3/9/18

Έγγραφο - βόμβα της πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια: Η Ελλάδα με τη συμφωνία των Πρεσπών έδωσε όλα όσα ζητούσε ο Γκρουέφσκι το 2008

Διαβάστε, για να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά και... ΣΙΑ
Έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια αποδεικνύει ότι οι δήθεν υποχωρήσεις που έκανε ο Ζόραν Ζάεφ στο Μακεδονικό ζήτημα δεν ήταν τίποτε άλλο από τις θέσεις της χώρας του ήδη από την κυβέρνηση Γκρούεφσκι με πρόεδρο τον Τσερβενκόφσκι το 2008! Τις οποίες είχαν γνωστοποιήσει στην αμερικανική κυβέρνηση για τα περαιτέρω… Και τότε, κυβέρνηση και 320 Έλληνες κολαούζοι τι υπέγραψαν πρόσφατα; Άλλη μια προδοτική θέση.
Όπως αποκαλύπτει το έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας τον Ιούλιο του 2008, με πρέσβειρα την Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, τα Σκόπια είχαν πληροφορήσει ότι η βασική θέση τους ήταν:
  1. Να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία και
  2. Να αναγνωριστεί ότι έχουν μακεδονική εθνικότητα και μακεδονική γλώσσα. Μάλιστα, η αμερικανική πλευρά μεθόδευε να γίνει η αναγνώριση της γλώσσας μέσω του ΟΗΕ με τρόπο που να μην εξαρτάται από την Ελλάδα να αντιδράσει!
Αφού είχε προηγηθεί το βέτο Καραμανλή- (Μολυβιάτη) τον Απρίλιο του 2008 στο ΝΑΤΟ, η ελληνική κυβέρνηση βολιδοσκοπήθηκε πάλι για την παραπάνω θέση των σκοπιανών και αρνήθηκε να δεχτεί τις θέσεις γλώσσας και εθνικότητας.
Έκτοτε το θέμα πάγωσε και ΗΠΑ- Σκόπια περίμεναν μια καλύτερη στιγμή. Ώσπου εμφανίστηκαν ως μάννα εξ ουρανού οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα με μοναδικό αντάλλαγμα να στηριχτούν για να κρατηθούν στην εξουσία.
Τι ακριβώς διαπραγματεύονταν δήθεν τα σαΐνια του κυρίου Κοτζιά, αφού τελικά υπέγραψαν τις επί 10ετία θέσεις της σκοπιανής πλευράς; Η απάντηση είναι απλή εκ του αποτελέσματος: Δεν διαπραγματεύονταν με τους Σκοπιανούς. Διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους τα ανταλλάγματα για να υπογράψουν. Και ξόδεψαν μέρες επί ημερών για να σκαρφιστούν με ποιο τρόπο θα περάσουν στον ελληνικό λαό την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία ως επιτυχία.
Το πώς θα προωθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ οι ΗΠΑ δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Αλλά, δεν είναι γνωστό και κάτι εξ ίσου σημαντικό. Η αφωνία και η παντελής σιωπή του Κ Καραμανλή πριν και μετά την υπογραφή της κατάπτυστης και επικίνδυνης για τα ελληνικά γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα συμφωνίας των Πρεσπών.
Διότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνώστης όλου του παρασκηνίου που προηγήθηκε τα τελευταία 10 χρόνια και τους τελευταίους μήνες. Και ξέρει με λεπτομέρειες την πορεία προς την προδοσία. Και ξέρει ότι η σιωπή του και η άρνησή του να αντιδράσει δυναμικά, όπως θα άρμοζε σε υπεύθυνο πατριώτη ηγέτη, απέναντι σε μια συμφωνία επιζήμια για τη χώρα συνιστά εξ ίσου επιζήμια στήριξη στην κυβέρνηση. Κάτι ακόμα χειρότερο. Συνιστά συνυπευθυνότητα.
