4/10/17

Ο Τσίαρτας σουτάρει ευθύβολο σουτ στο "Γ" της εστίας των νεωτεριστών-εθνομηδενιστών

Β. Τσιάρτας: "Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα"
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  
 Πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και θα συζητηθεί στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών.
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης προβλέπει ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.
Το θέμα σχολίασε μέσα από τη σελίδα του στο facebook o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής σήμερα, Βασίλης Τσιάρτας, με μία δήλωση, η οποία έχει ήδη δεκάδες κοινοποιήσεις και σχόλια.
Συγκεκριμένα, έγραψε:
"Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.".
Πηγή

12 σχόλια:

  1. Όλοι έχουν την ελευθερία να επιλέξουν έμπρακτα το τι θέλουν και τι δεν θέλουν. Απορώ γιατί υφίσταται ένα τέτοιο ζήτημα ενώ και πριν από αυτόν τον ντόρο μπορούσε ο καθένας να κάνει αυτό που λαχταρούσε. Έτσι κι αλλιώς τα σκουπίδια, σκουπίδια θα νομοθετούν διότι σκουπιδιάρικα θα σκέφτεται. Μέσα σε ένα καλάθι αχρήστων ποτέ κανείς δεν θα βρεί τίποτα πολύτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ο Τσάρτας ΔΕΝ τα είπε όπως έπρεπε...
    Εύχομαι τα παιδιά των ανοιχτόμυαλων και προοδευτικών που ψήφισαν το νομοσχέδιο (αλλά και των άλλων που το υπερθεματίζουν), να κάνουν αλλαγή φύλου και τα παιδιά των παιδιών τους να τα υιοθετήσουν παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, αμφίφυλοι, αρσενοκοίτες και λοιποί εκπρόσωποι της ανοιχτής και πανσεξουαλιστικής πνευματικής στάθμης.
    Για να δούμε και' μείς οι οπισθδρομικοί τί θά κάνουμε από 'δώ και 'μπρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε,εχει αδικο;
    τι ζελεδομυαλα ειναι αυτα που φιλοδοξουν να κυβερνουν 350 μυρια μαζας;
    νομιζω,οτι ξεπερασαν τη κριτικη μαζα...παμε για πυρηνικο,οχι στην κορεα αλλα στην ευρωπη...λετε να το κανουν επιτηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θελετε να ειστε ευρωπη πρεπει να μαθετε να ειστε ευρωπη σε ολα.απλα ελληνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηδη ξεκινησαν τη δραση τους διαφορα προοδευτικα sites για να τον φανε.. Εγω θελω να δω και αλλους επωνυμους να βγουν και να πουν οτι υποστηριζουν τις δηλωσεις του Τσιαρτα. Δεν γινεται η πλειοψηφια να σιωπα φοβουμενη τη φασιστοειδη ψυχολογικη τρομοκρατια της μειοψηφιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαδημιουργησει τερασια προβληματα αυτος ο νομος τοσο ηθικα οσο και νομικα. Προκειται για νομο τερατουργημα. Λυπαμαι πο δεν αντεδρασε η Εκκλησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντέδρασε και μάλιστα πολύ δυναμικά. Είπε ότι είναι "παιχνιδίσματα"

      Διαγραφή
  7. Γιατί πρέπει να μετρήσει ο λόγος του Τσιαρτα στην συγκεκριμένη απόφαση η περιπτωση; Ποια η ειδικότητα του; Γιατί πρέπει να έχει βάρος ο λόγος του; τελικά σε αυτόν τον τόπο η παιδεία και η αμορφωσια μαζί με την άκρα τη και ηληθιε θρησκοληψεια μας κρατάει στον μεσαίωνα και μας καθιστά ίσο επιπέδου με τους σαλαφιστες μουσουλμανους; οποίος δεν το βλέπει είναι πραγματικά τυφλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πρέπει να μετρήσει ο λόγος του Τσιαρτα στην συγκεκριμένη απόφαση η περιπτωση; --- γιατί είναι πολίτης αυτής τις χώρας με δικαίωμα γνώμης
      Ποια η ειδικότητα του; ---- πολίτης αυτής τις χώρας με δικαίωμα γνώμης
      Γιατί πρέπει να έχει βάρος ο λόγος του; ---- γιατί είναι πολίτης αυτής τις χώρας με δικαίωμα γνώμης
      επειδή κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι είναι τυφλός αλλα το γεγονός ότι εσύ θεωρείς κάποιον τυφλό η οπισθοδρομικό επειδή δεν συμφωνεί μαζί σου σε χαρακτηριζει τουλάχιστον σαν απολίτιστο η φασίστα.

      Διαγραφή
    2. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα, ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και μετά θα καταλάβεις γιατί η αμορφωσιά και το επίπεδο σου είναι γελοίο. Αν ποτέ καταλάβεις τι έγραψα, γιατί αυτό που έγραψες είναι αποτέλεσμα του επιπέδου σου

      Διαγραφή
  8. Ρε λετε τοσα χρονια που μας αποκαλουσαν ΟΠΙΣΘΟ-δρομικους,να υπονοουσαν αυτο ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.