27/2/15

Αποκαλυπτήρια για το στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας

Το εκσυγχρονισμένο στρατιωτικό δόγμα της χώρας θα παρουσιάσει η Ρωσία σε φόρουμ του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη Βιέννη και σε  φόρουμ στη Γενεύη και τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ.
«Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από ενημερώσεις σε διεθνείς διοργανώσεις που ειδικεύονται σε θέματα ασφάλειας και άμυνας. Έτσι, σχεδιάζουμε να οργανώσουμε μια παρουσίαση σε ένα φόρουμ του ΟΑΣΕ στη Βιέννη και στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό στη Γενεύη, και στο περιθώριο της τακτικής συνδιάσκεψης για την αναθεώρηση η Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων (NPT), στη Νέα Υόρκη », είπε ο Ανατόλι Αντόνοφ και πρόσθεσε ότι το έγγραφο θα αναφέρεται στους στρατιωτικούς ακολούθους ξένων χωρών που είναι διαπιστευμένοι στη Μόσχα.
Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι το υπουργείο παρακολουθεί στενά τις αντιδράσεις μετά την δημοσιοποίηση των νέων εκδόσεων του στρατιωτικού δόγματος. Σύμφωνα με τα λόγια του, η πλειοψηφία των παρατηρήσεων είχε μια «ισορροπημένη και αντικειμενική οπτική». Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εικασίες σχετικά με την τυπική αντιρωσική ρητορεία των δυτικών δυτικών μέσων ενημέρωσης. Υπάρχουν ανοικτές παρερμηνείες και προσπάθειες να εμφανιστεί η Ρωσία ως πηγή στρατιωτικής απειλής» τόνισε ο Ανατόλι Αντόνοφ.
TASS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.