27/2/14

Κάνει λόγο για «άθλια ελλαδική ηγεσία» - Χρυσή Αυγή: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Ελληνισμό στην Ουκρανία

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της ΟυκρανίαςΧρυσή Αυγή: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Ελληνισμό στην Ουκρανία

Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την νεοναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας», εξαπέλυσε η Χρυσή Αυτή.

Σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας που, όπως σημειώνει, «οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο».

«Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας», αναφέρει και προσθέτει πως με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, «Αμερικανοί, Γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις».

 «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου», καταλήγει η ΧΑ.

Πηγή

Υποστηρίζει ότι οι εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του ΥΠΕΞ

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας

Σχετικά με τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την νεοναζιστική οργάνωση “Δεξιός Τομέας”

Ρ. Δούρου: «Αφωνία» Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας
Για «αφωνία» κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την «άκρως επικίνδυνη» νεοναζιστική οργάνωση Δεξιός Τομέας», από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, Αλεξάντρα Προτσένκο.

Σε ανακοίνωση της η κυρία Δούρου αναφέρει ότι οι εν λόγω εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας αφού, όπως αναφέρει, «είναι ενδεικτικό ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με την Κάθριν Άστον, Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Βενιζέλος, δεν αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου, στο θέμα».

Μάλιστα, αναφέρει πως είναι προφανές ότι οι 150.000 ομογενείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοναζί, δεν εντάσσονται στις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών.

«Εξ ου και η αφωνία του κ. Βενιζέλου», καταλήγει η κυρία Δούρου.

Πηγή

 

2 σχόλια:

  1. Τελικά στα δύσκολα οι Έλληνες ενώνονται ! Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής όλα τα λεφτά.

    «Αμερικανοί, Γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά την αανακοίνωση, άργησε να βγει η ανακοίνωση και άργησε να διαμαρτυρηθεί και η Δουρου, αλλά έχω ξαναπεί και θα επιμείνω πως αυτό είναι μακράν το αθλιοτερο πολιτικό συνονθύλευμα στην νεοελληνική ιστορία τουλάχιστο! Όλοι μαριονέτες ή αμυαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.