15/5/09

Το μεγαλύτερο συνδικάτο της Νορβηγίας καλεί σε μποϊκοτάζ σε βάρος του Ισραήλ

Το μεγαλύτερο συνδικάτο της Νορβηγίας, το LO, ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει θετικά την ιδέα να καλέσει τους Νορβηγούς να μποϊκοτάρουν το Ισραήλ στην περίπτωση που δεν τερματιστεί η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.
Το συνδικάτο "εκτιμά ότι τόσο οι Ισραηλινοί όσο και οι Παλαιστίνιοι έχουν το δικαίωμα να ζουν με ειρήνη και ασφάλεια.Η ισραηλινή κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν συμβαίνει αυτό", όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου του.
Το LO έχει 865.000 μέλη -- σε σύνολο 2,5 εκατομμυρίων εργαζομένων στη Νορβηγία.
"Ο ΟΗΕ πρέπει να παίξει ρόλο-κλειδί στις διπλωματικές προσπάθειες για την ειρήνευση στην περιοχή (...)
Εάν οι προσπάθειες του ΟΗΕ δεν καρποφορήσουν, η νορβηγική κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει διεθνή εκστρατεία κατά της κατοχής" των παλαιστινιακών εδαφών.
Μεταξύ άλλων, το LO ζητά να σταματήσει ο εποικισμός, να γκρεμιστεί το τείχος, να γίνουν σεβαστά τα σύνορα του 1967 και να συσταθεί επιτροπή του ΟΗΕ που θα αναλάβει να ρίξει φως σε πιθανές παραβιάσεις της διεθνούς νομοθεσίας.
iKypros


6 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια σοβαρή φωνή -άποψη απο μια σοβαρη χώρα.
    Μπραβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα και κάποιοι στον 21ο αιώνα που δεν κοιτάνε μονάχα το τομάρι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αγαμέμνων ήταν ο πρώτος που ονειρεύτηκε την ένωση του Ελληνισμού.Ο Δαυίδ ήταν ο πρώτος που ονειρεύτηκε την ένωση του Εβραϊσμού. Και οι δυο ήσαν καταδρομείς μαχόμενοι με το αγαπημένο εγχειρίδιο των νεαρών Σπαρτιατών την ξυήλη!Οι νέοι της Σπάρτης που ορίζονταν για εκτέλεση Κρυπτείας, έπαιρναν αναφορά στο Γυμναστήριο της Σπάρτης.Την ημέρα κοιμούνταν στις καλαμιές και τη νύχτα δρούσαν στις δημοσιές.Οι Εβραίοι είναι γνήσιοι απόγονοι των Σπαρτιατών ή και το αντίστροφο.
    Ελληνισμέ, κάθεσαι και σε παραμυθιάζουν άνθρωποι αμύητοι που ζουν με τους νεκρούς για να "θάβουν" τους νεκρούς.
    Ξύπνα Ποντιακέ Ελληνισμέ...αφού βολεύτηκες και εγκατέλειψες το όνειρο για ελεύθερη Πατρίδα, τουλάχιστον συνεργάσου με αυτούς που μετά τους Κούρδους θα σε ελευθερώσουν!
    ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι απογονοι των λακεδαιμονιων οι εβραιοι ανωνυμε αρχαιολατρη?εσυ εισαι παλι που εγραφες κατι μηνες πριν σχολιο για συμμαχια ισραηλ-ελλαδας?

    ρε νουμερο το ισραηλ εχει τοσες αμυντικες συμφωνιες με την τουρκια,τις δινουν οπλα,πληροφοριες οι μυστικες υπηρεσιες της,προσπαθησαν να παγιδευσουν στελεχη του πατριαρχειου ιεροσολυμων για να παρουν τη γη,σκοτωνουν ορθοδοξους παλαιστινιους,το λομπυ τους στις Ηπα δουλευει για τους Τουρκους.
    Ξυπνα ρε και βγαλε τις παρωπιδες.

    Νη τω Ζευ, οι αρχαιολατρες/ειδωλολατρες ειστε πολυ γραφικοι.

