29/8/15

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες να ανατρέψουν τα σχέδια της αριστερής παρένθεσης


INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  «Μόνο μια πολιτική δύναμη που δεν είναι δέσμια συμφερόντων, μπορεί να τις σκεφτεί και να τις εφαρμόσει» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
«Στις 20 Σεπτεμβρίου οι πολίτες καλούνται με την επιλογή τους να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Εκλογικής Επιτροπής, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες «να ανατρέψουν, με τη δική τους ψήφο, τα σχέδια της αριστερής παρένθεσης».  
«Να επιλέξουν ανάμεσα στη φυγή προς τα εμπρός και στην παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος, που μας οδήγησε στα μνημόνια και τη χρεοκοπία», πρόσθεσε.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «έχουμε την ευθύνη να αναδείξουμε το αληθινό δίλημμα της κάλπης».
«Να βγούμε μπροστά», τόνισε και συμπλήρωσε: «Να μην αφήσουμε τα λαϊκά στρώματα βορά στην επίθεση των ακραίων νεοφιλελεύθερων δυνάμεων. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω». 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη σημασία της πανελλαδικής σύσκεψης του Σαββατοκύριακου, όπου και θα τεθούν οι βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος και θα εγκαινιαστεί επίσημα η έναρξη της προεκλογικής δουλειάς του κόμματος.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τη σημασία της εκλογικής μάχης για το μέλλον της χώρας, καθώς και τα ανοιχτά ζητήματα στα οποία θα αντιπαρατεθούν τα προγράμματα των κομμάτων, όπως η διαπραγμάτευση του χρέους, τα «ισοδύναμα» μέτρα, το αγροτικό, η προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια, οι εργασιακές σχέσεις. 
Όπως τονίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα συνολικό κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πρακτικές και τις αντιλήψεις του παλιού πολιτικού συστήματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βασικός άξονάς του είναι οι μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, τους θεσμούς και το κράτος.
«Μόνο μια πολιτική δύναμη που δεν είναι δέσμια συμφερόντων, μπορεί να τις σκεφτεί και να τις εφαρμόσει» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

 1. Γιατί χρειάζεται πανελλαδική σύσκεψη για το πρόγραμμα,δεν ισχύει αυτό της Θεσσαλονίκης;
  Κι αν δεν ισχύει,απολογήθηκε στον λαό που τον εξαπατούσε πριν ενα σχεδόν χρόνο,όταν το εξήγγειλε;
  Επειτα,ποιά αριστερή παρένθεση καλεί ο πανικόβλητος τον λαό να αποτρέψει;
  Αυτήν που άνοιξε κι έκλεισε ο ίδιος;
  Διότι μόνος του,ως χαρακτηριστική περίπτωση δειλού,παρέδωσε την εξουσία,αφου κατάλαβε -δυστυχώς με κόστος μεγάλο για την Ελλάδα- ότι είναι απολύτως ανίκανος να ανταποκριθεί.
  Συνεπώς,τί μας λέει;
  Εκτός απο κρίσεις πανικού εχει πάθει και διχασμό προσωπικότητας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και κάτι άλλο: στο σάπιο παλιό πολιτικό σύστημα ανήκει όποιος εξαπάτησε τον λαό,χωρίς διακρίσεις...

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.