27/5/09

Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία


Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ για χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις ευρωεκλογές.Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών φοβήθηκε τυχόν έκτροπα στη διάρκεια των επιχειρήσεων καθώς και την αρνητική δημοσιότητα και άναψε το πράσινο φως για την επιχείρηση- σκούπα μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη- Πλατεία Θεάτρου. «Στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προσβάσιμο στους πολίτες και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας σε όσους ζουν ή κινούνται σε αυτό», λένε στα «ΝΕΑ» κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ζήτημα της δημιουργίας ενός μεγάλου στρατοπέδου- γκέτο στον Ασπρόπυργο της Αττικής, στο οποίο η αστυνομία θα μπορέσει να μεταφέρει εκατοντάδες από τους παράνομους μετανάστες που σήμερα βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μαζική επιχείρηση- σκούπα είναι η έλλειψη χώρου μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός μεταναστών που απελαύνονται.

Ο χώρος ο οποίος έχει εγκριθεί είναι η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, που έχει εγκαταλειφθεί για περισσότερο από μια δεκαετία. Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητά του η έκταση των 100 στρεμμάτων, μέσα στην οποία μπορούν να εγκατασταθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου, έως 2.000 άνθρωποι.

Η υπόθεση σκοντάφτει όμως και σε ενδοκυβερνητικές κόντρες, καθώς την έκταση έχει ζητήσει και το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν οι νέες δικαστι κές φυλακές. Όπως όμως προεξοφλούν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο υπουργείων και θα προχωρήσει η δημιουργία του γκέτο, καθώς στην κυβερνητική ατζέντα το ζήτημα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται πολύ ψηλά.

Οι ανεπιθύμητοι των Ολυμπιακών
Ο χώρος του στρατοπέδου είχε αρχικά παραχωρηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν χώροι υποδοχής για τοξικομανείς, αστέγους και άλλους ανεπιθύμητους στην Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν μπλοκάρισαν τα σχέδια της κυβέρνησης και οι εργασίες κατασκευής έμειναν ημιτελείς. Στα περισσότερα κτίρια που είχαν κατασκευαστεί, είχαν ολοκληρωθεί ακόμη και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κι έμενε μόνο να τοποθετηθούν πόρτες και παράθυρα. Σήμερα όμως ο χώρος έχει λεηλατηθεί και άγνωστοι έχουν ξηλώσει από κουφώματα και καλώδια μέχρι την περίφραξη και τους σιδερένιους στύλους φωτισμού του στρατοπέδου... Στο πρώην στρατόπεδο επίσης υπάρχουν κατάλοιπα του νατοϊκού παρελθόντος του. Αρκετά από αυτά είναι κτίρια και μάλιστα υπογειοποιημένα, καθώς χρησίμευαν ως αποθήκες οπλισμού και καταφύγια πυρηνικού πολέμου. Στις μελέτες που έχουν γίνει, υπάρχει ακόμη και η σκέψη χρησιμοποίησης των κτιρίων αυτών.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές της Αττικής που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κέντρα υποδοχής μεταναστών και κατέληξαν στη συγκεκριμένη έκταση, ενώ και οι πρώτες τεχνικές μελέτες έδειξαν πως από οικονομικής πλευράς είναι η πλέον συμφέρουσα λύση.
ΝΕΑ

