1/9/16

Κάντο (περίπου) όπως ο Παππάς

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Αυτό που έκανε ο Παππάς με τους καναλάρχες, αυξάνοντας όμως τις διαθέσιμες συχνότητες και τις αντίστοιχες άδειες, θα έπρεπε να το είχε κάνει ο Σαμαράς.
Προσπάθησε να τους βάλει σε τάξη ο Κ. Καραμανλής με τον «βασικό μέτοχο» και θυμάστε τι έγινε. Κάποιος εκ των μπετατζήδων πήρε αλαμπρατσέτα τον νομικό του σύμβουλο και πήρε σβάρνα τους επιτρόπους, πέρασε και από έναν κολοσσό της ίδιας μπίζνας και βρήκε ευήκοα ώτα. Η δε υπονόμευση που ακολούθησε πήγε σύννεφο, με δουλοπρεπή ευθυγράμμιση μεγάλου μέρους του πολιτικού κόσμου.
Μην κουράζεστε, ελάχιστοι στο πλήθος χωνεύουν το MEGA και θα την πληρώσουν οι αφανείς εργαζόμενοι, ενώ οι πριμαντόνες πάλι θα τρυπώσουν.  Δεν περισσεύουν σε πολλούς δάκρυα συμπαράστασης για τον ΣΚΑΪ, ούτε για κανέναν μεγαλόσχημο επίδοξο ή βετεράνο καναλάρχη. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι χειμαζομένοι Έλληνες υπομειδίασαν ή και απόλαυσαν την σκέψη των υποψηφίων καναλαρχών μαντρωμένων στον θάλαμο με τα ράντζα του ένδοξου Ελληνικού Στρατού και να τρώνε 4Β. Ο κόσμος γουστάρει, είτε για πολιτικούς λόγους, είτε απλά γιατί θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του τάδε ισχυρού.

Για τη συνέχεια emo

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος διαγωνισμού ο διαγωνισμός φέρνει διαλοκη ειδικά με τον τρόπο που γίνεται και μάλιστα χειρότερη από την προηγούμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.