Έχει συναίσθηση ο κ. Καραμανλής και η παράταξη που τον περιθάλπει;
Και πάνω σ αυτό το τοπίο εμφανίστηκαν 320 συμπολίτες να υπογράψουν κείμενο στήριξης στη συμφωνία των Πρεσπών, γιατί, λένε, «εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνύπαρξη».
Να με συμπαθάνε οι 320, αλλά η κίνησή τους έρχεται από τα χρονοντούλαπα όπου κομματικά πρόβατα βέλαζαν χορωδιακά για να πείσουν με τις βαρύνουσες υπογραφές τους ότι αφού αυτοί οι «διανοούμενοι και μεγαλοσχήμονες» συμφωνούν πρέπει να συμφωνήσει και «ο λαουτζίκος». Κατά τα άλλα είμαστε κατά της αξιοκρατίας!
Από το παλαιοκομματικό κλισέ ήδη το κείμενο των 320 «επώνυμων» προδίδει την ασχετοσύνη του για το θέμα. Η απώλεια της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ μακεδονικής ταυτότητας για τους Έλληνες παραγωγούς και καταναλωτές θα ζημιώσει πάνω από 4.500 ελληνικές επιχειρήσεις έτσι όπως έχει υπογραφεί η συμφωνία τσάτρα πάτρα για να γίνει το χατήρι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Και τελικώς, δεν καταλάβαμε καλά. Αυτοί οι 320 «της αριστεράς» τι υπερασπίζονται; Το συμφέρον των ΗΠΑ να έχουν ένα προτεκτοράτο που να εμποδίζει τις συμμαχίες βαλκανικών χωρών (Ελλάδα- Σερβία πχ) όταν πρόκειται να διακυβευτούν τα συμφέροντα των Αμερικάνων ή των Γερμανών στην περιοχή; Τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, που θέλουν να αποκόψουν εντελώς τη Ρωσία από τη Βαλκανική;
Τίποτε από αυτά. Οι άνθρωποι μισούν την Ελλάδα και την πατρίδα. Δεν είναι αντιεθνικιστές. Είναι καθαρά ανθέλληνες. Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται όταν ο Έρντογαν ή η Τουρκία απειλούν, προβοκάρουν, παραβιάζουν διεθνείς νόμους στο Αιγαίο και στη Θράκη. Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τις καταστροφές και τις απειλές της αλβανικής κυβέρνησης κατά των Ελλήνων της Αλβανίας.
Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τις προκλήσεις και τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών με τη «Μακεδονία του Αιγαίου». Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τη βεβήλωση των ελληνικών μνημείων σε όλο τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, ούτε τους ακούσαμε ποτέ να ξεστομίζουν κουβέντα για τη δήμευση των ελληνικών περιουσιών σε όλη την Τουρκία με νόμους στρατιωτικού τύπου. Όπου υπάρχει Ελλάδα είναι απόντες. Με αποτροπιασμό!
Ίσα κι όμοια οι 320 με την ελληνική κυβέρνηση. Συνυπογράφουν προδοτικά κείμενα, με ζημιά για την Ελλάδα και οι Έλληνες τους κοιτάνε χάσκοντας, κοιτάζοντας πώς θα βγάλουν κανένα φραγκάκι. Σε ποια πατρίδα, δεν τους ενδιαφέρει. Ας μιλάνε και σουαχίλι. Εκεί θα κολλήσουμε; Κατά τα άλλα τους συγκινεί που ο Τσιτσιπάς προχωράει και είναι Έλληνας! Αρκεί να μην πληρώνουν οι ίδιοι για την προπόνησή του.
Μια χώρα που το πρόβλημά της δεν είναι οικονομικό. Έγινε οικονομικό επειδή είναι μια χώρα απάτριδων. Ηγεμόνων και λαού. Αλλιώς, τέτοιοι ηγεμόνες δεν θα επιζούσαν. Και τέτοιος λαός θα ήταν στους δρόμους.
Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Πηγή: Capital

