27/6/09

Στην Κέρκυρα 50 υπουργοί Εξωτερικών, με το αεροκάφος της ΠΓΔΜ έφθασε ο Μιλόσοσκι


Tο αεροπλάνο που μετέφερε τον Αντόνιο Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα με τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Μείζονα θέματα στο τραπέζι
Συνέρχεται το απόγευμα στην Κέρκυρα το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας, σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, για πρώτη φορά μετά την κρίση στη Γεωργία, με στόχο την εμπέδωση της εμπιστοσύνης, μεταξύ των δύο μερών και την επεξεργασία συναινετικών λύσεων.

Με αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έφτασε τελικά στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι.
Ο Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο αεροσκάφος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, το οποίο φέρει τα διακριτικά της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά για να επιστρέψει στα Σκόπια αμέσως αφού ο κ. Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει. Με την ίδια διαδικασία ο κ. Μιλόσοσκι θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα του.

Η Αθήνα είχε δώσει κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη και ήταν αμφίβολος ο τρόπος άφιξης του κ. Μιλόσοσκι. Τελικώς, τα τεχνικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπεράστηκαν...
H υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη έχει πραγματοποιήσει ήδη διμερή συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό της Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ (ένθετη αριστερά) και τον Βρετανό ΥΠΕΞ Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, και επίκειται συνάντηση με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γιαπ ντε Χόπ Σέφερ.
Μετά τη συνάντησή της με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι υπήρξε ανταπόκριση από τα περισσότερα μέλη του ΟΑΣΕ στην πρόσκληση για τη σύνοδο της Κέρκυρας, σημειώνοντας τη βούλησή της να γίνει μια «ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση για τα θέματα της ασφάλειας».
Ο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά ζητήματα ανοιχτά, αναφέροντας ενδεικτικά το διάλογο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, αλλά και την πρόταση της Ρωσίας για την «πανευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας».
Η προοπτική μιας συμφωνίας ασφαλείας «είναι πάρα πολύ σημαντική» τόνισε, αλλά δίνοντας μία πρόγευση των δυσκολιών σημείωσε, όμως, ότι «δεν είναι εύκολο να βρεθούν λύσεις, ιδίως όταν τα κράτη έρχονται με κείμενα, που διαβάζουν, και όχι με διάθεση για διάλογο».
Ακολούθησε η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Ντέιβιντ Μίλιμπαντ χωρίς να υπάρξουν δηλώσεις.
Αργά το απόγευμα, μετά τη λήξη των εργασιών, θα δοθούν χωριστές συνεντεύξεις από το ΓΓ του ΝΑΤΟ, τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Στάινμπεργκ.
Από τη Σύνοδο απουσιάζει η Χίλαρι Κλίντον, λόγω πρόσφατου τραυματισμού της στον αγκώνα.
Παρών στη σύνοδο θα είναι και ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θα δώσει επίσης συνέντευξη Τύπου.
Την Κυριακή, συγκαλείται η άτυπη υπουργική σύνοδος των 56 χωρών, που μετέχουν στον ΟΑΣΕ, της οποίας προεδρεύει η Ελλάδα διά της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναμένεται στο νησί το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να απευθύνει το πρωί της επόμενης ημέρας χαιρετισμό στην άτυπη συνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ.
Στο πλαίσιο των επαφών της στο περιθώριο της συνόδου του ΟΑΣΕ, η κα Μπακογιάννη αναμένεται να υπογράψει συμφωνίες με την αμερικανική πλευρά, που θα ανοίξουν το δρόμο για την απελευθέρωση των Ελλήνων ταξιδιωτών στις ΗΠΑ, από το καθεστώς της βίζας.
Εξάλλου, στην αναμενόμενη συνάντησή της με τον Τούρκο ομόλογό της κ. Νταβούτογλου, η υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να θέσει το θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο.
Newsroom ΔΟΛ

26 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ιδιαίτερα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αυτή την ΑΤΙΜΗ πράξη της Θεοδώρας Μητσοτάκη Μπακογιάννη.

    Οι κατάρες μας θα συνοδεύουν ΟΛΗ αυτήν ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στους αιώνες των αιώνων.

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ψηφίζουμε μια Κυβέρνηση η ψήφος μας δεν σημαίνει ότι την εξουσιοδοτούμε "εν λευκώ" να πράξει κάθε δυνατή επονείδιστη πράξη και να προδώσει έναν ολόκληρο λαό.

    Αίσχος και όνειδος θα συντροφεύει αιώνια αυτή την άτιμη πράξη.

    Είμαι Μακεδών "πάππου προς πάππον" και ομολογώ ότι είμαι κατάπληκτος!

    ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κατάρες μας θα...
    ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΓΚΑΤΕΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΣΣΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ.

    Οταν ψηφίζουμε μια Κυβέρνηση...
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ;

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω βλεπουμε πως λειτουργησε ο μηχανισμος παραπληροφορησης ,

    μου ειχε κανει εντυπωση τις μερες πριν οτι ειχε ζημια το αεροσκαφος,

    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ,

    εσκεμενε διερευσε αυτη η παραπληροφορηση ωστε να 'κοιμηθουν' οι Ελληνες .
    Ειπαν ευτυχως καποιος υπερανω εβαλε το χερι του και το αεροπλανο 'χαλασε'.

    ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,

    ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ αντιδρασεις του κοσμου και χαλασουμο το διεθνες προσωπο της ΥΠΕΞ

    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ,
    υατα ομως να μας γινονται μαθηματα για να μην λεμε οτι τελικα δεν υπαρχει ΔΟΛΟΣ

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι αναγκη να εισαι Μακεδονας για να καταδικασεις τις πραξεις υποτελειας και προδοσιας. Η κορη του συνεργατη των Γερμανων γιατι θα ηταν διαφορετικη απο τον πατερα της; Δυστυχς αδελφια σαν λαος εχουμε ενα μεγαλο κουσουρι. Ξεχναμε και συγχωραμε(Δοσιλογοι,Κυπρος 74 κλπ). Ενω οι απεναντι εχουν κρεμασει και εναν πρωθυπουργο. ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ στα τσιρακια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Και να μην ξεχνατε την καλυψη που της εδωσε ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΣ προισταμενος της (για να ειμαστε δικαιοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 27 Ιούνιος 2009 6:55 μμ

    Την χώρα υποτίθεται ότι κυβερνά Μακεδών (ο Θεός να το κάμει) πρωθυπουργός και όχι το παιδί του Μητσοτάκη.
    Aφού, λοιπόν, ο "Μακεδών" ενέκρινε, ... "αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω". Όχι ότι στενοχωριέμαι που καταριέσαι τους Μητσοτάκηδες (εγώ να δεις που είμαι και Κρητικός), αλλά κοίτα τον αίτιο πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι εκεί που έλεγα πως αυτό το σάββατο μάλλον θα ντραπώ περισσότερο από ποτε στη ζωή μου...Φρόντισε η μητσοτάκη να με κάνει να ντραπώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελικα με τον νταβουτογλου τι εγινε ?

    αλωσε την εγναντια ?

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς που είμασταν αγαπητοί μου συναναγνώστες όταν το Σκοπιανό αεροσκάφος προσγειωνόταν στην Κέρκυρα;
    Τα αδέλφια μας οι Κερκυραίοι πως ανέχτηκαν να πατήσει στο νησί τους αεροπλάνο που σαν οντότητα αμφισβητεί την Εθνική μας κυριαρχία;
    Ο Μουσικάντης κος Κατσαρός,τυρβάζει με τις μουσικές Μπάντες τις Κέρκυρας και με την EUROVISION και για το εθνικό μας συμφέρον ούτε λόγος.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ-ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ και τα φορτώνουμε όλα στη Ντόρα που ξέραμε τι κουμάσι είναι αυτή, ο πατέρας και το αδελφάκι-λεμονοστίφτης της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά το lear jet που έγραφε πάνω «Δημοκρατία της Μακεδονίας» προσγειώθηκε αλλά η κυβέρνηση βρήκε το απόλυτο κόλπο να μην το πάρει κανείς χαμπάρι. Απέκλεισε τους μισούς δρόμους στην Κέρκυρα και για να πας κάπου πρέπει να φας μια μέρα. Δείτε τι κίνηση επικρατεί στους δρόμους, ξένοι στην ίδια τους την πόλη νιώθουν οι κάτοικοι

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


    http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_7794.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ένδοξη μέρα ζήσαμε σήμερα, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας προσγειώθηκε το αεροπλάνο του Μιλόσοσκι με την ένδειξη "Μακεδονία". Σίγουρα η κυρα Ντόρα πρέπει να νιώθει περήφανη για αυτό που έγινε και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον οι Σκοπιανοί: "Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με τον όρο "Μακεδονία" αφού έχει αφήσει να προσγειωθεί αεροπλάνο "Μακεδονία" "


    http://troktiko.blogspot.com/2009/06/bl ... _3361.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου Μακεδόνα Καραμανλή!

    Και εις ανώτερα!

    'Οντως έπαιξε παιχνίδι με το ράδιο
    αρβύλα, για το και καλά, πρόβλημα του
    αεροπλάνου των Σκοπιανών.

