5/2/13

Σαουδική Αραβία: ισλαμιστής παιδεραστής αφέθηκε ελεύθερος

  Στη Σαουδική Αραβία, ο γνωστός ιεροκήρυκας Φαϊχάν αλ-Γκάμντι, που βίασε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του, την γλύτωσε με τρεις μήνες φυλάκιση και χρηματική αποζημίωση.  
Ο Φαϊχάν αλ-Γκάμντι βασάνισε μέχρι θανάτου την κόρη του, όταν του φάνηκε ότι δεν είναι πια παρθένα. Ως τιμωρία «για πορνεία» ο Φαϊχάν αλ-Γκάμντι βίασε την κόρη, έσπασε τα πλευρά και τη σπονδυλική της στήλη, καθώς επίσης και τρύπησε το κρανίο της.
Εκτός απ’ αυτό, όλο το σώμα του κοριτσιού ήταν γεμάτο μώλωπες και εγκαύματα.
Το δικαστήριο υποχρέωσε τον ιεροκήρυκα μόνο να πληρώσει αποζημείωση στην μητέρα του νεκρού κοριτσιού (περίπου 50 000 δολάρια) και τον αποφυλάκισε. Εξάλλου, παρά την αυστηρότητα του ποινικού κώδικα της Σαουδικής Αραβίας δεν τιμωρούν σκληρά τους άνδρες, που δολοφονούν τα παιδιά και τις γυναίκες τους.

Η Φωνή της Ρωσίας 


Άφησαν βιαστή κληρικό… οι ίδιοι αποκεφαλίζουν…

Η απόλυτη αηδία για το καθεστώς των Σαούντ στη Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα που σου γεννιούνται όταν μαθαίνεις ότι το κράτος που σκοτώνει – αποκεφαλίζει – τους αδύναμους και τους μετανάστες που εργάζονται εκεί ακόμη κι αν υπάρχουν αμφιβολίες, συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που θα δούμε αμέσως σε κληρικό του…
Το κτήνος, βίασε την πεντάχρονη κόρη του και τη σκότωσε, με τους υπεύθυνους στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η μικρή να αναφέρουν ότι την είχε κατακρεουργήσει σεξουαλικά, ενώ είπε ότι αμφέβαλλε για την παρθενία της και το έλεγξε με τη βοήθεια ειδικού… Το άτυχο κοριτσάκι είχε μέχρι και σπασμένη πλάτη, ενώ ο ανώμαλος υπηρέτης του Αλλάχ είχε προσπαθήσει ακόμα και να την κάψει.
Αυτός ο άνθρωπος (λέμε τώρα…) αφέθηκε ελεύθερος αφού καταδικάστηκε… να πληρώσει αποζημίωση στη μητέρα του παιδιού του… Τι να πούμε τώρα ότι είναι ζώα; Ευτυχώς που υπάρχουν ενδείξεις ότι η κοινωνία, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, παρά τον συντηρητισμό, εξεγείρονται και δεν αποδέχονται τέτοιους παραλογισμούς. Το καθεστώς ακούει;

DEFENCEPOINT.GR

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.