14/6/18

Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε - Έφθασε η ώρα των ηρώων

Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ
Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει πως «το έθνος πάντα θα χρειάζεται ήρωες όσο κυβερνούν προδότες».
Και αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Η Ελλάδα είναι μια υπόδουλη χώρα. Σκλαβωμένη από κανίβαλους φασίστες του 19% που μισούν και απεχθάνονται την Ελληνικότητα. Από μια κυβέρνηση προδοτών που δρα ως ζωντανό καρκίνωμα με σκοπό του να διαλύσει και να κομματιάσει το έθνος. Το κέρδος τους είναι η πολιτική τους επιβίωση και η ικανοποίηση για τις διεθνιστικές ηλιθιότητες που κουβαλούν στα εκφυλισμένα τους μυαλά.
Αυτή η συμμορία εγκληματιών και σατανικών ραδιούργων έστησε και εκτέλεσε το τέλειο σχέδιο ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Ένα πραξικόπημα δίχως προηγούμενο, κατά το οποίο κυβερνητικοί σφετεριστές και ξεδιάντροποι Εφιάλτες λειτούργησαν ως δούρειος ίππος και πρόδωσαν την πατρίδα εκ των έσω. Άνοιξαν την Κερκόπορτα σε όσους επιβουλεύονται τη χώρα και έριξαν σφαίρα στο έθνος και το μέλλον του. Παρέδωσαν τα κλειδιά της Μακεδονίας με πιστοποιητικά και βούλες στο όνομα ενός δύσμοιρου λαού. Η Ελλάδα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη προδοσία. Τέτοια φρικτή εθνική τραγωδία. Και όχι από κάποια γειτονική ιμπεριαλιστική χώρα αλλά από τους ίδιους τους κυβερνητικούς μας αξιωματούχους.
Πώς θα αντιδρούσε λοιπόν ένας λαός ο οποίος ήταν ακόμα ζωντανός και περήφανος;
Ο τρόπος αντίδρασης για τη σωτηρία της Μακεδονίας και ενός έθνους το οποίο δέχεται τέτοιο πραξικόπημα είναι ένας. Η απάντηση σε αυτούς που παραδίδουν εθνική κυριαρχία και παραχωρούν μια τόσο αρχαία, ένδοξη και πύρινη ιστορία είναι μία: ένοπλη αντίσταση.
Σας κλέβουν τον Αλέξανδρο; Στερείστε τους το μέλλον. Πολιτικά σκιάχτρα αμαυρώνουν την ιστορία σας, χλευάζουν τις καταβολές σας, φτύνουν την υπερηφάνεια σας. Αριστερά φαντάσματα βγάζουν στο σφυρί τα αγάλματα και τα μνημεία σας, μολύνουν την ιερή σας γλώσσα και ποδοπατούν με χουντικές αρβύλες τα ματωμένα σας χώματα.
Σας κλέβουν την αρχέγονη και πατρογονική σας γη; Μην τους αφήσετε ελεύθερο έδαφος να σταθούν. Πολιτικοί ρουφιάνοι, αποκλειστική εργασία των οποίων υπήρξε η προδοσία και το προσκύνημα σε κατακτητές, παραδίδουν επί δίσκου τις κεφαλές των ηρώων σας. 
