28/2/14

Ο Πειραιώς Σεραφείμ προς Κουμουτσάκο: «εμετρήθης, εζυγίσθης, απερρίφθης»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, εξέδωσε ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Γ. Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η επιλογή του κ. Γ. Κουμουτσάκου σαν υποψηφίου Περιφεριάρχη Αττικής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση για τον ευσεβή Ορθόδοξο Ελληνικό λαό διότι για τον αξιότιμο κ. Κουμουτσάκο έχουν ήδη ακουσθεί τα τρία ρήματα του Θείου λόγου «εμετρήθης, εζυγίσθης, απερρίφθης» κατόπιν της τραγικής ψήφου του στο Ευρωκοινοβούλιο για την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας με το αποτρόπαιο ψήφισμα υπό τον τίτλο: «Χάρτης πορείας της Ευρωπαικής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».
Γιά να περάσει στην Ευρώπη ως φυσική και φυσιολογική η ειδεχθής συμπεριφορά και πρακτική της παραχρήσεως του ανθρωπίνου οργανισμού και του μεγαλειώδους δώρου του Θεού που είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα, που αποτελεί το εφαλτήριο για την συνδημιουργία με τον πάνσοφο και απερινόητο Δημιουργό της ζωής. Το επαίσχυντο ψήφισμα με τις σκοταδιστικές απαγορεύσεις και το αίτημα για ποινικοποίηση της άποψης σε βάρος της έκπτωσης της ανθρώπινης σεξουαλικότητος και της παθογένειας της ψυχοσωματικής υγιείας φέρει την σύμφωνη ψήφο του κ. Γ. Κουμουτσάκου που διεχώρησε τη θέση του από το Ευρωπαικό Λαικό κόμμα στο οποίο ανήκε μαζί με άλλους τέσσερις Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα ετάχθη κατά του ψηφίσματος με τις εύλογες θέσεις ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν σε όλους τους πολίτες και δεν μπορούν να διασπώνται στις διάφορες ομάδες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε μιάς και ότι τα θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητος αφορούν στα εθνικά κράτη και δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται σε Ευρωπαικό επίπεδο. Υπέρ του ψηφίσματος μαζί με τον κ. Κουμουτσάκο τάχθηκαν ως ομοιδεάτες το Ευρωπαικό σοσιαλιστικό κόμμα, η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι και από Ελληνικής πλευράς 6 από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ν. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Νίκη Τζαβέλα από τους 2 Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Χριστιανικής Πολιτικής Κίνησης Λέο βαν Ντόεσμπρουγκ δήλωσε ότι το όλο ψήφισμα στηρίζεται στην ιδεοληψία του λόμπυ των ομοφιλοφύλων και δεν έχει καμμία επιστημονική ή ηθική βάση και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ενώσεων Χριστιανικών οικογενειών στην Ευρώπη Ανουάν Ρενάρ τόνισε την αξία της οικογένειας ως θεμελίου για την ψυχική ισορροπία και την φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπου και κατεδίκασε την κατασκευή της ιδεολογίας του φύλου που επιδιώκει να υποκαταστήσει την φυσική ανθρώπινη οντολογία και την αναντίρρητη πραγματικότητα. Συμπέρασμα. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος έχει πλέον με την μεταφυσική των πράξεων ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος. Ερωτώνται οι ευσεβείς Ορθόδοξοι Έλληνες του λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη επιθυμούν. Η απάντησις θα δοθεί στις κάλπες προσεχώς...
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.