26/5/09

Διακομματική συνεννόηση για τη μετανάστευση ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης

.«Έχω την αίσθηση, αλλά και την βεβαιότητα, ότι και οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί θα αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος, όπως το έχει κατανοήσει και ο ΛΑΟΣ, και την επόμενη των ευρωεκλογών θα καθίσουμε κάτω σοβαρά και υπεύθυνα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που τείνει να καταστρέψει ό,τι με προσπάθεια όλοι πετύχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.»

Αθήνα: Τη συνεννόηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μετανάστευσης ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από μετανάστες.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Πειραιά.«Έχω την αίσθηση, αλλά και την βεβαιότητα, ότι και οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί θα αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος, όπως το έχει κατανοήσει και ο ΛΑΟΣ, και την επόμενη των ευρωεκλογών θα καθίσουμε κάτω σοβαρά και υπεύθυνα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που τείνει να καταστρέψει ό,τι με προσπάθεια όλοι πετύχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.»
Ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε την ανάγκη να διαφυλαχτεί η ειρηνική διαβίωση στις πλατείες, στον τόπο συνάντησης των πολιτών, η οποία «έχει διαταραχτεί τον τελευταίο καιρό από θορυβοποιούς λαθρομετανάστες».
«Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι είναι κακοποιοί, όμως μια ενοχλητική μειοψηφία δημιουργεί προβλήματα», υπογράμμισε.
Και πρόσθεσε: «Ακουσα την κυβέρνηση να ζητάει συγγνώμη από τους μουσουλμάνους οι οποίοι έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Το περίεργο και η είδηση θα ήταν το αντίθετο, δηλαδή οι μουσουλμάνοι που έκαψαν την Αθήνα, να ζητούσαν συγγνώμη».
Αναφερόμενος στο θέμα του μουσουλμανικού νεκροταφείου ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι όλοι δικαιούνται έναν χώρο λατρείας.
Και πρόσθεσε: «Ταυτοχρόνως, δικαιούμεθα να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή του Ψηφίσματος του ΟΗΕ με ημερομηνία 24/11/81, το οποίο σαφώς αναφέρει ότι οι χώροι λατρείας επιστρέφουν στον σκοπό για τον οποίο ανηγέρθησαν, δηλαδή η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη - εάν εφαρμοσθεί το Ψήφισμα- θα πρέπει να επανέλθει στην Ορθοδοξία».
Πηγή: news.in.gr

Στον αέρα η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αττική
Το θέμα της δημιουργίας μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αττική, που εδώ και μήνες έχει παγώσει, επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τα τελευταία επεισόδια μεταξύ μεταναστών και Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικοί επιστήμονες τονίζουν στην εφημερίδα «Το Βήμα» ότι είναι αναγκαία η δημιουργία του τεμένους, καθώς έτσι -όπως εκτιμούν- θα τεθεί κάποιος έλεγχος σε ό,τι σήμερα λέγεται στα δεκάδες παράνομα, αυτοσχέδια τεμένη της Αθήνας.Υπέρ της δημιουργίας του τεμένους και του κοιμητηρίου είναι και η Εκκλησία της Ελλάδας. Η υπόθεση, ωστόσο, αν και βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη εδώ και χρόνια, παραμένει στάσιμη. Σε ό,τι αφορά το τζαμί το 2006 είχε ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο του Yπουργείου Παιδείας (ΥΠΕΠΘ) που προέβλεπε την ανέγερσή του στην περιοχή του Ελαιώνα, σε έκταση 36 στρεμμάτων, όπου σήμερα στεγάζονται οι αποθήκες του Πολεμικού Ναυτικού. Ωστόσο, ελλείψει κονδυλίων για τη μεταφορά των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού, το ζήτημα έχει παγώσει. Παράλληλα, η κατασκευή του μουσουλμανικού νεκροταφείου «κόλλησε» στις επιφυλάξεις που εκφράζει ο Οργανισμός Αθήνας ως προς την καταλληλότητα της έκτασης πόυ έχει παραχωρηθεί από την Εκκλησία της Ελλάδας στο Σχιστό.