Εσωτερικός και εξωτερικός εχθρός ταυτίστηκαν απόλυτα. Σε κάποιες χώρες οι πολίτες έχουν δικαίωμα να φέρουν όπλα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για τη στιγμή που ένας δυνάστης θα παραδώσει γη και ύδωρ στον εχθρό, δίχως την άδεια τους. Όταν ένας καταληψίας της εξουσίας θα καταλύσει ως άλλος Χίτλερ τη σύγχρονη Βαϊμάρη. Τότε οι ελεύθεροι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να καταφύγουν σε ένοπλη αντίσταση, να πάρουν τα όπλα για να σώσουν την πατρίδα και τα σπίτια τους, το παρελθόν και το μέλλον τους. Το δικαίωμα στα όπλα τους καθιστά ικανούς να το πράξουν όταν έρθει αυτή η προδοτική ώρα, καίγοντας κάθε δειλία και λιγοψυχία τους. 
Στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιοι περήφανοι άνθρωποι. Μακεδόνες, Κρητικοί και Μανιάτες οι διαχρονικοί υπερασπιστές της Μακεδονίας μας. Οι συνεχιστές των Εταίρων.
Τι θα έπρατταν σήμερα οι πολίτες της Ελλάδας εάν είχαν φρόνημα και πνεύμα ελεύθερο; 
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. 
Βάλτε βόμβα στις Πρέσπες, εκκενώστε το χωριό, ανατινάξτε το, καμένη γη παντού, παλούκια στους προδότες. 
Όλη η Ελλάδα ένα πεδίο μάχης για την εξάρθρωση των αργυρώνητων και των ξεπουλημένων. 
Βρείτε τα γραφεία τους, πετάξτε στους δρόμους τους βοηθούς τους, περικυκλώστε τα σπίτια τους και κάντε τους να νιώσουν τη σαρωτική οργή σας.
Βυθίστε τους στον τρόμο και τον φόβο για την προδοσία που τόλμησαν να διαπράξουν. 
Απευθύνετε προσκλήσεις σε φιλέλληνες και ανά τον κόσμο υποστηρικτές της Μακεδονίας να έρθουν στη χώρα και να βοηθήσουν στον δίκαιο αγώνα. 
Πνίξτε τους στη στάχτη για να ακουστεί περίτρανα στην οικουμένη πως οι πολίτες δεν συνηγορούμε στο έγκλημα και την προδοσία. 
Ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε πει πως «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος». 
Επιβάλλετε την υποδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων.
Στείλτε ένα εκκωφαντικό μήνυμα στους απανταχού επίδοξους τυράννους. 
Να μην τολμήσει ξανά κάνεις, εντός και εκτός Ελλάδας να σας προσβάλει και να σας ξεφτιλίζει έτσι. 
Να σας λέει με θράσος πως θα σας κλέβει την ιστορία και τον πολιτισμό, θα σας αρπάζει τη γη και τα εδάφη, καθώς εσείς το αποδέχεστε με το κεφάλι σκυμμένο.
Η διαρκής δίψα της ελεύθερης ψυχής για απελευθέρωση είναι αυτή που σηκώνει τα βλέμματα στον ουρανό και γεννάει ήρωες.
Ήρωες για να κρατήσουν ζωντανό και υπερήφανο το έθνος, σε αυτές τις πιο κρίσιμες στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε.
Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε. Έφτασε η ώρα των ηρώων.