20 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΥΛΩΣΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ.
    δτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mετά τον πόλεμο καθώς και μετά την δικτατορία πολλοί Ελληνες πήγαν μετανάστες σε κράτη της Ευρώπης. Ολοι αυτοί οι κύριοι που κόπτονται για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία να ρωτήσουν τους Ελληνες μετανάστες στο εξωτερικό πως πέρναγαν τότε , δεν αναρωτήθηκαν ποτέ αν τους καλοδέχτηκαν περιποιήθηκαν και βόλεψαν κατα την Ελληνική γλώσσα.Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς σαν κράτος πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν δεύτερης διαλογής ανθρώπους όχι ποτέ.Η ανθρώπινη υπόσταση έχει αξία απο όπου και αν έρχεται ότι και αν πιστεύει ότι χρώμα και αν έχει...Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει η Ελλάδα να δέχεται όλους τους ταλαιπωρημένους της γης και να πρέπει να τους περιθάλψη και να τους βρει και δουλειές..Δεν είναι δυνατόν όχι μόνο βάση λογικής αλλά και βάση απλών μαθηματικών και πλυθησμού...Οπως η Ιταλία πχ δεν τους επιτρέπει να περάσουν τα σύνορα καλό θα ήταν να γίνει το ίδιο και εδώ και όλοι οι κύριοι που έναντι κάποιων ευρώ κάνουν τα στραβά μάτια να μη διωχτούν ποινικά απλά να σταλούν να ζήσουν στα κράτη των ανθρώπων που λαθραία φέρνουν στην πατρίδα μας...Θα μου πεις είσαι σοβινίστρια εθνικίστρια τι σου έκανε ο κακόμοιρος αυτός που έρχεται γιατί δεν έχει στον ήλιο μοίρα.Οχι τίποτα απο αυτά δεν είμαι ειλικρινά λυπάμαι όμως επειδή δεν μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους κράτη δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλυθεί και το δικό μας κράτος ....Δεν λέω να μη έχουμε μετανάστες να κλείσουμε τα σύνορα΄..όχι..Αλλά να δεχόμαστε μετανάστες σε αριθμό ανάλογο με το ποσοστό που σαν κράτος μπορούμε να τους απορροφήσουμε να τους βρούμε δουλειές και να τους τακτοποιήσουμε όχι να λειτουργούμε με την λογική τα σύνορα της Ελλάδος ανοιχτά για όλους αλλά της Ευρώπης κλειστά για να περάσουν.Δεν θα γίνουμε εμείς ο κορβανας της Ευρώπης επειδή κάποιοι το αποφάσισαν...Αν όλα αυτά που έγιναν στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες γινόντουσαν στην Γερμανία πχ τι θα έκανε το κράτος και μετά ποιοι απο τα ΜΜΕ θα έλεγαν το παραμικρό? Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα απολύτος ίσα ίσα θα ήταν και πολύ φυσιολογικό να τους απελάσουν όλους...Δικαιολογίες για τους λόγους των επεισοδίων στην ΑΘήνα πολλές καμμία αποδεδειγμένη.
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την πρόληψη δεν μας λένε και ανησυχώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί που μένω ό κόσμος με τις ληστείες έχει αγανακτήσει πλέον μπαίνουν στα σπίτια όταν είναι μέσα ο κόσμος και δνε νοιάζονται.Η αστυνομία δεν προλαβαίνει και δεν μπορεί να κάνει και κάτι πως να ελέγκξει πάντα κάποιον που δεν υπάρχει δεν φαίνεται πουθενά?Ναι ξέρουν που πιθανόν μπορεί να τους βρουν αλλά δεν λέει κάτι και δεν είναι απόλυτο...Ό κόσμος λοιπόν έχει πάρει τον νόμο στα χέρια του με όσους έχω μιλήσει λένε ότι όποιος μπει στο σπίτι του νύχτα αποκλειεται να φύγει όρθιος..Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος γιατί απλά αν με ρωτήσετε σαν μάνα θα σας πω ότι πάνω από το πτώμα μου θα μου πειράξουν τα παιδιά ακόμα και αν πρέπει αυτόν που θα μπει να τον σκίσω με τα χέρια μου. Αν με ρωτήσετε σαν πολίτη αυτής της χώρας θα σας πω ότι υπάρχουν νόμοι που μπορούν να τιμωρήσουν...Ομως αυτοί οι νόμοι αποδίδονται?Μπορούν να αποδοθούν ?
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρα από τα παιδιά, τους άλλους πετάξτε τους στη θάλασσα...να δούμε αν θα μπορούν να αναπαράγονται και εκεί *10...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρός τήν Χριστίνα.
    Μή κάνεις λάθη,κορίτσι μου.
    1ον.Δέν τούς δεχθήκαμε μάς επεβλήθησαν,δήλ μπήκαν απρόσκλητοι,καί έκ τού πονηρού,(πόσο καιρό θά παρη γιά νά καταλάβουν μερικοί ότι είναι έποικοι καί όχι μετανάστες);
    2ον.Δέν χρειαζόμαστε μετανάστες διότι δέν είμαστε πλούσια βιομηχανική χώρα,καί επίπλέον δέν είμαστε ποτέ αποικιοκράτες γιά νά πληρώνουμε αμαρτίες.
    3ον Δέν έχω καμμία υποχρέωσι νά βρώ εργασία στόν λαθραίο, τήν στιγμή πού δέν μπορώ νά βρω στόν Ελληνα.
    4ονΗ Ελλάς δέν είναι φιλανθρωπικό μαγαζί.Οί φιλανθρωπίες γιά τούς συμπατριώτες μας καί όχι γιά αλλοδαπούς διότι κατά τό Αγγλικόν...Charity begins at home...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο … ένα τρελό ΝΤΟΥ και στο καλό!!!
    Δε σηκώνει άλλο ξένο κόσμο η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ…..φτασαμε στο τέρμα!!!Το τελευταίο 6μηνο παρατηρείτε στη ΚΩ ένα τρελό πανηγύρι από ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΝ,ΙΡΑΚ,ΙΝΔΙΑ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ….εκει που είχαμε μόνο Αλβανούς …. καμιά 5000χιλ μόνο στη Κω έτσι ? Τώρα αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε …άντε να δούμε το στο τέλος τι θα γίνει!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΛΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θάλασσα στήν Κώ δέν έχετε μωρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλοί αναρωτιομασταν .. πως ο Γερμανικος λαος αφησε τον Χιτλερ να κανει οτι εκανε, να γεμίσει την Ευρωπη με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Την απαντηση την δλινουν εδω πολλοι συνομιλιτές με τα σχολια που κάνουν.

