3/5/09

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Φιλοαμερικανική επιχείρηση με χορηγό τη CΙΑ


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ στον οποίον αποδίδεται η ιδέα της ίδρυσης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι ο Γιόζεφ Ρέντιγκερ. Πολωνός εμιγκρέ, ο οποίος είχε μεταξύ άλλων θεωρηθεί μασόνος, πράκτορας του Βατικανού, των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και της κυβέρνησης του Μεξικού, ο Ρέντιγκερ ήταν σίγουρα άνθρωπος με άριστες διασυνδέσεις. Η φήμη πάντως ότι σήκωνε το τηλέφωνο και συνομιλούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ελέγχεται για την ακρίβειά της...
Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο Ρέντιγκερ εργάστηκε για λογαριασμό των Βρετανών. Μετά το 1945, συγκεκριμένα το 1948, «έστησε» την Αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ΑCUΕ). Πρόεδρός της ήταν ο Γουίλιαμ Ντόνοβαν, επικεφαλής της ΟSS, προκατόχου της αμερικανικής CΙΑ. Αντιπρόεδρος ήταν ο Αλεν Ντάλες, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής της CΙΑ. Το 1948 ο Ρέντιγκερ συνάντησε τον πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας και αναζήτησαν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον αντιαμερικανισμό στην Ευρώπη. Τον Σεπτέμβριο του 1952, σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι, συναντήθηκε ο πρώτος ευρωπαϊκός πυρήνας της Λέσχης.
Η πρώτη συνάντηση με συμμετοχή και Αμερικανών έλαβε χώρα το 1954 στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ της ολλανδικής πόλης Οστερμπικ. Από εκεί έμελλε να ονομαστεί Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί, χορηγοί ήταν η κυβέρνηση της Ολλανδίας και η CΙΑ. Η έδρα της Λέσχης βρίσκεται στην ολλανδική πόλη Λάιντεν. Ο πρίγκιπας Βερνάρδος έμεινε πρόεδρος ως το 1976. Τον διαδέχθηκαν ο λόρδος Χόουμ, πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο Γουόλτερ Σιλ, πρώην πρόεδρος της πρώην Δυτικής Γερμανίας, ο λόρδος Ρολ, ο λόρδος Κάριγκτον, πρώην ΓΓ του ΝΑΤΟ, και πλέον ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ετιέν Νταβινιόν. Οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούν συνήθως τα 140 άτομα. Το 1/3 αυτών είναι πολιτικοί από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες (σοσιαλδημοκράτες και συντηρητικοί, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί αντιστοίχως σε ίση εκπροσώπηση), το 1/3 εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων (αυτοκινητοβιομηχανία, αεροπορικές εταιρείες, ασφάλειες και φυσικά τράπεζες) και το υπόλοιπο 1/3 ακαδημαϊκοί, νομπελίστες και γνωστοί δημοσιογράφοι από μέσα ενημέρωσης όπως οι «Financial Τimes», οι «Νew Υork Τimes», η «Εl Ρais» και ο «Εconomist». Οι συζητήσεις διεξάγονται σε 15 τραπέζια και συμμετέχουν οι πάντες. Οι ομιλητές μιλούν επί συγκεκριμένου θέματος για επτά λεπτά. Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα να παρέμβουν για να ρωτήσουν, να προσθέσουν ή να κάνουν παρατηρήσεις. Εχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό. Στο τέλος κάθε συνόδου εκδίδεται ένα μικρό βιβλίο με την περίληψη των θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι. Ποτέ όμως δεν αναφέρεται ποιος είπε τι.
BHMA

4 σχόλια:

  1. Πολλες φορες μη κρατικες μη κερδοσκοπικες οργανωσεις εχουν εκμετελευτει τις ευααισθησιες και τον ρομαντισμο απλων πολιτων για να πλασαρουν πολιτικη και να επηρεασουν πολιτικες θεσεις .
    Δε φαινονται κυβερνησεις , δεν φαινονται καν ποιοι κρυβονται πισω από αυτές και τι συμφεροντα εξυπηρετουν .
    Τι διαφορετικο εχει η λεσχη αυτή ?
    Χρησιμοποιει τη λογικη της πυραμιδας ,
    Χρησιμοποιει λαοπλανα προσωπα για να περασει στα επιμερους κρατη αυτό που θελει.
    Κριτηριο για να σε καλεσει είναι να εχεις επιδραση στους κοινους θνητους , ή σαν πολιτικος ή σαν τους νεους ημιθεους τους δημοσιογραφους.
    Τους δινουν τις κατευθυνσεις και με τη συναξη τους θυμιζουν τη δυνμαη τους και ποσο δυσκολο ή με τι τιμημα θα φυγεις από την αγκαλη τους.