9 σχόλια:

  1. "Προσκυνημένοι" και όχι "προσκηνυμένοι". Διορθώστε το στην εικόνα πάνω ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οὕτως ἥ ἀλλως ἡ "συμφωνία" γιά τήν παραχώρηση τοῦ ὀνόματοςτῆς Μακεδονίας, ἄρα ἀργά ἤ γρήγορα καί τῆς Μακεδονίας, στά Σκόπια, θά σφραγισθῆ μέ αἷμα.
    Τό θέμα εἶναι τίνων αἷμα, πότε ἀκριβῶς, καί μέ ποιἀ ἀποτελέσματα.

    Ἔτσι πού τό ξεκίνησαν οἱ Τσίπρας-Κοτζιάς καί πρέσβυς τῶν ΗΠΑ, θά πρόκειιαι γιά αἷμα Ἑλληνικό, καί μέ καταστροφικά ἀποτελέσματα γιά τήν Ἑλλάδα.

    Εἶναι ὅλοι τους λοιπόν ἀνεπιθύμητοι στήν Ἑλλάδα, μαζί μέ τούς συνεργάτες τους.
    Ἀλλἀ τούς "δικούς μας", ἔχουμε ἐθνικό χρέος νά τούς δικάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι λοιπον εχουμε επαναληψη του ιδιου σκηνικου.Προδοσια, αλληλοκατηγοριες (κλασσικονμοτιβο πριν απο καθε εχθρικη εισβολη),και γιατι οχι πολεμος κατα της ελλαδος που θα αποκαλεστει συγκεκαλλυμμενα εμφυλιος.Η διαλυση ηλθε.Οι κατοικοι αυτης της χωρα ς απαγοητευμενοι απο την ατιμωρησια των προδοτων κυπρος 1974, τον εμπαιγμο των ανδρειων πολεμιστων της ελδυκ, την πληρη αδιαφορια των αγνοούμενων ανμοημενων, καταλαβε οτι εδω σ αυτον τον τοπο συμβαινουν δυο τινα.
    Η οι τουρκοι δεν εφυγαν πραγματικα ποτε
    Η αυτοι που τους διεδεχθησαν ειναι εκατοντακις φορες κτηνωδεστεροι αυτων.
    Συμμετοχη στην προδοσια εχουν απαντες που απο την πρωτη στιγμη εδεχθησαν συνομιλιες με τον ορο Μακεδονια να συμπεριλαμβανεται στις οποιεσδηποτε συνομιλιες.Δηλ απο το 1934 και μετα.Τελος. Το να κατηγορουμε μονον τον Τσιπρα ειναι ανεντιμο.Περισσσοτερη ευθυνη φερει ο Κουλης ο οποιος θεωρητικα εκφραζει το εθνικο στοιχειο, ο οποιος στο πρωτο συλλαλητηριο απεδρασε για σκι στην κορινθο, ενω μολις αντεκληφθη την διαθεση αυθορμητη του λαου. το γυρισε το παραμυθι και αρχισε να το παιζει πατριωτης γουρλωνοντας τις ματαρες του.Ο τσιπρας το χε ξεκαθαρισει οτι τα σκοπια ονομαζονται μακεδονια.Ειναι ομως εκλεγμενος πρωθυπουργος.Τυχον ενεργεια εναντιον του, νομιμοποιει την ενεργεια των συνταγματαρχων της χουντας το 1967.Και αυτοι για εθνικο σκοπο επενεβησαν. Οπότε ποια η διαφορα.
    Η Ελλας κατηντησε ως μια πορνη που ο καθεις κανει τα σαδιστικα του , και αφου κορεστει την μεταπωλει σε νεο νταβατζη.Παρατηρησατε τους σκοπιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με κάθε σου λέξη Αιμίλιε.
    Δυστυχώς.
    Τα όπλα τα έχουμε κι εδώ, γύρω στο 1 εκατομ. τουφέκια κυκλοφορούν νόμιμα, έστω λειόκανα (που δεν αναγνωρίζονται ως εκ τούτου κι εύκολα στη βαλιστική) κι ένας Θεός ξέρει πόσα παράνομα (και ραβδωτά).
    Καρδιά να βρούμε θέλει κι ένα κλικ απέχει ο Ήρωας από τον δειλό.
    Και μαζί με τους εξωτερικούς εχθρούς, μπορούν να βρουν και στους εξωνημένους στόχο.

    Αν δεν καούν καμιά 40αριά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτών του μέσα στο Σ/Κ δεν είμαστε ούτε τρίχα απ'τα @@@@@ των προγόνων μας.