Πηγή: news.in.gr

15 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, είδα την είδηση για τον κον Καρατζαφερη αλλά επειδη σας διαβάζω εδώ και καιρό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μέχρι τώρα κρατάτε μια ουδετερη σχεση με τις εκλογές, αλλά τωρα αναρτάτε θεμα του ΛΑΟΣ. Και η απορία μου είναι παίρνετε θέση υπερ του ΛΑΟΣ η προκειται να φιλοξενήσετε ειδήσεις και από άλλα κόμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές απο τις αναρτήσεις που ίσως δεν πρόσεξες συμπατριώτη:

    Βολές Γ. Παπανδρέου κατά ΝΔ για τη λαθρομετανάστευση http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_3407.html

    Οι σχέσεις των δουλεμπόρων με το τουρκικό παρακράτος http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_10.html

    Κριτική Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_4731.html

    Ο Α. Λοβέρδος για την επίσκεψη Νταβούτογλου στα κατεχόμενα
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_1684.html

    Χρ. Μαρκογιαννάκης
    «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διερευνάται... http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_7651.html

    H Ντιλέκ Χαμπίμπ υποψήφια στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/h_22.html

    Αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από την Τουρκία ζητά ο Γ. Κουμουτσάκος http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/blog-post_6248.html

    Μερικές απο τις αναρτήσεις του ιστολογίου. Δεν ανήρτησα κανένα θέμα του ΛΑΟΣ και απο ότι βλέπεις συμπατριώτη υπάρχει μεγάλος αριθμός δημοσιεύσεων με ειδήσεις απο όλα τα κόμματα.Φυσικά και το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι Εθνικό Θέμα.Φυσικά και η ανάρτηση δεν σημαίνει αποδοχή των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ειδικοί λένε ότι εάν δημιουργηθεί επίσημο τέμενος θα λυθεί το πρόβλημα.

    Για ποιό λόγο? Δηλαδή, για ποιό λόγο θα σταματήσουν να υπάρχουν τα ανεπίσημα? Η Ελληνική Πολιτεία ούτως ή άλλως δεν ελέγχει τίποτα, άρα?

    Επίσης δεν μιλάμε για 1 τζαμία, αλλά για

    1 Σουνιτικό
    1 Σιιτηκό

    και απο εκεί και πέρα απο ένα για τους Πακιστανούς, 1 των Αιγυπτίων κτλ.

    Συν το γεγονός ότι θα ζητούν και ποσοτικές ενε΄ργειες, δηλα΄ή ένα τζαμί ανά 2.000 Μουσουλμάνους κτλ.

    Στη Γερμανία το 1975 δεν υπήρχε κανένα τζαμί, τώρα υπάρχουν 2.500...

    Με τους Μουσουλμάνους δεν ξεμπλέκεις εύκολα. Ο Λίβανος, η Βοσνία, ο Καύκασος, το Κασμίρ, η νήσος Μιντανάο στις Φιλιππίνες, και τα προάστια των Δυτικών πόλεων το πιστοποιούν μια χαρά.

    Εάν οι Έλληνες συμπολίτες έχουν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν με γιά τουμε χαρά τους. Εγω θα μεταβώ στη Κύπρο από όπου και κατάγομαιεκ μητρός τουλάχιστον να αντιμετωπίσω μετωπικά τους εισβολείς και όχι εκ των έσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνει το μπλόκ και αφήνει όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, και είναι ο λόγος που πολλοί αισθανόμαστε φυσική ανάγκη να πλοηγούμαστε σε αυτά τα πεντακάθαρα νερά.
    Η τακτική της ασχολίαστης είδησης του μπλόκ, είναι το διαφορετικό και το επιπλέον που δίνει στον κάθε ένα μας.
    Πρωτίστως ενημερωνόμαστε γρηγορότερα με ενδιαφέρουσες ειδήσεις και όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την προσωπική τους γνώμη, τους δίδεται κι αυτή η δυνατότητα . Με τον τρόπο αυτό η δημοκρατική έκφραση που είναι το ζητούμενο, και με τα σημερινά επικρατούντα πολιτικά ήθη όχι και το αυτονόητο δικαίωμα, μας φέρνει κοντά σε ένα παραγωγικό διάλογο.

