4/10/17

Έλα Καρανίκα, ή ώρα σου, για τη βρώμικη δουλειά - Γράψε κάτι βρωμερό για τον Τσακνή - Γι' αυτό δεν σε πληρώνουμε;

Τσακνής: Παραιτούμαι γιατί η κυβέρνηση έδωσε την διοίκηση της ΕΡΤ στο πιο άρρωστο τμήμα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού - Η επιστολή παραίτησής του

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τσακνής
Σχετικό άρθρο: Καρανίκας κατά Χρυσόγονου: Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε
Θεώρησε ότι έμεινε ακάλυπτος όταν ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ άφησε αιχμές για το «ήθος και την τιμιότητά» του
Καυστική και αιχμηρή κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανακοίνωση παραίτησης του Διονύση Τσακνή του πρώην, πλέον, προέδρου της ΕΡΤ.
Ο κ. Τσακνής τονίζει ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και το κυβερνών κόμμα «εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή (σ.σ. την Τρίτη) φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη».

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ ως τον εκπρόσωπο «του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού».
Θεωρεί, δε, ότι τον άφησαν ακάλυπτο στις αιχμές του κ. Καλφαγιάννη για το «ήθος και την τιμιότητά» του.
Η παραίτηση ανακοινώθηκε μετά από ένα διάστημα που συζητούνταν έντονα σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι ετοιμάζεται για μια τέτοια κίνηση μετά από διαφωνίες που είχε και τις συνεχείς συγκρούσεις του με τον νέο διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.

Η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή έχει ως εξής:
Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».
Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.
Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

Διονύσης Τσακνής

Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

8 σχόλια:

  1. Ηθος και τιμιοτητα ο ανθρωπος που απεκλεισε με "το ετσι θελω" το τριτο κοινοβουλευτικο κομμα απο την "Δημοσια" τηλεοραση; Ξεχασατε τις βδελυρες (δημοκρατικές) δηλωσεις του; Αν του το επεβαλε ο Καλφαγιαννης, γιατι δεν παραιτουνταν τοτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Italo (4/10/17.22)
      Δεν τρέφω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Τσακνή.
      Θεωρώ όμως ότι κάθε δημοκρατικός πολίτης συμφωνεί με τον αποκλεισμό μιας εγκληματικής οργάνωσης από την δημόσια τηλεόραση ανεξάρτητα από την θέση που έχει στην Βουλή.
      Έχω την εντύπωση ότι οι ναζί στην Ελληνική βουλή δεν είναι τώρα τρίτο «κόμμα» γιατί η το κόμμα της Γεννηματά με τα μαζέματα βουλευτών έγινε τρίτο κόμμα, πριν ακόμα ένας βουλευτής της ΧΑ εγκαταλείψει το «κόμμα» του.

      Διαγραφή
    2. Καλά έκανε και απέκλεισε τους αίσχρους εγκληματίες και τα φασιστοειδη υποκειμενα της χρήσης αυγης

      Διαγραφή
    3. I agree. what do the fascists have to do with democracy?