    Ξεφτυλισμένες γέννες σκρόφας που ακυρώνετε με μια μονογραφή το μακεδονικό αγώνα και τα παλικάρια που θυσιάστηκαν.
    Καιρός ν'αφήσουμε την πέννα και πιάσουμε το "μολύβι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σκοπιανοι καιτοι διελυμενοι απεδειξαν οτι εχουν κρατος.Και μην σας διαφευγει οτι οι περισσοτεροι προσεταιριζονται τον δυνατο.Ρωτησατε τους κατοικους της βορειου ελλαδος διατι αραγε πανε για φθγνη βενζινη φαγωσιμα κρεατικα κρασια στα σκοπια?και φυσικα στα τεσσερα καζιν να αφιερωσουν εκει το κομποδε ματων στην θεα λαχεσι και ειμαρμενη στα σκοπια , εστω και αν χασουν .παρα να καταθεσουν αυτα σε ελληνικες τραπεζες?
    Τωρα οσον αφορα τον κυριλλο και μεθοδιο υπαρχει ενα ερωτημα.Διατι εμορφωσαν τους σλαβουε σε γραφη και γλωσσα διαφορετικη απο την ελληνικη γραφη? ΔΙΑΤΙ
    Μηπως το μακεδονικο ειχε ξεκινησει πολυ ενωριτερα?
    Τωρα για τα λοιπα ισως τελικα νικησει το ΚΚΕ και ισως χρειαστουμε εναν νεο σκομπυ για ελευθυερωση με ανταλλλαγμα ολη την ελλαδα>αποφασιστε>
    ΕΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια στο στόμα σου Αιμίλιε!
    Επιτέλους ας μιλήσουν τα όπλα και το αίμα. Ας τιμήσουμε τον Γέρο του Μωριά και τους δικούς του αγώνες.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ γράφετε όλοι με ψευδώνυμα...χέσε κώλε χέσε! Ο δε αγαπητός Αιμίλιος γράφει σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο! Μάλλον Αιμίλιε δεν θα συναντηθούμε στο στίβο της μάχης! Καλό θα ήταν να γράψει ο καθένας μας πως σκέφτεται να πεθάνει...το προσωπικό του σχέδιο! Να πει τι οδηγίες έχει δώσει στα παιδιά του την οικογένεια του! Μέσα του πως έχει ταξινομήσει τους λόγους και το προσωπικό του σχέδιο δράσης! Κυρίως δε αν σκοτωθεί αν θα ήθελε να μνημονεύσουν και το ψευδώνυμό του στον Ινφογνώμων. Να πει έκανα την υπέρβαση! Να δηλώσει πως ο κος Αιμίλιος έστω είχε το θάρρος της γνώμης του και έστω είπε μισή κουβέντα! Ο άλλος ο χι η ο ψι κι αυτός επώνυμα το ίδιο! Εγώ δεν το τόλμησα! Μίλησα για επανάσταση, έκρινα τον Κουφοντίνα, τον Παύλο Μελά, τον Κούλη! Επαναστάτησα αφήνοντας τους "συντροφους" μου να εκτεθούν! Πολλές φορές τους λιδώρησα, τους μιλούσα για συντακτικό και για όνειρα θερινής νύχτας! Λοιπόν πάνω στο μνήμα μου να τα γράψετε αυτά πως τα έκανα πίσω από ένα ψευδώνυμο! Ψευτομακεδονία είπε ο Ελύτης ε? Χμμμ καλό βράδυ παλληκάρια! Αύριο ξημερώνει δύσκολη μέρα για μένα! Δεν μαλώνουμε απλά σκεφτόμουν φωναχτά! Μην τα λαμβάνετε υπ όψιν σας που και που λέω κι εγώ καμιά κουταμάρα! Ανθρώπινα, το βέβαιο είναι πως δεν σας αφορά, δεν λέω για σας! Μιλώ για τον δημοσιογράφο του καναλιού Βεργίνα που μίλησε για την Μακεδονία και του έσπασαν το αμάξι! Μετά ο άνθρωπος δήλωσε παρόντος του κου Μάζη του τρύπησαν τα λάστιχα! Τέλις τον απείλησαν πως θα φάει καμιά σφαίρα! Για ρωτήστε τον!!! Εγώ κύριοι είμαι αποφασισμένος με την ψυχή μου!!! Να πω και κάτι ακόμα! Δεν χρησιμοποιώ δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο στην ζωή μου! Όσοι με γνωρίζουν καλά θα το ποιστοποιήσουν! Σας καταθέτω την εκτίμηση και την αγάπη μου καθώς και την απέραντη κατανόησή μου! Γιατί οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και τους καταλαβαίνω επειδή έχω κι εγώ τις δικές μου! Όμως οθ Μίκηδες γέρασαν και τους κουβαλάμε στο Σύνταγμα κουρασμένους! Ήμουν εκεί μπροστά όταν τον είδα καθισμένο στην καρέκλα! Τον Μίκη που λοιδορούν οι δεξιοί, οι αριστεροί, κι όλοι μαζί τον βρίζουν κι έπειτα μαλώνουν για ένα του λόγο! Δεν έχει νόημα να πω τίποτα παεαπάνω! Με συγχωρείτε αν κάποιον έθιξα δεν είχα από καρδιάς τέτοια πρόθεση! Αν κάποιος αισθάνεται έτσι του ζητώ ταπεινά να με συγχωρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη από τους διαχειριστές για κάποιες λέξεις στο παρακάτω σχόλιο μου που ακολουθεί. Αν κρίνουν ότι δεν πρέπει να δημοσιευθεί να το κάνουν. Δεν είμαι διπλωμάτης-πρέσβης αλλά γεωπόνος (αν και συνήθως γλυκομίλητος και ήσυχος) Τουμπιώτης γέννημα θρέμμα, πρώην κολλεγιόπαιδο από πολύ μικρούλης με γαλλική παιδεία επί 9 χρόνια πριν πάω λύκειο στην Τούμπα και φυσικά ΠΑΟΚ Θύρα 4 (πρώην ως προς τη θύρα, όχι ως προς την ομάδα, η θρησκεία δεν αλλάζει). Οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι ανάμεσα σε “δύο κόσμους”, τους έχω ζήσει και τους δύο, ξέρω πως λειτουργούν και κάτι τέτοιες στιγμές το χαίρομαι πολύ διότι μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω και όχι πάντα με τρόπο πρώην κολλεγιόπαιδου :)


