9/8/11

Οι Γερμανοί κατάλαβαν τί πάει να πει Τούρκος!

Το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) της Γερμανίας, στη ν καμπάνια που κάνει για τις περιφερειακές εκλογές, κυκλοφόρησε προεκλογική αφίσα στην οποία φαίνονται οι Τούρκοι να είναι πάνω στο μαγικό χαλί της Ανατολής, τους οποίους κατευοδώνουν οι Γερμανοί λέγοντας: Καλό ταξίδι στη χώρα σας.
Επίσης,
στην ίδια αφίσα αναφέρονται διάφορα στοιχεία για το πόσο κοστίζουν οι μετανάστες στον Γερμανό φορολογούμενο, ενώ σε προεκλογικό σποτ του ιδίου κόμματος, παρουσιάζονται γυναίκες σκεπασμένες με την ισλαμική μαντήλα να κινούνται με φόντο την τουρκική σημαία, και σύνθημα: “Καταντήσαμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη γειτονιά. Πόσο ακόμα θα το ανεχθούμε αυτό;” 

2 σχόλια:

  1. Μάλλον αργά το θυμήθηκαν. Όχι το NPD. Αυτό φώναζε από παλιά.
    Η Γερμανία έχει πάρα πολλούς Τούρκους, χρόνια εγκατεστημένους εκεί, για να μπορεί τώρα να τους διώξει.
    Άλλωστε, η αφίσα δεν αναφέρεται αποκλειστικώς στους Τούρκους, απ' όσο μπορώ να διακρίνω, αλλά γενικώς στους ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως θρησκεύματος των κατεχόντων διαβατηρίου ή ΟΧΙ, του Τούρκικου Κράτους????? Γιατί θαρρώ ότι όλο και κάποιος εκεί στη Γερμανία θα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ για τους τόκους!!! που πληρώνει κάθε φορά στους τραπεζίτες, ΑΣΕ που κι όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδος είναι Τούρκοι, αλλιώς πως να επεξηγήσουν την αγανάκτησή τους για τα αεριτζίδικα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.