται στον χώρο σας. Η ισχύς εν τη ενώσει και το γνωρίζετε καλά. Δέν έχω αλλά λόγια να προσθέσω. Η εκτίμηση προς το πρόσωπο σας όσο και προς του Κου Σάββα είναι δεδομένη. Η πίστη και η αφοσίωση για την επίτευξη της μεγαλύτερης ενότητας της Ρωμηοσύνης και αυτή δεδομένη. Οπως και όπου μου ζητήσετε θα είμαι πρών στην κοινή προσπάθεια απο όποια θέση κιαν μου ζητηθεί. Καλώς Ηλθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια,και την ένθερμη συμπαράστασή τους!
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ, μετα την επικη " επιτυχια" του Ομηρου και τη διαλυση του strategy-geopolitics επεται το blog του infognomon lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος διαγράφει τα σχόλια των ΑΝΟΝΥΜΩΝ...τι συμβαίνει;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι γίνεται παιδιά με το sait προχωρά; ελπίζω να δούμε κάτι ολοκληρωμένο.

    Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς Ήλθατε
    Δεν είσαστε μόνοι
    Ήμαστε πολλοί

    Όλοι μαζί για την αφύπνιση και αναγέννηση
    του έθνους μας.

    Μικρασιάτης Σεβδικιαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aνώνυμε 2:57 μμ
    Δεν ξέρω τί εννοείς με τον όρο "διάλυση", αν όμως πας στον χάρτη που έχει κάτω δεξιά το στράτετζι και πατήσεις πάνω στο χάρτη, θα σου βγάλει κάποιες ενδείξεις. Αν πατήσεις στην ιστορία του ιστολογίου θα δεις ότι την περίοδο που ανέλαβε βασικός διαχειριστής του στράτετζι ο Όμηρος, η επισκεψιμότητά του διπλασιάστηκε. Φυσικά η επισκεψιμότητα δεν είναι συνώνυμη της ποιότητας.
    Θα ήθελα όμως να μας πεις τί εννοείς με τον όρο "διάλυση".

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1 Μάϊος 2009 2:57 μμ.-
    Ποιός σου είπε αγαπητέ φίλε, πως το strategy-geopolitics, διαλύθηκε?
    Μάλλον κάνεις μεγάλο λάθος...
    Στην αρχική ανακοίνωση, και όταν το ανέλαβα,έγραψα πως μέχρι να τελειώσει τις υποχρεώσεις του ο δημιουργός του,θα το αναλάβω και μόλις μπορέσει,θα το αναλάβει και πάλι,όπως και έγινε.
    Ανεξάρτητα του διπλασιασμού ή όχι της επισκεψημότητας,το μπλόκ δεν έκλεισε και συνεχίζει αναβαθμισμένο την εξαιρετική πορεία του.Κατά την διάρκεια της διαχείρισής του από εμένα,υπήρξαν παρόμοια σχόλια σαν το δικό σου,διχαστικά,τα οποία ουδόλως επιρέασαν το μπλόκ...
    Ολοι από τα αποτελέσματα θα κριθούμε...Εδώ θα είμαστε,στην κρίση όλων των αναγνωστών.Καλοπροαίρετων και κακοπροαίρετων...Το αποτέλεσμα θα δείξει...
    Σε κάθε περίπτωση,στο strategy-geopolitics,ήμουν μόνος και ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με μπλόκ.
    Εδώ υπάρχει ο Σάββας Καλεντερίδης και οι λοιποί συνεργάτες, των οποίων την βοήθεια επικαλέστηκα στην ανακοίνωσή μου και δεν υπάρχει περίπτωση "διάλυσης".
    Η δική σου συμβολή στην προσπάθεια αυτή,ή μάλλον η ευχή σου,είναι αυτονόητη νομίζω και εκφράζεται από το σχόλιό σου...
    Θα σε καλούσα να βοηθήσεις την προσπάθεια αυτή και να εύχεσαι να πάει καλά,καθώς δεν υπάρχει ουδείς ιδιοτελής σκοπός, παρά να καταράσε,αγαπητέ μου φίλε κρυπτόμενος υπό την σκιά της ανωνυμίας...
    Φιλικά
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θα ηθελα να κανω καποια ευχη μιας και δεν πιστευω σε αυτές παρα μονο στη θεληση και την προσπαθεια.
    ελπιζω λοιπον να συνεχισετε δυναμικα τις προσπαθειες σας και ολοι υπολοιποι να φανουμε αξιοι και να σας στηριζουμε.

    Σιγουρα δεν ειστε μονοι , δεν ημαστε πολλοι μακαρι να ημαστε όμως αρκετοι να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε οσους σαμποταρουν την παιδεια μας , το ηθικο μας και την μαχητικη μας ικανοτητα.

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Ομηρε, καλώς ήλθες.
    Η αξία σου καί τό ήθος σου, εφάμιλλα αυτών τού Σάββα, εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού τού ποιοτικότατου Ιστολογίου.
    Αλλά, θα ήταν παράληψη, να μην αναφέρουμε και την φερέλπιδα παρουσία τού sub92, πού ακολουθώντας τα χνάρια τού Σάββα, κοσμεί τό ιστολόγιο.
    Ελπίζω η συνεργασία των τριών σας να σας επιτρέψει να διατηρήσετε την μεχρι τώρα ποιότητα τού ιστολόγιου, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα προσωπικό χρόνο και για άλλες αναγκαίες ασχολίες, γιατί όχι και γιά την απαραίτητη ανάπαυλα.
    Καλή δύναμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ vripol.-
    Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και τα καλά σου λόγια αγαπητέ φίλε.
    ΄Ηδη η δουλειά και των λοιπών συντακτών,είναι εμφανής και δεν χρειάζεται κόπος για να διαπιστώσει κάποιος τα αποτελέσμά της.
    Η συνδρομή όλων σας είναι απαραίτητη,για να γίνουμε καλύτεροι.
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κασλησπέρα και χρόνια πολλά . Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια


    Στέλιος Φωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμηρε,τις δικές μου ευχές μαζί με του Στρατηγού.Τον είδα σήμερα στο Ιβανώφειο, είχε αγώνες ο Μιχαήλ, και του είπα για σένα,αφού παρακολουθώ το ιστολόγιο με μανία.Να είσθε καλά λοιπόνΑλέκος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ θερμά Αλέκο μου!
    Τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου και στους δυό σας!
    Καλές προσγειώσεις!
    Φιλικά
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.