    οι νεοι της Σπαρτης μακελευαν τους μεσσηνιους, η Σπαρτη ευθυνεται για τους θανατους εκατονταδων χιλιαδων ελληνων με τις δεκαδες των σαχλοπολεμων της στην πελοποννησο μονο,δε σου βαζω τον πελοποννησιακο πολεμο μεσα.
    Πηγαινανε και σφαζανε τους Αργειους για πλακα,καλεσανε τους ρωμαιους ως συμμαχους τους οταν βγηκανε απο την αχαικη συμπολιτεια,αυτη εδωσε την τελικη μαχη πριν την κατακτηση απο τους μιαρους ρωμαιους,η σπαρτη εκφυλισμενη και ανικανη πλεον ηταν η "αφορμη" των ρωμαιων να ερθουν εδω.Ουτε τοτε πολεμησαν οι δειλοι,ουτε με τον Μ.Αλεξανδρο-μην πουμε και για το περσικο χρυσαφι που το λατρευαν,δεν τα ξερεις αυτα και αλλα η σε τσουζει να τα λεμε?
    Η αρχαια Ελλαδα μεγαλυνεται απο τις κατακτησεις του πνευματος που πετυχε κι οχι απο τον υστερικο μιλιταρισμο της ολιγαρχικης Σπαρτης.

    Καλεις και τον ποντιακο ελληνισμο να ξυπνησει.
    Οι Ποντιοι και οι Μικρασιατες Ελληνες ειναι βαθια πιστοι ορθοδοξοι χριστιανοι και δωσανε μεγαλους αγιους.
    Λες παλι "Ελληνισμέ, κάθεσαι και σε παραμυθιάζουν άνθρωποι αμύητοι που ζουν με τους νεκρούς για να "θάβουν" τους νεκρούς."

    Ο Χριστος στο Ευαγγελιο λεει σε μαθητη που θελει να φυγει για να θαψει τον πατερα του "ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῷ· Ἀκολούθει μοι, καὶ ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς."(Ματθαιος 8,22)
    Αντιστοιχα ο Ελληνισμος ακολουθει τον Χριστο και την Ορθοδοξια, δε χρειαζεται τις εκμαυλισεις της 12θεο ειδωλολατρειας που αναβιωνει στην εποχη μας.
    Ξυπνα εσυ φιλε.