    Αυτή είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που βρεθήκατε.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τὸ πρόβλημα τῆς Ντόρας πιὸ εἶναι: ἡ βίζα.
    Ἐδῶ καράβια χάνονται βαρκούλες ἀρμενίζουνε.
    Καλὰ τῆς τὴν ἔφτιαξε ἡ Χίλαρι, ὅπως φαίνεται δὲν εἶχε χρόνο γιὰ χάσιμο, γιὰ χαμόγελα καὶ χαιρετούρες.
    Νὰ δῶ τὶ θὰ πῆ ὁ Καραμανλῆς στὴν ἑπομένη σύνοδο τοῦ ΝΑΤΟ γιὰ τὸ γνωστὸ βέτο στοὺς Ἀμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Aφού, λοιπόν, ο "Μακεδών" ενέκρινε, ... "αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω". Όχι ότι στενοχωριέμαι που καταριέσαι τους Μητσοτάκηδες (εγώ να δεις που είμαι και Κρητικός), αλλά κοίτα τον αίτιο πρώτα."


    Αγαπητέ συμπατριώτη και εγω της ιδίας απόψεως είμαι.Απο την στιγμή που ο "καταλληλότερος" κατέχει αυτήν την στιγμή τον πρωθυπουργικό θώκο,αυτος ειναι υπεύθυνος και για τις "κουτσουκέλες" των υφισταμένων του.Εκτος αν παραδεχτει(που δεν το νομίζω) οτι έχει χασει πλέον τον έλεγχο.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Τὸ πρόβλημα τῆς Ντόρας πιὸ εἶναι: ἡ βίζα.
    Ἐδῶ καράβια χάνονται βαρκούλες ἀρμενίζουνε.
    Καλὰ τῆς τὴν ἔφτιαξε ἡ Χίλαρι, ὅπως φαίνεται δὲν εἶχε χρόνο γιὰ χάσιμο, γιὰ χαμόγελα καὶ χαιρετούρες.
    Νὰ δῶ τὶ θὰ πῆ ὁ Καραμανλῆς στὴν ἑπομένη σύνοδο τοῦ ΝΑΤΟ γιὰ τὸ γνωστὸ βέτο στοὺς Ἀμερικανούς."



    Για να μπορούν να επισκέπτονται απρόσκοπτα την Αμερική όλοι οι "επώνυμοι"(και κατ'επέκτασιν όλες οι "λούγκρες" των "πρωϊνάδικων").Διότι ποιος απο εμας τους "κοινούς θνητούς" επιθυμει-ή διαθέτει το χρήμα- να επισκευτει αυτήν την χώρα;Με λίγα λόγια όλη η ιστορία έγινε για πέντε-δέκα χαραμοφάηδες.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πρόβλημα κύριοι είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες Πολίτες που κοιμώμαστε ΟΡΘΙΟΙ!
    Μια ζωή κουτορνήθια!
    Διώξαμε τον Τούρκο και μετά αρχίσαμε να βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας.
    Την απατεωνιά,τη σπιουνιά,το ρουφιανιλίκι,το ρουσφέτι,το χρηματισμό,την εξαπάτηση της εφορίας,το χτίσιμο αυθαιρέτων,το κάψιμο των δασών,το φακελάκι των γιατρών όλοι εμείς το συντηρούμε.
    "Μα πρέπει να κοιτάξω πως θα βολέψω τα παιδιά μου,πρέπει να ανελιχθώ σε βάρος ικανοτέρων συναδέλφων μου, πρέπει να γλύψω για να είμαι αρεστός στον προϊστάμενό μου, πρέπει να στριμωχτώ στο Πολιτικό Γραφείο για να κάνω τη δουλειά μου".
    Τι κάνουμε όλοι εμείς μωρέ για την Πατρίδα μας;
    "ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΝΧΩ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΚΑΡΑΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΓΕΝΩ ΘΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα παγανέλια δεν τους έκραξαν;
    'Οχι, ότι περίμενα κάτι σθεναρό απο το νησί αυτό αλλά λέω τώρα.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε παληκαρια τι συζηταμε ?

    απο που ειναι ο καραμανλης ?
    απο που ειναι η ντορα ?

    εχει νοημα ποιος τοπος βγαζει νταγλαραδες με πιστοποιηση ?
    σαν του χαλβαδες φαρσαλων?

    μηπως και η ρεπουση ξερουμε απο που ηταν ?
    ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω

    εχουν πατριδα ολοι αυτοι ?

    ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ

    το προβλημα της ντορας δεν ειναι η βιζα ,
    απλως πεταει την μπαλα στη κερκιδα για να παιζουμε τις καθυστερησεις και να λεμε οτι συζηταει για κατι

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ,

    την εχουμε ΥΠΕΞ και αυτη μελεταει το ερωτικο καλεσμα της φωκιας ,
    ναβαλε το χερακι του ο μπερλουσκονι και μας πειασαν οι ρομαντισμοι και ευαισθησιες για την τρυπα του οζοντος ?