      Διαγραφή
  2. Της εταιρείας μας να πάρουν στα χέρια τους; ... σαν να μην μας τα λες καλά κε Τσακνή μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αριστεροί είναι χρήσιμοι στο κόμμα όσο είναι ηλίθιοι.
    Μόλις, ξυπνήσουν και καταλάβουν ποιους σκύλους έκαναν παρέα, γίνονται αναλώσιμοι, κύριε λεμονόκουπα μου.
    Σας σάρωσαν λοιπόν κύριε τσακνή μου... τι περιμένατε; τι περιμένετε;
    Η ιστορία βλέπετε, όσο κι αν επιμένετε δεν θα ανήκει ποτέ στους χαζοβιόληδες.
    Ώρα να φτύσετε ό,τι αριστερό μέσα και γύρω σας, μπας και σώσετε ο,τιδήποτε αν σώζεται απ' το όνειρο σας για έναν καλύτερο κόσμο.
    Σας κατανοώ κ. τσακνή μου.
    Να στο κάνω πιο λιανά :
    Οι άνθρωποι να ξέρετε σιορ νιόνιο, είναι σαν τους μιγαδικούς αριθμούς.
    Έχουν ένα πραγματικό, ένα φανταστικό μέρος και ένα όρισμα.
    Οι άνθρωποι με το μεγαλύτερο όρισμα είναι εκείνοι που έχουν το μεγαλύτερο δυναμικό να πλάσουν τον κόσμο, μέσα από τις ιδέες και τη θέληση τους, μα είναι, εκείνοι που έχουν το μεγαλύτερο πραγματικό μέρος, εκείνοι που έχουν την θέληση, αυτοί που κυριαρχούν τελικά.
    Όταν πιέζεις με μπόλικη πραγματικότητα έναν άνθρωπο κύριε τσακνή μου, εκείνος έχει τρεις επιλογές :
    1. είτε να ανταπεξέλθει με μόχθο αυξάνοντας το "πραγματικό" του μέρος έναντι του "φανταστικού", προκειμένου να κρατήσει το "όρισμα" των δυνατοτήτων του σταθερό και να το αυξήσει, να προκόψει,(κουράγιο, καρδιά και πλάτη φαρδιά)
    2. είτε να ηττηθεί και να ελαττωθεί σαν "πραγματικό" μέρος, αναζητώντας καταφύγιο στο "φανταστικό" του μέρος, προκειμένου να κρατήσει το "όρισμα" των πεποιθήσεων του και της αυτοεικόνας του, σταθερό (με πουτανιά και χάρη, μέχρι το φεγγάρι).
    3. είτε να σαλτάρει και να μηδενίσει το "πραγματικό" και να μείνει μόνο με το "φανταστικό", ώστε να μην τον πονάει η πραγματικότητα (ευτυχώς που τρελλάθηκα και δεν ξέρω τι κάνω)
    Οι αριστεροί κ. τσακνή μου, είναι οι ηττημένοι, οι απόβλητοι, τα ρετάλια, οι άνθρωποι της β κατηγορίας, εκείνοι που ζουν ένα φαντασιακό (μαρξιστικό) κόσμο, όπου ως ηττημένοι αθροίζουν το πλούσιο "φαντασιακό" και λιγοστό "πραγματικό" τους μέρος προκειμένου να πάρουν την ρεβάνς από την πραγματικότητα κ. τσακνή μου.
    Στην πορεία τους, χαϊδεύουν και καλλιτέχνες και άλλα χρήσιμα χαϊβάνια με πλούσιο "φανταστικό" μέρος που εύκολα τσιμπάνε στις αριστερές αηδίες και όταν έρθει η ώρα και τσιμπήσουν εξουσία οι "σύντροφοι"... λεμονόκουπα κ. τσακνή μου.
    Δεν τους αρέσατε ποτέ, άλλωστε.
    Εχθρεύονται βλέπετε τα πηγαία ταλέντα, εκεί στην αριστερά, κ. τσακνή μου.
    Σας χειροκροτούσαν, ναι. Σας μισούσαν, μα σας χειροκροτούσαν κ. τσακνη μου οι κνίτες, όχι σαν καλλιτέχνη, αλλά σαν χρήσιμο ηλίθιο που έδινε "πραγματική" λάμψη και αίγλη στα μίζερα ανθρωπάρια που ήταν και τις ιδεολογίες τους.
    Αντί λοιπόν, κ. τσακνή μου, να γυρνάς τις πλάτες σου στο μέλλον, καλύτερα γύρνα πλευρό... γιατί κοιμόσουν με το λάθος.
    (όχι ότι θα το διαβάσεις ποτέ αυτό το μήνυμα, αλλά έτσι για τα μαύρα τα μεσάνυχτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ektropos.
      Γι'αυτο 'προσλαμβανουν Πασοκτζιδες ως γκουρου ωστε να τους ξυπνησουν.

      Διαγραφή
  4. Δεν συμφωνώ με τίποτα απο όσα λες αλλα θα δωσω την ζωή μου για να μπορεις να το λες,κατι τέτοιο έλεγε ο Βολταίρος και έγινε της μόδας και το έγραφαν ολοι στο διαδίκτυο αλλα οταν ζυγώνει η δύσκολη ώρα γράφουμε για εγκληματικές οργανώσεις και τέτοια,γινόμαστε αυτα που κράζαμε,αν μη τι αλλο θα εκτεθούν απο μόνοι τους αλλα μαλλον αρχίσαμε να τους φοβόμαστε γιατι ο κόσμος τους βαρέθηκε ολους,γιατι ειναι ολοι ψεύτες και οι μόνοι που τους υπόσχονται οτι θα τιμωρήσουν τους "περί ευθύνης υπουργών"ειναι οι ημιτρελοι,γιατι οταν εισαι απελπισμένος φοράς την ζώνη με τα εκρηκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.