    "Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε. Έφτασε η ώρα των ηρώων"

    Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι είμαστε όχι ήρωες αλλά κάτι ανώτερο: ΈΛΛΗΝΕΣ και όχι γκλαμουροβαλκανοταλιμπάν που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα αλλά μόνο η τσέπη!

    Αν δεν κάνουν δημοψήφισμα τον λόγο θα έχουν ακτιβιστικές ενέργειες υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της συμφωνίας ξεπουλήματος της. Αν αυτοί έχουν "Ρουβίκωνα" πλησιάζει η ώρα για ίδρυση οργάνωσης με όνομα "Παύλος Μελάς". Αυτό μου ήρθε ως πρώτο υποψήφιο όνομα, αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ το σχόλιο μου. Σίγουρα κι άλλοι απλοί καθημερινοί πατριώτες (από δεξιά μέχρι πατριωτική πτέρυγα αριστεράς) μπορούν να σκεφτούν ωραία ονόματα. Δηλώνω πολιτικά μετριοπαθής Κεντρώος πολίτης με αριστερές τάσεις σε θέματα Παιδείας και Υγείας όπως οι περισσότεροι συγγενείς μου αρχίζοντας από προπαππούδες, παππούδες και γονείς μου:
    Βενιζελικοί, Ένωση Κεντρώων, πατριωτική πτέρυγα παλαιού ΠΑΣΟΚ.

    Δεν με ενδιαφέρει πως θα με χαρακτηρίσουν ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. Μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας σειρά θα έχει να πουν ότι όποιος αντιδράσει για αφαίρεση του σταυρού από τη σημαία είναι επικίνδυνος, ακροδεξιός, φασίστας κ.α.. Οπότε δηλώνω από τώρα ότι είμαι και εγώ ότι με χαρακτηρίσουν και τους γράφω στα αρχίδια μου! Και σας καλώ από εδώ μέσα να γίνουμε ΟΛΟΙ “επικίνδυνοι ακροδεξιοί φασίστες” για τη Μακεδονία μας και να τους γράψετε στα αρχίδια σας και εσείς και να βγούμε στο δρόμο όλοι μαζί και διπλάσιοι από τα συλλαλητήρια, με γενικές απεργίες και ξεσηκωμό για την Μακεδονία, να μην λειτουργήσει η χώρα για 4 μέρες(ακόμα και με πολιτική επιστράτευση) τουλάχιστον και να πέσει η κυβέρνηση χθες! Όχι τώρα, όχι αύριο, ΧΘΕΣ!!! Αν τολμάει ο αλήτης ο Αλέξης να βγάλει εκτός από χαρτιά πολιτικής επιστράτευσης, εκτός από ΜΑΤ και τον στρατό στους δρόμους. Μην φοβηθεί κανένας! Να φύγει ο αλήτης μαζί με τα ανώμαλα κανναβοτσογλάνια του!