    Ο sub92 με την απολογητική του απάντηση, χάνει πόντους, υπερασπιζόμενος το μπλόκ.
    Θα ήταν καλλίτερα άν έλεγε λιτά ότι έχει γράψει κατά καιρούς και θετικά και αρνητικά δημοσιεύματα για όλα τα πολιτικά κόμματα και τίποτα παραπάνω.

    Ο ανώνυμος που σχολιάζει παραπονιάρικα, δεν ξεκαθαρίζει αν αυτό που επιδιώκει και θέλει, είναι η ποιο τακτική ενημέρωση των τεκταινομένων στα πολιτικά κόμματα.
    Όμως αυτό μας το σερβίρουν απλόχερα προμαγειρευμένο τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Το κάτι παραπάνω, μας το παρέχει το μπλόκ και αυτό επιζητούμε
    όσοι δεν τρώμε έτοιμο φαγητό.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξω τωρα ολοι οι λαθρομεταναστες!Αυτη ειναι η μονη υπευθυνη και σοβαρη αντιμετωπιση.Οτιδηποτε αλλο ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργικέραυνε μάλλον δεν πρόσεξες αυτή την φράση
    ..αλλά επειδη σας διαβάζω εδώ και καιρό μου έκανε μεγάλη εντύπωση.....
    Απο οτι αποδείχτηκε και καταδειχτηκε αυτο δεν συμβαίνει.
    Οποτε περί γνωστής πρακτικής ή τακτικής "μπανανόφλουδας" πρόκειται μόνο που ισχύει η παροιμία "Λαγός την φτέρη κούναγε κακό της κεφαλής του". Πρέπει να συνηθίσουν στην ύπαρξη γνήσιων πατριωτικών φωνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα μείνω αυστηρά στα της είδησης χωρίς να σχολιάσω τίποτε άλλο. Η Γερμανία, η Σουηδία, η Μ. Βρετανία ή η Γαλλία είναι πολύ εύκολο να βρουν λύσεις για τους μουσουλμάνους γιατί στην περίπτωσή τους μεγάλο μέρος αυτών είναι από πρώην αποικίες ή νόμιμοι μετανάστες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις σαν πολίτες αυτών των χωρών ή σαν εργαζόμενοι σ’ αυτές τις χώρες. Στην Ελλάδα στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για λαθρομετανάστες που έχουν έρθει με παράνομους τρόπους. Δεν είναι δυνατό σαν κράτος να αποδεχόμαστε τετελεσμένα ιδιωτών που δεν σέβονται τα σύνορά μας. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε την απόφαση τους να μην λάβουν υπόψη τους τα σύνορά μας αναγνωρίζοντάς τους δικαιώματα εκ των υστέρων. Πολλοί έρχονται από περιοχές που δεν έχουν κοινά σύνορα με μας. Και επίσης οι περισσότεροι έρχονται από χώρες που δεν έχουν οικονομικές σχέσεις με μας. Λέμε «Τζαμί αιγυπτίων». Σ’ αυτό θα συμφωνούσα γιατί υπήρχαν σχετικές συμβάσεις και εισήχθησαν εργάτες σε αλιευτικά από την Αίγυπτο. Αλλά «Τζαμί πακιστανών» γιατί; Για τους λαθρομετανάστες; ΟΧΙ. Δεν υπάρχει λόγος γιατί απλούστατα εδώ βρίσκονται για λίγο καιρό μέχρι να φύγουν.
    Κάτι που φυσικά πολλοί εδώ στην Ελλάδα ξεχνούν είναι και το πολιτιστικό – ιστορικό κομμάτι μιας τέτοιας απόφασης με όλους τους συμβολισμούς που έχει. Ας ανοίξει κανείς ένα βιβλίο ιστορίας και ας δει τους τελευταίους αιώνες πόσοι αγώνες έγιναν σ’ αυτό τον τόπο για να μην είναι μουσουλμανικός. Αυτούς τους αγώνες θα τους διαγράψουμε έτσι απλά; Σαν να είμαστε και εμείς αποικιοκράτες με τύψεις συνειδήσεως. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κανένα δεν χρωστάμε σε κανένα. Αντίθετα στον ίδιο μας τον τόπο μας εκμεταλλεύτηκαν μουσουλμάνοι που μας θεωρούσαν ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας σ’ ένα ιδιότυπο θρησκευτικό απαρτχάϊτ που κράτησε 400 χρόνια. Εδώ η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι χριστιανοί σε όποιον αρέσουμε και αν δεν του αρέσουμε ας επιστρέψει στην πατρίδα του, και στο κάτω, κάτω από κανένα δεν ζητήσαμε να έρθει εδώ. Δεν τους έχουμε ανάγκη, δεν τους θέλουμε. Αλλά πέρα από το τι θα συμφωνήσουν τα κόμματα και η κυβέρνηση οι έλληνες που δίνουν δουλειά σ’ αυτούς τους ανθρώπους και συντηρούν αυτή την ερμαφρόδιτη κατάσταση ας το ξανασκεφτούν. Το μέλλον του καθενός δεν καθορίζεται από το πόσο χαμηλά μεροκάματα θα πληρώσει ώστε να αυξηθεί πρόσκαιρα το κέρδος του. Το μέλλον του συναρτάται πολύ περισσότερο από το μέλλον αυτής της πατρίδας. Ποιο μέλλον λοιπόν θέλει ο καθένας που απασχολεί αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό που του προετοιμάζουν και ακολουθεί άβουλος για να μην πληρώσει κάποια ασήμαντα ευρό παραπάνω; Ας ξυπνήσουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουν να μας ζητήσουν δουλειά ας σκεφτούμε που πάμε να μπλέξουμε τους εαυτούς μας αλλά και τα παιδιά μας.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΓΕΙΡΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ, ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΦΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ. ΑΠΕΛΑΣΗ Τ Ω Ρ Α.
    ΥΣ: ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.
    δτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστηχος ο ΛΑΟΣ ειναι το μονο κομμα στη βουλη, που εχει ξεκαθαρες θεσεις για το προβλημα της λαθρομεταναστευσης.
    Μακαρι να τα υπολοιπο κομματα να πουν τις δικες τους θεσεις. και κυριως το πασοκ και η ΝΔ.
    Ο συριζα και το κκε εχει πει νομιμοποιηση ολων των μεταναστων αλλα μας ενδιαφερει ακομη περισσοτερο η αποψη του πασοκ που θα ειναι αυριο κυβερνηηση.