    Η οικογενεια μου τν ηρθε απο το Αιβαλι το 22 αντιμετωπισε απο τους "Ελλαδήτες" παρομοια συμπεριφορά, Για καραβια που επρεπε να βουλίαξουν με τους Τουρκομερήτες λεγαν και άλλα πολλά , μεχρι και βασιλικο διάταγμα υπηρχε σχετικό με την τότε αποτροπή της μετανάστευσης των Τουρκομερητών ( http://1.bp.blogspot.com/_kttNrkCNLWo/SfaJEc2LEhI/AAAAAAAABw0/J9xMRGR5lJU/s1600-h/tyeryt.bmp ) .. επίσης εδω μια αναγνωση του κλίματος της τοτε εποχής, που δυστυχώς αναβιώνει και σήμερα.

    Μερικοι έχουν μπλεξει τον πατριωτισμό με την χυδαιότητα,την σκληροτητα, τις στριγγλιές τα σχόλια εκ του ασφαλούς.

    Να γεμίσουμε την Ελλάδα Φυλακες και στρατόπεδα.. Ωραία θα περάσουμε όλοι.. καθε Νομος και φυλακή , καθε κοινοτητα και κρατητηριο..

    Μιλάνε για απελάσεις.. που .. στο Αφγανισταν ( που το μακελεβουν οι Νατοικες δυναμεις και τις Ελληνικές να κρατανε το φαναρι..) , στην Σομαλια στο Μοκαντισου? , στην Γαζα που πολλοι διατεινονται ? .. καόμα οι περισσότεροι δεν εχουν κανενα χαρτι ουτε διαβατηριο.. και αρα κανεις δεν μορει να τους δεχτεί.

    Αντί όμως να αφήνουμε τον μισανθρωπισμό να ρεει από το στομα μας καλο θα ήταν να βλέπαμε περικά πραματα οπως είναι:

    1. Το βασικό προβλημα είναι η Τουρκική Πολιτικη. Ν ααφήσουν λοιπον τα χαιδολογήματα .. και τα περα δοθε του Γραψα , και να εξαναγλκασουν την Τουρκια να ανακοψει τα κύματα .
    2. Να επαναδιαπραγματευτουν την Sengen που μας κανει εμπροσθοφυλακη και κυματοθραυστη του μεταναστευτικου θεματος.
    3. Αν δεν μπορουν να ανακόψουν την ροη (που μαλλον δεν μπορουν εφοσον πανε με το χερι απλωμενο στην ΕΕ), και με δεδομενο οτι οι ανθρωποι εχουν την ιδιοτητα να γεννανε κιολας ..παιδια που εχουν γεννηθει στην Ελλάδα.. η μονη ρεαλιστικη λύση ειναι η ενσωμάτωση. Γιατι για τα περι απέλασης .. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ..δεν υπαρχει χωρα που θα συνεναισει να παραλαβει 100δες χιλιαδες ανθρωπους χωρις χαρτιά ..