    δεν την βαζαμε υπουργο περιβαλλοντος τοτε ?

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Η κορη του συνεργατη των Γερμανων γιατι θα ηταν διαφορετικη απο τον πατερα της;" ή πόσο ξευτιλισμένα αναπαράγουν κάποιοι την λαλιώτικη-μικροκομματική προπαγάνδα!
    Για τα άλλα κάνετε σαν να ήρθς η συντέλεια του κόσμου,το θέμα είναι άνευ σημασίας,όσο για τις κατάρες...Βασίλη Λεβέντη εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ν.Δ. εχει ποιο σοβαρα προβληματα οπωσ τη φορολογηση των καρτοκινητων με τα ΣΚΟΠΙΑ θα ασχολουνται τωρα

    Ασε να βγαλουν κανα ευρωπουλο απο της καρτες των καρτωκινητων και μετα βλεπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είπε ο κ. Λυγερός, ότι οι ελίτ της Ελλάδας αντί να δημιουργούν κλέβουν...και τώρα πρέπει να μας βάλουν χέρι για να αναπληρωθούν τα κλεμμένα και να δημιουργήσουν και άλλα αποθέματα προς κλέψιμο... ποια μακεδονία τώρα... η άρχουσα τάξη, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα κυβερνάει, πρέπει να εργαστεί σκληρά να βρει νέες πηγές κλεψίματος...ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. h ,
    "μηπως και η ρεπουση ξερουμε απο που ηταν ?
    ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω"

    θα σου πω παρολαυτά, για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας:
    σε τηλεοπτικό παράθυρο ή η Ρεπούση ή η συνεργάτιδα της στη συγγραφή του περιβόητου βιβλίου, είχε πει ότι οι παππούδες της ήταν Μικρασιάτες πρόσφυγες !
    Σαν τον Μακεδόνα πρωθυπουργό,λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ sapphire

    Για μεν τον χαρακτηρισμό του Μητσοτάκη ως "γερμανόφιλου", θα συνιστούσα κι εγώ προσοχή, διότι έχει αποδειχθεί και ανυπόστατος (πληθώρα μαρτυριών Ελλήνων και Βρετανών για την αντιστασιακή του δράση και την καταδίκη του σε θάνατο από τους Γερμανούς) και πώς κατασκευάστηκε απόν τον Λαλιώτη η βρωμερή αυτή η συκοφαντία κατά παραγγελίαν του Α. Παπανδρέου (μαρτυρία πρώην στελεχών της Sta.Si., η οποία κατασκεύασε την ψευτοφωτογραφία).

    Όμως, διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι δεν έγινε και τίποτα που προσγειώθηκε "μακεδονικό" αεροπλάνο στην Ελλάδα. Αυτή την άποψη υποστήριξαν τα κρατικά κανάλια και το ΣΚΑΪ και είναι σαφώς λάθος. Η προσγείωση αυτή ισοδυναμεί με de facto αναγνώριση των Σκοπίων με την συναταγματική τους ονομασία. Διάβασε κι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα ήταν πρόβλημα αν ήταν ελληνική η σύνοδος ή κάποιο ελληνικό συνέδριο και αν αυτό συνέβαινε κάθε φορά με κάθε αεροπλάνο που ερχόταν από εκεί.
    Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ φίλτατε όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια δεν θα έλεγαν απλώς ότι δεν έγινε και τίποτα αλλά θα περνούσαν και για θετικό,γιατί με το 90% των καναλιών και εφημερίδων να υποστηρίζουν με τρόπο φανατικό και γκαιμπελίστικο την πασοκάρα τότε η αλήθεια δεν βγαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα καταλάβατε γι'αυτήν που ακόμα σφετερίζεται και το επίθετο του αειμνήστου πρώην συζύγου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σε όλους
    Να ρωτήσω κάποιον που μπορεί να ξέρει.Το 2013 που λήγει η Συνθήκη στο Βουκουρέστη πού έγινε το 1913 και που προσδιόρισε τα σημερινά σύνορα σε ότι αφορά το θέμα Μακεδονία τι θα γίνει ? Θα χουμε πόλεμο γιατί οι ΣΚοπιανοί θα αποφασίσουν να ελευθερώσουν τα αλύτρωτα αδέλφια τους ? Και αν είναι έτσι γιατί δεν εφοδιαζόμαστε καμιά σφαίρα να μη πάμε τουλάχιστον ολοζούπιτοι?
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.