    Γιατι δεν μιλαει κανενας απο τους 2 μεγαλους?

    Οσο αναφορα για τον ανωνημο που εκανε κριτικη για το ΛΑΟΣ ας μας πει τι λυση προτεινει αυτος.
    Καποτε το πασοκ ειχε τον Ανδρεα και η ΝΔ τον Καραμανλη, εκεινες τις εποχες η υπερασπιση του εθνικου συμφεροντος ηταν δεδομενη(πολλα τα παρεδειγματα) σημερα εχουμε φτασει στο σημειο μονο το ΛΑΟΣ να υπερασπιζεται τα εθνικα συμφερονται.

    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελπιζω η τζαβελα μετα τις επισκεψεις που εχει κανει να δωσει μια ιδεα στον προεδρο πως αντιμετωπιζει το ισραηλ το προβλημα της λαθρομεταναστευσης

    γιατι αμα περιμενουμε απ'τη σαρρη και τον αφρικανο

    θα εκφυλιστουμε εντελως

    http://www.youtube.com/watch?v=x-M02AzTl0g

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφόσον δεν θέλουμε λαθρομετανάστες, και δικαίως,και ας χαρακτηριστώ σοβινίστρια θα πω το απλό.Ευροεκλογές έρχονται μπορούμε να ψηφίσουμε με Ελληνική συνείδηση και όχι χρηματική και βολεψηματική αν μη τι άλλω θα πάρουν κάποιοι ένα μάθημα ..Οσο για τους ήδη υπάρχοντες υπάρχουν και άλλοι εταίροι που μπορούν να τους φιλοξενήσουν αλλιώς να πάνε στην πατρίδα τους .Εγώ ξέρω πως για να πας μετανάστης σε ένα Ευρωπαϊκο κράτος (πλην της Ελλάδας) μόνο πανοραμική ακτινογραφία στόματος δεν σου ζητάνε.
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον 12:54.