    με αλλα λογια τα πραματα ειναι δυσκολα.. αλλα στο χερι μας ειναι να βγει κατι θετικό από αυτη την ιστορία.. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΤΗς ΘΡΑΚΗΣ .. ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ στο προβλημα που θα εχουμε σε λιγο .. ναν δεν δουμε το θεμα της ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ.. σαν την μονη ρεαλιστικη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεαλιστική λύση είναι και το πέταμα στη θάλασσα αν και μακάρι να μην φτάσουμε ως εκεί γιατί είναι μία σκληρή λύση, που φαντάζομαι δεν τη θέλει κανείς...Τώρα κύριε arpakola όσο αναφορά την ενσωμάτωση...μιλάμε για Ισλάμ από κάθε χώρα της ανατολής...Ισλάμ σημαίνει άκαμπτος δογματισμός-φανατισμός και τα μυαλά στα κάγκελα...Φυσικά και το μειονοτικό της Θράκης θα μοιάζει παρανυχίδα μπροστά σε αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα...για αυτό κάτι πρέπει να γίνει (ακόμα και αν περιλαμβάνει σκληρές αποφάσεις) γιατί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης απλώς θα βάλουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί, δεν θα το εξαφανίσουν...Τώρα αυτά που λέτε εσείς για Χίτλερ, θα ήθελα να δω πως θα μπορούσατε να ζήσετε εσείς με άλλους εκατό σε ένα δωμάτιο που χωράει 10...

    Για να είμαστε και δίκαιοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε και τι έκανε ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος για να εξανθρωπίσει τον μεσσαίωνα που επικρατεί σε αυτές τις χώρες πέρα από το να τους ρίχνει βόμβες...π.χ. πόσα δις σπαταλάει σε ποδόσφαιρο κάθε χρόνο η "πολιτισμένη" Δύση;;...μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΣΣΣσσσσστττ!!! Μην φωνάζετε εσείς Ελληναράδες, σωβινιστές, εθνικιστές, ξενόφοβοι, ρατσιστές και μισάνθρωποι. Θα ξυπνήσουν όλοι οι υπόλοιποι που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Αφήστε τους να ξυπνήσουν μια ωραία πρωία και να ψάχνουν να βρουν που πήγε η Ελλάδα που ήξεραν. Ολοι έγιναν μοντέρνοι, πολυπολιτισμικοί και δίνουν δίκιο στους "καυμένους" τους λαθρομετανάστες που
    - μπήκαν στη χώρα μας παράνομα
    - σέρνουν ένα σωρό ασθένειες
    - δεν τους δίνουμε να φάνε
    - δεν τους δίνουμε δουλειές
    - δεν τους ασφαλίζουμε
    - δεν τους περιθάλπτουμε
    - δεν τους βάζουμε σε χώρους υποδοχής με ξεχωριστά δωμάτια και τουαλέτες για τον κάθε ένα
    - δεν τους φτιάχνουμε τζαμιά
    - δεν τους αφήνουμε να σκοτώνουν και να κλέβουν
    - τους στραβοκοιτάμε όταν μπαίνουν στα λεωφορεία με εκείνους τους "μικρούς" σάκκους
    - που κάνουμε στην άκρη αν και οι άνθρωποι "πλένονται" σε κάθε ισλαμική τους γιορτή
    που, που, που, που.......
    Για αυτό καλά λέω. Οι Ελληνες έχουν αποχαυνωθεί ή τους έχουν αποχαυνώσει με αυτή την άχρηστη τηλεόραση και πηγαίνουν σαν υπνωτισμένοι. Φίλοι μου, οι πολιτικοί πλην ΛΑΟΣ και κάποιων άλλων εξαιρέσεων δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν τίποτα, δεν γνωρίζουν/απαντούν, ψηφίζουν ΝΑΙ στην ΕΕ.Δηλαδή άρες μάρες κουκουνάρες. Δεν υπάρχει καμμία στρατηγική για το συγκεκριμένο φλέγων και τσουρουφλίζων θέμα της λαθρομετανάστευσης. Οι άνθρωποι δεν τους βλέπετε ; Πρωί-βράδυ με τις εκλογές ασχολούνται.
    Αλλωστε έχουν περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας ;
    Εχουν πάρει λεωφορείο/Τρόλλευ/Τραίνο να δουν τι γίνεται ;
    Εχουν κατέβει Σ/κύριακα στο κέντρο να δουν τα "νόμιμα μαγαζιά" που στήνουν στα πεζοδρόμια ;
    Εχουν βγει μια βόλτα στην Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Πλ. θεάτρου να δουν τι βρώμα κυκλοφορεί ;
    OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΝ ΙΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ; ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ/ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝ/ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΘΕΜΑ.
    Μήν ελπίζετε και μην περιμένετε με στρατόπεδα σαν κι αυτό που λένε να κάνουν (αν κάνουν) ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι το πρόβλημα 2.000 - 3.000 ή 10.000 από αυτούς. Εδώ μιλάμε για εκατομύρια. Τι γίνεται για αυτό ; Για τους Αλβανούς που είναι πλέον του 1 εκατομμυρίου τι γίνεται ; Το βρίσκετε σωστό να είναι στην Ελλάδα 1 εκ. Αλβανοί ; Μήπως είμαι πολύ περίεργος ; Κάπως έτσι ξεκινάνε και μετά ζητούν ανεξαρτησίες. Ανρθωρποι όπως αυτοί ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕΝ. Αλλωστε οι άνθρωποι ξέρουν. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το κόσοββο. Και μην βιαστεί να πει κανείς , "Ωχ μωρέ, μέχρι τότε βλέπουμε", γιατί τη ..... βάψαμε.
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "πολιτικούς" ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ?????????


