29/8/15

Επίθεση Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα: Είπε σε όλα ψέμματα. Ολα έγιναν αντίθετα

ΧΑΛΚΙΔΑ

Επίθεση Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα: Είπε σε όλα ψέμματα. Ολα έγιναν αντίθετα

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευ. Μεϊμαράκης από τη Χαλκίδα στην πρώτη προεκλογική ανοιχτή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως όπου και να πηγαίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα αναφέρεται στα όσα είχε πει πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου, ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε: 
"Θα αναφέρω τον λόγο του για να ξέρουν οι Έλληνες τι υποσχέσεις είχε δώσει πως τους υφάρπαξε την ψήφο. Είχε τάξει λοιπόν το σκίσιμο των μνημονίων, είχε πει για τη διαγραφή του χρέους, είχε πει για την αποκατάσταση των αδικιών, είχε πει για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και είχε πει και για νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα επτά μήνες μετά αποδεικνύεται πως σε όλα είπε ψέμματα. Όλα έγιναν ακριβώς αντίθετα. Έφερε επώδυνη συμφωνία με τους δανειστές, μας γύρισε στην ύφεση, περισσότεροι φόροι, έκρηξη της ανεργίας. Δυστυχώς για αυτόν σήμερα οι συντάξεις άρχισαν από σήμερα να μειώνονται".
Αναφερόμενος στο "26 Γενάρη φεύγουνε" που είχε πει προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας ο Ευ. Μεϊμαράκης είπε:
"Εμείς του λέμε 20 ψηφίζουμε, 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων γιατί επικρατεί η σταθερότητα με μια νέα κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία".
Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα αλαζόνα με καθεστωτική νοοτροπία την οποία μάλιστα απέδειξε αρνούμενος συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και οποιαδήποτε συνεννόηση.
"Οι ελπίδες που πουλούσαν προεκλογικά διέψευδαν η μια την άλλη. Λίγο αργότερα άρχισε να απλώνεται και η ταλαιπωρία της οικονομικής καταστροφής που βλέπαμε", είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: "Η ταλαιπωρία των capital controls και όλο και περισσότεροι Έλληνες αναρωτιόντουσαν πως θα προχωρήσουμε. Ακολούθησε η δυσφορία αλλά και το άγχος και ο φόβος που είχαμε για το Grexit και μετά ο θυμός για την αλαζονεία".
Μιλώντας για το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και πρόσθεσε:
"Το επόμενο διάστημα θα κριθεί εάν η χώρα θα κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ή θα συνεχίσει τον δρόμο της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας. Στις 20 Σεπτεμβρίου θα κριθεί αν η χώρα μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα".
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.