30/7/15

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Κυριάκος Kούρος νέος Πολιτικός Προϊστάμενος της KYΠ

ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Τον Πρέσβη Δρ. Κυριάκο Κούρο αποφάσισε να διορίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως νέο Πολιτικό Προϊστάμενο της ΚΥΠ, μετά την πρόσφατη παραίτηση από τη θέση, του Ανδρέα Πενταρά. Αυτό αναφέρουν στη MAXHdefence.com καλά πληροφορημένες πηγές που πρόσκεινται στο Νίκο Αναστασιάδη και γνωρίζουν πολλά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καταλήξει στην απόφαση του και αναμένεται απλώς η τυπική πλέον δημόσια ανακοίνωση του διορισμού Κούρου στη θέση του Πολιτικού Προϊσταμένου της ΚΥΠ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Κούρος θα αναλάβει τα καθήκοντα του ως Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πληροφοριών του κράτους από την 1η Σεπτεμβρίου, 2015, αν και η απόφαση για τοποθέτηση του στη θέση έχει ήδη ληφθεί και θεωρείται τετελεσμένο γεγονός.
Ο λόγος έχει να κάνει με τα ήδη υφιστάμενα καθήκοντα του Δρ. Κούρου στη Χάγη και τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν μέχρι τότε και μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του Πρέσβη στην εκεί Πρεσβεία της Δημοκρατίας.
Ο Δρ. Κυριάκος Κούρος διετέλεσε πρώτος Πρέσβης της Κύπρου στο Λίβανο με έδρα τη Βηρυτό το 2009 ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Χάγη.
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν αργότερα.

Τμήμα Ειδήσεων ΜΑΧΗdefence.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.