    αυτη ειναι η ρεαλιστικη λυση?

    εμενα μου φαινεται λυση αρπα κολα
    και σαν τετοια δεν μπορει να σταθει
    ουτε να συζηταμε σε στερεα βαση

    τι συγκρινεις αυτα που σου ειπε ο παππους σου το τι σου ελεγαν και πως φερθηκαν σε αυτους που ηρθαν απο ποντο και σμυρνη με αυτους που ερχονται απο καμπουλ και μογκαντισου?

    ή παλι θα ξεθαψουμε το μυθο του χιτλερ να τρωνε τα παιδια το φαι τους?

    αρπα κολα λυσεις δεν θελουμε

    αν δεν μπορουμε να τους σταματησουμε δωστε τους πορεια για την ευρωπη

    δεν θα κανουμε συνορο της ευρωπης το λιμανι της πατρας

    ας απρουμε μαθηματα απο το ισραηλ αν δεν θελουμε απο τον χιτλερ ,

    γιατι ερχονται απο το ιρακ στην Ελλδα και δεν πανε να μαζεψουν τοματες στο ισραηλ?

    ουετ φυλακες ουτε χωροι υποδοχης
    αυτα θα πληρωνουμε ?

    τι προσφερουν οι μογκαντισου στην Ελληνικη οικονομια ?
    δουλευουν σε παραγωγικους τομεις?

    ακομη και οι αλβανοι που ο κανουν εχουν καταντησει την επαρχια ακατοικητη

    αν δεν κοιμασαι αγκαλια μες στο κοτεστι ή αγκαλια με τη γιδα προκοπη δε γινεται

    και για λεμονια ακομη φοβαται να παει η γρια στο περιβολι της

    ποια ενσωματωση?

    που ζεις ?

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kύριε Σάββα,

    για αυτό το άρθρο ποιά είναι η γνώμη σας ;

    http://troktiko.blogspot.com/2009/05/2007-ibrahim-project.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλε arpakola η ελλαδα δεν μπορει να ενσωματωσει δυο εκατομ. μεταναστες γιατι πολυ απλα ειμαστε μονο δεκα εκατομ και με το μεγαλυτερο προβλημα υπογεννητικοτητας στην ευρωπη, αρα αν υπαρξει ενσωματωση τοτε ειναι σιγουρο οτι οι νεολαια του 2030 δεν θα ειναι αυτη που ειναι σημερα, θα ειμαστε πιο σκουροι στο δερμα και γενικοτερα τα χαρακτηριστικα του Ελληνικου γενους θα εξαφανιστουν...εκτος και αν αυτο για μερικους δεν αποτελει προβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οποιος δε βαριεται και ριξει μια ματια εδω>>
    http://kars1918.wordpress.com/2008/12/17/plevris-nakratzas/

    θα βρει πολλές ομοιότητες με τους "παλληκαρισμους" του σήμερα.