    Η ύπαρξη γνήσιων πατριωτικών φωνών αποτελεί μια πραγματικότητα. Οι πολιτικοί αρχηγοί την έχουν αντιληφθεί και είναι η μόνη που τους φρενάρει.
    Δυστυχώς όμως μερικοί υπεραμύνονται των προσωπικών πολιτικών τους επιλογών, γιατί νομίζουν ότι ξεχωρίζουν, λες και γίνεται διαγωνισμός ομορφιάς ή ρητορείας.
    Αν κάποιος είναι σωστά ενημερωμένος και διαβασμένος κρατά και επιφυλάξεις. Η απόλυτη ταύτιση με την πολιτική οιουδήποτε κόμματος, αργά ή γρήγορα θα τον απογοητεύσει, αφού η πολιτική ελίσσεται ανάλογα με τις συνθήκες και τις καταστάσεις, ο δε ψηφοφόρος είναι το μοναδικό σταθερό σημείο.

    Η αναφορά ενός συνσχολιαστή στο όνομα Τζαβέλλα- επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου - μου ενεργοποίησε τα μνημονικά κύταρα και αυτά μου θύμισαν ότι : η κυρία ήταν θαυμάστρια του Μπους, οπαδός της παγκοσμιοποίησης, υποστηρικτής του Μητσοτάκη, ταγμένη αναφανδόν υπέρ της αλλαγής της ιστορίας των σχολικών βιβλίων και άλλων ΅ωραίων΅ τινών.
    Κάποιες- κακές ; γλώσσες λένε : ότι αρκετοί είναι δυσαρεστημένοι με την επιλογή της.

    Συμπέρασμα:
    Μεγάλη μπουκιά φάγε, μεγάλη κουβέντα μην λές.
    Όλοι θέλουν τους χειροκροτητές, αλλά τους παλαμάκηδες... δεν θα τους χειροκροτήσει κανείς.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αγανάκτηση μου για την ΤΖΑΒΕΛΑ ως επικεφαλής στο ευρωψηφοδελτιου του ΛΑΟΣ είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!Και ακόμα μεγαλύτερη που προσπάθησα να μιλήσω με ΕΝΑΝ βουλευτή του ΛΑΟΣ και να του εκφράσω την αγανάκτηση μου για την κίνηση αυτή….ΤΖΑΒΕΛΑ … σηκώνοντας το τηλ του μου λέει ότι εγώ δεν ευθύνομαι για τίποτα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο, μόλις πήγα να του πω κάτι ακόμα απλά με είπε … συγγνώμη , διάλογο θα κάνουμε ?Φυσικά , το έκλεισα και στο ανάθεμα όλοι τους είπα …. Λυπάμαι που τα γράφω αυτά , γιατί πίστευα ότι το ΛΑΟΣ ήταν κάτι το διαφορετικό .Φυσικά ακλούθησαν και άλλα τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος και εκεί ήταν για γέλια και για κλάματα …. Λείπαμε ειλικρινά!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αγανάκτηση μου για την ΤΖΑΒΕΛΑ ως επικεφαλής στο ευρωψηφοδελτιου του ΛΑΟΣ είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!Και ακόμα μεγαλύτερη που προσπάθησα να μιλήσω με ΕΝΑΝ βουλευτή του ΛΑΟΣ και να του εκφράσω την αγανάκτηση μου για την κίνηση αυτή….ΤΖΑΒΕΛΑ … σηκώνοντας το τηλ του μου λέει ότι εγώ δεν ευθύνομαι για τίποτα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο, μόλις πήγα να του πω κάτι ακόμα απλά με είπε … συγγνώμη , διάλογο θα κάνουμε ?Φυσικά , το έκλεισα και στο ανάθεμα όλοι τους είπα …. Λυπάμαι που τα γράφω αυτά , γιατί πίστευα ότι το ΛΑΟΣ ήταν κάτι το διαφορετικό .Φυσικά ακλούθησαν και άλλα τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος και εκεί ήταν για γέλια και για κλάματα …. Λυπαμε ειλικρινά!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μία είναι η λύση ,

    στις εκλογές να ψηφίσουμε αυτούς που τιμούν τη σημαία σε κάθε τους εκδήλωση,
    αυτούς που υπερασπίζουν την Ελλάδα,

    Αυτούς που δεν αλλάζουν θέση ούτε υποχωρούν με οποιοδήποτε κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.