    Η λειτουργια της είναι ξεκαθαρη,
    Οι στοχοι της θολοι,
    Όμως σιγουρα δε θα είναι για το συμφερον των Ελληνων .
    Γαιτι το λεω αυτό?
    Γιατι από τα προσωπα που καλουν δεν βλεπω ουτε ένα ιδεολογο, βλεπω μονο ξεπουλημενες συνειδησεις.
    Βεβαια το εργο τους θα γινεται ολο και ευκολοτερο με ολες αυτες τις αθροες μεταναστευσεις και τελικα σε λιγα χρονια και την αποκτηση ιθαγεννειας.
    Σιγα σιγα ολο και πιο φτηνοι πολιτικοι θα χρειαζονται.

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέσχη αυτή ελέγχεται απο τους λεγόμενους επικυρίαρχους (μεγαλοτραπεζίτες) Αμερικάνους (Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μόργκαν). Οι αποφάσεις που παίρνονται εκεί, αφορούν όλους τους λαούς. Οι επιλεγμένοι που συμμετέχουν, είναι οι εκτελεστές των αποφάσεων των εντολοδόχων αφανών αφεντικών, που προγραμματίζουν τις τύχες των χωρών, με πράξεις,που εμείς τις αντιλαμβανόμαστε εκ των υστέρων. Φυσικά και υπάρχουν μυστικές εταιρείες μέσα και άνθρωποι ισχυροί. Θυμάμαι τον Σαρκοζί που είπε για τον πρόσφατο πόλεμο Ρωσίας -Γεωργίας ότι:"καμιά χώρα δεν μπορεί να επαναχαράζει τα σύνορά της και των γειτονικών χωρών". Έπρεπε όμως να προσθέσει για να είναι ακριβής... χωρίς την έγκριση των επικυρίαρχων. Και ένας βραχίονας επιβολής, είναι η Μπίλντεμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον επι της ουσιας!
    Μαθηματικα αποδεικνυεται οτι 100 ατομα ΕΝΩΜΕΝΑ σημερα, ορκισμενα στον ΙΔΙΟ στοχο μπορουν σε 100 χρονια να κυβερνουν τον κοσμο! Μοιαζει απιστευτο αλλα δεν ειναι!
    Αναρωτηθηκε κανεις γιατι χρειαζεται καποιος-(ΟΙ) αδεια απο το οποιοδηποτε "κρατος" για να δημιουργησει εναν ,εστω, απλο συλλογο? Ποτε κρινεται αυτος παρανομος? Ειναι μηπως με την ιδια νομοθεσια και ο καθε συλλογος bildenberg παρανομος? Ποιος φοβαται τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοσο η Τριμερης Επιτροπη οσο και το CSF ειναι δημιουργηματα της οικογενειας των ροκφελερ.Μαλιστα ο πατριαρχης της οικογενεις 90 και ετων, ντειβιντ ροκφελερ συχνα παρισταται ακομα σε τετοιες συναθροισεις.Ειδικα της λεσχης μπιλντεμπεργκ.
    Αρκετοι πολιτικοι απο τις Ηπα συμμετεχουν επισης και σε οργανωσεις οπως το bohemian grove η το sculls&bones.
    Επειδη καποια αρθρα χαρακτηρισαν "γραφικη τη συνωμοσιολογια" στο bohemian grove καθε καλοκαιρι δινει το παρον ο αμερικανος προεδρος, ο ροκφελερ, ο κισινγκερ, αξιωματουχοι των μυστικων υπηρεσιων των Ηπα και της Σια βεβαια) μελη ταυτοχρονα της μπιλντεμπεργκ.
    Εδω θα δειτε ενα βιντεο απο ειδησεις του 1981 του ABC για τους κυριους που πανε στο στο bohemian grove "για σπορ και δραστηριοτητες κυριων" λεει ο δημοσιογραφος.
    http://www.youtube.com/watch?v=sCDs9Vs2iYM
    Ο γραφικος για πολλους alex jones που κανει ντοκυμαντερ συνωμοσιολογικου τυπου ειναι αυτος που το 2000 με κρυφη καμερα κατεγραψε την "αθλητικη" δραστηριοτητα των "κυριων", μια προσομοιωση λατρειας στον δαιμονα-θεο Μολωχ,στον οποιο οι αρχαιοι Καρχηδονιοι θυσιαζαν βρεφη τους,για την ευνοια του.
    Το βιντεο της καταγραφης με την κρυφη καμερα.
    Μεσα στο πληθος ειναι και οι κισινγκερ ροκφελερ και σια μελη της λεσχης μπιλντερμπεργκ.
    http://www.youtube.com/watch?v=wtSVBTne-KY&feature=related

    ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΡΜΠΕΡΓΚ και για να δειτε οτι δεν ειναι παραμυθια τελειως αυτα περι συνωμοσιων μπορειτε να ψαξετε στο youtube η το amazon για τον γνωστο ρωσικης καταγωγης και καναδο υπηκοο δημοσιογραφο-συγγραφεα daniel estulin.Ενας ανθρωπος που παρακολουθει ολες τις συνελευσεις της λεσχης εδω και 20 χρονια κι εχει γραψει το σοβαρο βιβλιο The True Story of the Bilderberg Group που εχει πουλησει σαν τρελο.Κι οπως ο ιδιος λεει και σε συνεντευξεις του,η λεσχη αυτη καθοριζει η δινει τασεις για θεματα παγκοσμιου ενδιαφεροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.