    “People shouldn't be afraid of their government. Governments should be afraid of their people.”

    Σας δηλώνω οργισμένος ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!!! Τι άλλο περιμένουμε για να αντιδράσουμε?! Γιατί τόσο παρτάκηδες? Το μόνο που μας νοιάζει είναι αν βγάζει χρήματα το ΑΤΜ στην τράπεζα? Στο διάολο η τράπεζα, η εφορία, τα “ΣοιμπλεSS”, τα χρέη, οι υποχρεώσεις και όλα κι ας πεινάσουμε. Στο συσσίτιο όλοι μαζί μια παρέα ενωμένοι. Χιλιάδες πεινάνε και τα ξαναπεράσαμε στην ιστορία μας και γίναμε πιο δυνατοί από πριν! Γεωπόνους και αγρότες το Έθνος έχει. Θα κάνουμε αν απαιτηθεί με Εθνικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης` κάθε χωράφι σε κάθε χωριό "γεωπονικό εργαστήριο" και θα φάμε. Ελληνικές ποικιλίες σιτηρών το ΕΘΙΑΓΕ έχει και μάλιστα πολύ καλές ποικιλίες.

    Αμερικανοπροσκυνημένε Αλέξη, κάνε δημοψήφισμα γιατί θα γίνει χαμός! Να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός! Να μην φτάσουμε σε άσχημες καταστάσεις. Για άλλα ήξερες να κάνεις δημοψήφισμα αλήτη!

    Δεν θα περάσει! Θα αντισταθούμε! Τώρα ξεκινάμε τον αγώνα! Μέχρι τώρα κάναμε προθέρμανση-διατάσεις. Πάρτε κάθε γνωστό σας μαζί σας. Σηκώστε τους πάντες από τον καναπέδες τους και βγείτε στις συγκεντρώσεις για την Μακεδονία! Να οργανώσουμε συνεχόμενες γενικές απεργίες. Να στριμώξουμε τον αλήτη όσο δεν πάει!

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    https://www.youtube.com/watch?v=_BXREL2Do6g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαυξάνω: όλοι όσοι ψήφισαν μνημόνια και σχετικούς νόμους είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Δεν υπάρχει λόγος αυτό να διαπιστωθεί σε δικαστήριο για κάθε ένα από αυτά τα 1000 περίπου καθάρματα. Απλούστατα, όλα τα μνημόνια, όπως και το χθεσινό αισχρό κείμενο που ψήφισαν και με τα πόδια οι 154 προδότες, είχαν χιλιάδες σελίδες και μόνο 2-3 μέρες για τον κάθε βουλευτή να αποφανθεί με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Λοιπόν είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβάσει ο οποιοσδήποτε 3000 σελίδες σε 3 μέρες, άρα όποιος ψήφισε ΝΑΙ συνειδητά δεν γνώριζε σε τι έλεγε ΝΑΙ. Και εδώ είναι η προδοσία. Δεν ποινικοποιούμε την γνώμη αλλά την άγνοια!
      Ας ξεκινήσουμε λοιπόν συλλαμβάνοντας όλους τους βουλευτές των ΝΑΙ της οκταετίας και όλα τα αντίστοιχα μέλη κυβερνήσεων για εσχάτη προδοσία. Και τότε βέβαια όλα τους τα μνημόνια και όλοι τους οι Γερμανικοί νόμοι κατοχής είναι εξ ορισμού άκυροι.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.