    Το οτι τα πραματα ειναι δυσκολα το λεω από την αρχή. Αλλά αλλη λύση εκτός από την ενσωμάτωση ( εφοσον ειμαστε ανικανοι να επαναδιαπραγματευτουμε την Sengen) δεν βλέπω να υπάρχει.
    οκ .. άκουσα τις διαμαρτυρίες.. ΛΥΣΗ μπορω να ακουσω ? ( εκτος απο το να γεμισουμε την Ελλάδα στρατόπεδα όπου θα τους ταιζουμε κιόλας..?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τον ανώνυμο 3:25

    Συμφωνώ με ό.τι λες όμως έγινε και φταίμε όλοι εμείς και θα συνεχίσει να γίνετε
    Εγινε :
    1. Γιατι ψηφίζουμε ανθρώπους κατά το δοκούν το προσωπικό και όχι για το συμφέρον της πατρίδας
    2. Γιατί είμαστε δούλοι των ξένων γιατί ποτέ μα ποτέ δεν φύγαμε από την νοοτροπία του ραγια
    3. Γιατί έχουμε αποφασίσει σαν λαός να μας πηγαίνουν και όχι να τους πηγαίνουμε
    4. Γιατί διαλύσαμε την ιστορία μας με τα ίδια μας τα χέρια αποδεχόμενοι ό,τι αηδία μας φουρνίζουν οι εγγράματοι χωρίς να δίνουμε σημασία , όχι όλοι, στην ζωντανή ιστορία των ανθρώπων που ακόμα θυμούντα γιατί την βίωσαν.
    5. Γιατί καθόμαστε στις καρέκλες και θέλουμε να αλλάξουμε το κόσμο αλλάζοντας τα κανάλια στην τηλεόραση
    6. Γιατί στα παιδιά μας μάθαμε ότι είναι σημαντικότερο το κινητό από το αγαθονήσι που είναι απλά ένας βράχος .
    7. Γιατί κάποιοι ανθέλληνες λαδώνονται και τους περνάνε τα σύνορα .Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι δουλέμποροι για να μπορούν έχουν και απο δω διασυνδέσεις
    8. Γιατί το κράτος είμαστε εμείς οι κυβερνήσεις αντιπροσωπεύουν εμάς και βλέπουμε την φάτσα μας που μας ενοχλεί αλλα δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει παρά μόνο γκρινιάζουμε
    ΘΑ μου πεις όχι όλοι αλλά η πλειοψοφία έτσι είναι και αυτά κάνει.Ακόμα υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν και αντιμετωπίζονται σαν εθνικιστές ρατσιστές .

    Γιατί δεν τους βάζουν στις ίδιες βάρκες να τους στείλουν πίσω ?
    Γιατί δεν πιάνονται οι διασυνδέσεις
    Γιατί δεν απελαύνονται
    Γιατί με την ίδια λογική που η Ιταλία βουλιάζει τις βάρκες στα θαλάσσια σύνορά της δεν το κάνουμε εμείς ? Δλδ εμείς είμαστε άνθρωποι και αυτοί απάνθρωποι ?Και αν ισχύει αυτό γιατί μας κατηγορούν ότι δεν τους σεβόμαστε ? Αν εγώ έμπαινα λαθραία στην Γερμανία τι θα μου έκαναν άν με έπιαναν?

    Τέλος Ανώνυμε θα πω το απλό έχεις απόλυτο δίκιο μας επιβλήθηκαν αλλά όχι μόνο από τους άλλους και από Ελληνες και αυτό είναι το χειρότερο .
    Μπορεί να μην έχουμε βιομηχανή ζώνη στην Ελλάδα αλλά έχουμε τεμπέληδες Έλληνες που βαριούνται να δουλέψουν και ψάχνουν για μια θεσούλα στο δημόσιο με αποτέλεσμα να μένει η επαρχία άδεια . Θα πεις αφού το κράτος δεν βοηθάει ...ΜΑ εμείς είμαστε το κράτος εμείς τους ανεβοκατεβάζουμε ....Δεν έχεις καμία υποχρέωση να του βρεις εργασία αλλα δυστηχώς του βρίσκεις γιατί όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής και του αρμέγματος και του καθαρίσματος των ζώων αυτούς θα δεις να το κάνουν όχι τους δικούς μας ...Αρα δεν του βρίσκεις του την έχουμε έτοιμη ...
    Η Ελλάδα είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα γιατί στην πλάτη της , στην πλάτη μας και με την ψήφο μας ταίζουμε ένα περίδρομο κηφηνες που οι περισσότεροι δεν έκαναν και την θητεία τους ...
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πέμπτη, 28 Μάϊος 2009
    "Αυτά κάνουν αλλού..."

    "Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
    Η κυβέρνηση της...



    Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

    Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

    Τα λόγια του ήταν :

    ??Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

    Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
    Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

    Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

    Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

    Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!??"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    pigi http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_9864.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε το τελευταιο ειναι αστικος μυθος κ δεν το πε ποτε κανενας.

    www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.