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE-ΡΑΒΔΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 729.
    Στην Ελλαδα στελνουν λαχανικα,φρουτα αλλα και ελιες λαδι απο κλεμμενη γη χριστιανων παλαιστινιων.Τα φερνουν κυριως τα μεγαλα σουπερμαρκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον γιαννιώτη,οι Σπαρτιάτες ήταν πολύ κομπλεξικοί,βέβαια αυτό περί συγγένειας με τους Εβραίους,αν και δεν είναι καθόλου αλήθεια,ξεκίνησε από την αρχαία εποχή,όταν ένας βασιλιάς της Σπάρτης είχε αλληλογραφία με τον αρχιερέα του Ισραήλ και ο αρχιερέας του έλεγε διάφορα τέτοια ότι έχουν κοινή καταγωγή κι αυτός τα πίστευε,μου διαφεύγουν ονόματα,όποιος τα θυμάται να μας τα πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ελληνισμός προκειμένου να επιβιώσει θα πρέπει να σταθεί υπεράνω θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεων.
    Γιαννιώτη από που συμπέρανες ότι είμαστε αρχαιολάτρες;
    Υποστήριξες ότι"Πηγαινανε και σφαζανε τους Αργειους για πλακα", μα όλος ο "μπερντές" ήταν για την Αργείτικη Πεδιάδα.Δεν άκουσες ποτέ για τον ήρωα Ορθρυάδη;
    "καλεσανε τους ρωμαιους ως συμμαχους τους οταν βγηκανε απο την αχαικη συμπολιτεια,η σπαρτη εκφυλισμενη και ανικανη πλεον ηταν η "αφορμη" των ρωμαιων να ερθουν εδω.Ουτε τοτε πολεμησαν οι δειλοι".
    Χθες έτυχε να διαβάσω για το Σπαρτιάτη Βασιλιά Κλεομένη και τα πράγματα είναι διαφορετικά,δηλαδή είσαι ανιστόρητος.Μετά τη συντριβή του Κλεομένη από τους 20.000 επέζησαν 200. Όταν οι εχθροί έφτασαν στη Σπάρτη όλοι οι υπερήλικες πολέμησαν και έπεσαν έως ενός.
    Αυτά για την ιστορική αποκατάσταση.
    Τώρα στην ουσία. Ο γράφων μεγάλωσε σε κατηχητικά ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ σχολεία και δεν δέχεται να του κάνουν μαθήματα Χριστιανικής διαπαιδαγώγησης.
    Φίλε μου Γιαννιώτη, συνέλληνα!
    Θα πρέπει να μάθεις ότι ο Παύλος Μελάς (Μελάς=Μέλας=e zeze=o Μαύρος=Ζέζας) είχε μυηθεί στον Τεκτονισμό.Τώρα είναι τo κρίσιμο ερώτημα: "Καλά για να είμαστε καλοί Έλληνες πρέπει να γίνουμε Μασώνοι;".
    Ειλικρινά δεν γνωρίζω την απάντηση.Από τον Παύλο Μελά όμως διδασκόμαστε ότι το τεκτονικό φως της Μεγάλης Ανατολής τον αξίωσε να γίνει Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα!
    Φίλε μου Γιαννιώτη, με αποκάλεσες "ρε νούμερο", δεν σου κρατώ κακία.Σεμνείνομαι μπροστά στην αγάπη σου για τον Ελληνισμό.Και έρχομαι στο "δια ταύτα".Ήταν οι Σπαρτιάτες απόγονοι των Εβραίων;
    Αναλογίσου...γιατί οι Σπαρτιάτες ζούσαν ένα βίο εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους Έλληνες; Για ποιό λόγο ο Βασιλιάς Δαυΐδ γυμνάζονταν γυμνός, αγαπούσε τους Έλληνες και φορούσε τη Σπαρτιατική ενδυμασία; Για ποιό λόγο o Βασιλιάς Δαυΐδ έφευγε μόνος του το βράδυ και τελούσε ΚΡΥΠΤΕΙΑ στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ όπως είχε διδαχθεί από τους Σπαρτιάτες δασκάλους του; Ο άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση με την Εβραϊκή κουλτούρα, τόλμησε να χορέψει γυμνός μπροστά στην Κιβωτό της Διαθήκης.Μόνο ένας Έλληνας θα μπορούσε να το κάνει αυτό και συ Γιαννιώτη είσαι γιαλαντζί Έλληνας. Όμως σε λατρεύω γιατί μέσα από την άγνοιά σου μπορείς να φανείς πολύτιμος και να κάνεις όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στην Τουρκία.
    Για τον φίλο μου sapphire, ο Βασιλιάς της Σπάρτης Αρέθας καλεί το Μέγα Αρχιερέα της Ιερουσαλήμ να μοιραστούν από κοινού όλα τα αγαθά ως "αδέλφια".
    Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά.Γιαννιώτη γνωρίζω άριστα Εβραϊκά, Τουρκικά και Αλβανικά.Ξέρεις πόσες ομοιότητες έχω διαπιστώσει με την Ελληνική γλώσσα;
    Εσύ Γιαννιώτη έκλεισες το Σωκράτη στη φυλακή και του έδωσες το κώνιο.Εσύ φυλάκισες τον Κολοκοτρώνη και δολοφόνησες τον Καποδίστρια.Τον Οδυσσέα Βερούση (Αρβανίτικα Αντρούτσο)που από το 1825 έως το 1875 τον έλεγες προδότη τον πέταξες από την Ακρόπολη και τώρα τον δοξάζουμε όλοι μας κάθε χρόνο στη Γραβιά!
    Γιαννιώτη έτσι είναι ο Ελληνισμός:
    μπαίνεις στην Ιερουσαλήμ και σου φωνάζει Ωσαννά! Και μετά τρείς ημέρες κράζει "Άρρον,Άρρον,Σταύρωσον αυτόν!"
    Γιαννιώτη..κι αν έτσι είναι ο Ελληνισμός εγώ και συ τον "γουστάρουμε" και θα δώσουμε και τη ζωή μας γι'αυτόν...γιατί του χρωστάμε τα πάντα και δεν μας χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ!
    ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.