15 σχόλια:

  1. "οι δήθεν υποχωρήσεις που έκανε ο Ζόραν Ζάεφ στο Μακεδονικό ζήτημα δεν ήταν τίποτε άλλο από τις θέσεις της χώρας του ήδη από την κυβέρνηση Γκρούεφσκι" .... "Να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία"

    Αυτό είναι λάθος. Ο Γκρουέφσκι δεν δεχόταν τίποτε λιγότερο από το συνταγματικό όνομα τής χώρας, ήτοι "Δημοκρατία τής Μακεδονίας".

    Δεν είναι λεπτομέρεια αυτό, αν αναλογισθεί κανείς ότι με την αλλαγή στάσεως των Σκοπίων και την αποδοχή τής από το 2007 θέσεως τής κυβερνήσεως Καραμανλή, που υπερψηφίστηκε στην τότε Βουλή απ' όλα τα κόμματα, πλην ΛαΟΣ, άρχισε να ξηλώνει το πουλόβερ.

    Συγκρίνετε με την τελευταία παράγραφο τού άρθρου για τον Δεσποτόπουλο:

    "Η αγωνιστικότητα του Δεσποτόπουλου δικαιώθηκε στη Διεθνή Ένωση. Έχασε όμως στο οικείο γήπεδο της Ακαδημίας Αθηνών, η οποία εκδίδει μονίμως ψοφοδεή ψηφίσματα ανάξια της αποστολής της, εν οις και το από 28/3/2008 προς στήριξη της γνωστής πρότασης Ντόρας Μπακογιάννη – Κώστα Καραμανλή («σύνθετη με γεωγραφικό προσδιορισμό») αφετηρία για τον «θρίαμβο» του κ. Κοτζιά που βούλιαξε στις λάσπες των Πρεσπών"

    Μην ξεχνάτε ότι ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2007 δεν εδοθει ουτε γλωσσα ουτε εθνικοτητα αλλα ουτε και ονομασια.Τα υπολοιπα ειναι δικες σας υποθεσεις.Προσωπικως πιστευω οτι σε καμμια περιπτωση δεν επρεπε να δοθει ονομασια με δευτερο συνθετικο την λεξη Μακεδονια.Αλλα να προσπαθουμε να εξομοιωσουμε το 2007 με το 2018 για να αντιπολιτευθουμε την ΝΔ υπερ καποιου ακροδεξιου μορφωματος ειναι μοιραιο λαθος τουλαχιστον.Η ευθυνη του ολου φιασκου στους Τσιπρα και Κοτζια.

      Διαγραφή
    2. Πού και πώς να δοθεί, αφού δεν υπεγράφη καμμία συμφωνία; Αναγνωρισθέντος τού ονόματος "Β. Μακεδονία", δεν είναι αυτονόητο ότι αυτομάτως οι κάτοικοί της θα λέγονται "Β/Μεκεδόνες" και η γλώσσα μακεδονική; Ποια υπόλοιπα είναι δικές μου υποθέσεις; Αντιθέτως, δικές σου εικασίες είναι αυτά: "Αλλα να προσπαθουμε να εξομοιωσουμε το 2007 με το 2018 για να αντιπολιτευθουμε την ΝΔ υπερ καποιου ακροδεξιου μορφωματος ειναι μοιραιο λαθος τουλαχιστον".

      Δεν είχα ούτε έχω καμμία σχέση με τις συμμορίες, που αυτοαποκαλούνται κόμματα και αυτό το γνωρίζουν όσοι μού κάνουν την τιμή να με διαβάζουν, εδώ και 10 χρόνια.

      Δεν εξομοίωσα τίποτε. Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου, διότι δεν το κατάλαβες.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλοι μου αυτοί είμαστε !!! Αν πας στον γιατρό σημαίνει οτι παραδέχεσαι το πρόβλημά σου και πας να σε κάνει καλά !! Έτσι λέω και εγω για εμάς τους Ελληνες οτι αν δεν κάνουμε μια αυτοκριτική , να δούμε ποιοι τέλος πάντων είμαστε , πόσο ρε παιδί μου ζυγίζουμε σαν λαος , πάντα θα έχουμε τέτοιους μαλάκες που θα μας κυβερνούν και θα γεμίζουν της τσέπες τους !! Ας ξυπνήσουμε σαν λαός , μόνο έτσι θα σωθούμε μελλοντικά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στείλατε τον χειρότερο διαπραγματευτή του κόσμου, σύμφωνα με το harvard, να διαπραγματευτεί για την Μακεδονία...
    Ψηφίσατε έναν άνεργο αριστερό καταληψία για πρωθυπουργό.
    Αυτός ο πρωθυπουργός προσέλαβε για σύμβουλο του έναν ανώμαλο υποστηρικτή τού μπάφου για να τον συμβουλευει. Τώρα με ποιο δικαίωμα περιμένετε καλλίτερα αποτελέσματα? Τώρα πάρτε τον Πουλάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας είμαστε ακριβείς: άνεργος είναι, καταληψίας (της δεκάρας) είναι, αριστερός όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Δεξιοφασίστας είναι που λέει πως είναι αριστερός για να κοροϊδέψει κανένα χαζό να τον ψηφίσει. Από αύριο λοιπόν εγώ θα λέω ότι είμαι αστροναύτης, μπας και με πάρει για καντηλανάφτη ο Παππάς στο διαστημικό του σταθμό.

