16/9/18

Συνεχίζεται το ανθρωπο-εμπόριο από Ερντογάν-ΜΚΟ-ιδεοληπτικούς: 269 νέοι λαθρομετανάστες σήμερα μόνο στη Λέσβο

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 269 αλλοδαπών προχώρησαν σήμερα το πρωί στελέχη του Λιμενικού Σώματος και Frontex, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις στη Λέσβο.
Συγκεκριμένα, στη θαλάσσια περιοχή «Άκρα Κόρακα» εντοπίστηκαν 119 αλλοδαποί που επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο.
Στη θαλάσσια περιοχή «Χαραμίδας» εντοπίστηκαν και διεσώθησαν άλλοι 40 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη και ο 23χρονος χειριστής της λέμβου.
Τέλος, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου της Λέσβου ένα πλωτό σκάφος της Frontex εντόπισε δύο πνευστές μηχανοκίνητες λέμβους με 110 αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. 
Ναυτεμπορική

4 σχόλια:

  1. Μα δεν υπάρχουν όρια σε ένα κράτος !!!! Τι ξεφτίλα είναι αυτό !! Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που κατάντησαν την χώρα και τον λαό της έναν ζητιανο . Πρέπει να δώσει λύση ο λαός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πληρωνουμε για Λιμενικο σωμα? Συνορα δεν φυλαγονται. Τουρκοι ψαραδες απλωνουν διχτυα στα Ελληνικα χωρικα υδατα. Τουρκικα πολεμικα προσπαθουν να εμβολισουν Ελληνικα πλοια.
    Ας το καταργησουμε το ρημαδι το Λιμενικο και ας δωσουμε τους μισθους τους στον Ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξελίξεις...Το ΥΕΝ προκήρυξε την προθεση του "να προκηρύξει" διαγωνισμό για το ΕΣΟΘΕ...Ξέρετε αυτό που εκκρεμεί κάτι δεκαετίες...Που επρεπε να εχει βγεί απο πρίν το καλοκαίρι...Που θα είναι μάτια και αυτιά του ΛΣ -ΕΛΑΚΤ στο Ανατολικό Αιγαίο και θα σημαίνει συναγερμό για οτι αποπλέει απο απέναντι ...πρί ακόμη αποπλεύσει !
    Μήπως για αυτό το κ@λοβάραγε ο Κουρουπλής και τώρα ανέλαβε ο...Κουβέλης ; Γιατί αντε και είδαν απο ραντάρ και κάμερες οτι ερχεται καραβιά λαθρομετανστών...Δόγμα επιχειρήσεων εχουν; Τον συναγερμό που θα βαρέσει το ΕΣΟΘΕ ποιός θα τον διαχειρισθεί ; Οι ΜΚΟ ; Θα ερωτηθεί η Διεθνής Αμνηστεία και ο Σόρος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.