      Διαγραφή
  4. Ο πόλεμος στον εσωτερικό πολιτικό στίβο είναι τόσο έντονος, που ο καθεις βαράει με ότι μπορεί, διαβάθμισμενα, διπλωματικα έγγραφα, σχέδια διαλόγου, ιδέες για διάλογο και θέσεις.
    Όλες αυτές οι καρπαζιες μαντέψτε σε ποιανού σβέρκο καταλήγουν .. ΝΑΙ ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμηθείτε πως επί 6μηνο συζητούσαν τάχα για το Σκοπιανό χωρίς να μαθαίνουμε τίποτα. Δεν συζητούσαν τίποτα, περίμεναν το χαρτί που θα τους έδινε ο Πάιατ απλά για να υπογράψουν. Το ίδιο και χειρότερα μας περιμένει για το Αλβανικό. Την ίδια τακτική εφαρμόζουν. Το μόνο που φοβούνται είναι η οργή του κόσμου. Στο συλλαλητήριο της Αθήνας ο Πάιατ ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους συντονιστές για να μην πέσει κανένα δίκαιο εμπρηστικό σύνθημα. Δεν φταίνε οι κατσαπλιάδες που μας "κυβερνούν"τάχα, αλλά εμείς. Κι εδώ στις 6/8/2018 ο συνετός και σοφός Χρίστος Γιανναράς σε άρθρο του έγραψε πως πρέπει, "Πεντακόσιες χιλιάδες Ελληνες, καρφωμένους στην πλατεία Συντάγματος, να απαιτούν υπηρεσιακή κυβέρνηση για αλλαγές καίριες στο πολίτευμα." Οι σοφοί μας, μας δείχνουν το δρόμο. Εμείς τι κάνουμε είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μες την απελπισία που ζω για το Σκοπιανό ζήτημα, θυμήθηκα ένα χαρακτηριστικό ποίημα του Καβάφη περί των προσιόντων γεγονότων που έρχονται για την δύσμοιρη Χώρα μας. Εμείς αντί να έχουμε σοφούς να μας κυβερνούν, έχουμε κατσαπλιάδες. Από τα σχολικά βιβλία εξορίσαμε όλους τους ποιητές μας και οι 320, απολειφάδια του σταλινισμού, εξυμνούν ξεδιάντροπα την προδοσία...Αντί να το βουλώσουν, μιλούν.
    Απολαύστε το ποίημα, όταν την τύχη της Χώρας την διαφέντευαν μυαλωμένοι και οραματιστές και όχι τα πολιτικά σκουπίδια...


    Σοφοί δε προσιόντων
    «Θεοί μεν γαρ μελλόντων, άνθρωποι δε γιγνομένων,
    σοφοί δε προσιόντων αισθάνονται.»
    Φιλόστρατος. Τα εις τον Τυανέα Απολλώνιον, VIII, Ζ
    Οι άνθρωποι γνωρίζουν τα γινόμενα.
    Τα μέλλοντα γνωρίζουν οι θεοί,
    πλήρεις και μόνοι κάτοιχοι πάντων των φώτων.
    Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα
    αντιλαμβάνονται. Η ακοή
    αυτών κάποτ' εν ώραις σοβαρών σπουδών
    ταράττεται. Η μυστική βοή
    τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων.
    Και την προσέχουν ευλαβείς. Ενώ εις την οδόν
    έξω, ουδέν ακούουν οι λαοί.

    Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζέψανε 320 κρατικοδίαιτους ρεμπεσκέδες και μας τους πουλήσανε σαν διανοούμενους της πνευματικής ελίτ του τόπου. Αν ήταν έτσι οι διανοούμενοι, καλλίτερα να είμαι πνευματικά καθυστερημένος.

      Διαγραφή
    2. Φορμιωνα ευγε.
      Την μυστικη βοη των πλησιαζοντων γεγονοτων την ακους ?? Πιθανον...γιαυτο την ειπες.Το ηφαιστειο υποκωφα βρυχαται.Ηρθε η ωρα που τιποτε δεν θαναι ιδιο με χθες και δεν θαχει αιωνια συνεχεια.Η φυση μισει την συνεχεια στους αιωνες.

      Διαγραφή
  7. Επιπολαιοτητα θαλασσα...Ολα ειναι του ποδαριου.Δουλευει το μυαλο με διακοπες.κλπ...Ολοι ξερουν.οτι τα κανουν ολα στο ποδι...επιφανειακα...μεγιστο βαθος εκατοστου.Μουρα...φιγουρα...και παντα ..αλλαμουρα..Δεστε ...ολα τα κανουμε για ενα τοτεμ...ενα νεοφερτο ξοανο.Το βαζεις στην κορφη του κοσμου κι αρχιζει η σουρεαλιστικη συγκριση των παντων με το ξοανο.Ποιο ειναι αυτο ?? Μα το τομαρι μας !!! Χρηματικο ξοανο συν τομαρι...ισον πραξεις ..Ετσι ψηφιζονται τα ...πιο αθλια τομαρια.Παντα ελεγε μια μεριδα...Αυτο ειναι "δικο μας " τομαρι...της ομαδας μας.Και τσουπ...παρτο το παλιοτομαρο στην πλωρη.Ηταν το ...δικο μας...οχι των αλλων διπλα τομαριων.Η επιπολαιοτητα ολα τα γκαζια.Η ομαδα ειχε ατομικο κερδος.Καθαριζε τους ..διπλα.Μια χαρα ολα.Τα θεματα πατριδος ηταν...της πλακας.Δεν ειχαν φαι.Ετσι καναν ολοι στην πατριδα.Δεν ειχε φαι αμεσο...μπριτζολα σημερα...ταξειδια στην Χαβαη...κλπ.Και ηρθε και η αποθεωση.Ο ΣΥΡΙΖΑ.Οι σαμανοι της ερημου Γκομπι.Και να....η φουλ αλλαμουρα....πατριδες..βουνα...θαλασσες..πτηνα...ραγες τρενων...ολα παρτε κοσμε..Εχουν και θυμιατα ...ψαλμωδιες ολο το θεικο υποστρωμα των Αγιων..σωτηρων του θεου..των αρετων του θειου νομου...Ηρθαν οι οσιοι των οσιων...οι αγιοι των ουρανων. Και εφυγε η ..Μακεδονια...σημερα...για δεκα μπριτζολες παραπανω ...ενα χιλιαρικο στην Ελβετια...Αντεδρασαν λιγοι...αλλα ....ειρηνικα...ησυχα...σινιε ολα...με σαβουαρ βιβρ...μη πεσει η κατσαρολα απ το τραπεζι...και παθουμε τιποτε νηστικοι...Οχι δεν ειμαστε εμεις το προβλημμα.Το προβλημμα ειναι το "εγω"....διοτι στην χωρα μας δεν υπαρχει "εμεις"....υπαρχει μονο "εγω".( ο καθενας ειναι ενα κρατος μονος...κι ο διπλα ...αλλο κρατος.)
    Αν δεν γινει κατι πολυ σοβαρο για αφυπνηση θαχουμε κι αλλα κακα πολλα.Ποσα "εγω" λετε θα αφησουν να υπαρχουν οι ..μουσουλμανοι...οι Γερμανοι...οι Αμερικανοι...οι Τουρκοι κλπ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πρέπει και η ΝΔ άμεσα και ΞΕΚΆΘΑΡΑ να παρει θέση και να μας πει τι θα κάνει όταν αναλάβει την εξουσία. Γιατί τότε θα έχει ψηφιστεί η συμφωνία στη βουλη. Κάτι το οποίο απο οτι καταλαβαίνω μάλλον τους βολεύει καθότι θα μπορούν να ισχυριστούν οτι' η ζημιά έγινε πλεον δεν μπορούμε να αλλάζουμε διεθνής συμφωνίες ή οτι το διπλωματικό κόστος και οι πιέσεις θα ειναι τεράστιες και παρόμοια κουραφέξαλα. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ λοιπόν , επειδή οι ανίκανοι και εθνομηδενιστες ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ δεν ειναι οι μόνοι που φταίνε πρέπει να μας πουν τι θα κάνει και κεντροδεξιά χωρίς δεξιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με την διαφορά πως το "Βόρεια Μακεδονία" το δέχονταν όχι για εσωτερική χρήση ούτε για διμερείς χρήσεις παρα μόνο για τους διεθνείς οργανισμούς. Είναι η διπλή ονομασία, και είναι γνωστό πως αυτό επιζητούσαν.

    Συνεπώς.. όλα όσα γράφετε στον τίτλο και γράφει στο κείμενο ο κος Τετράδης είναι άκυρα.
    Για του λόγου το αληθές:

    1. (C) Embassy Skopje assesses that in the context of an
    agreement that clears the way for NATO membership and the
    start of EU accession talks, the Macedonian government would
    ultimately accept the following terms:

    -- Name: Republic of Northern Macedonia (or: Republic of
    North Macedonia)

    -- Scope: in all international organizations, plus
    bilaterally by any country that does not want to use the
    constitutional name.

    https://wikileaks.org/plusd/cables/08SKOPJE491_a.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νίκολα Γκρούεφσκι διαψεύδει δημοσιεύματα περί ‘Βόρειας Μακεδονίας’ το 2008…(Vid)

    Δεν έπεται ότι επειδή σήμερα, που έχουν τον γάιδαρό τους δεμένο, κάνει αυτές τις δηλώσεις, είναι κι έτσι. Όμως, τόσα χρόνια δεν δεχόταν την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes, κι αυτό είναι τοίς πάσιν γνωστό. Γι αυτό δεν είχαν προχωρήσει και σε συμφωνία.

    Δίδω τον σύνδεσμο χάριν πληρότητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.