4/3/15

Ελλάδα 2015: Κυβέρνηση με επίσημο προπαγανδιστικό όργανο - Έρχεται και η ΕΡΤ


1 σχόλιο:

  1. Παιδια ψυχραιμία.
    Αν αυτοί έχουν ως προπαγανδιστικό όργανο την "αυγή" τι να πούμε για τους προηγούμενους που είχαν όλες τις εφημερίδες τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση να τους στηρίζει συνεχως με γκαιμπελικές μεθόδους.
    Προσοχή γιατι απ΄ ότι διαπιστώνω είστε στα όρια της παράκρουσης.
    Ως Έλληνες να στηρίζουμε τα καλά μιας κυβέρνησής μας όπως η πραγματικη διαπραγμάτευση που έκαναν με τους Γερμανούς και τους λοιπούς υποτακτικούς τους, η οποία αν γινόταν την εποχή του ΓΑΠ δεν θα είχαμε το χάλι που έχουμε σήμερα, και αν την έκανε ο Σαμαράς και πάλι δεν θα είχαμε το χάλι που έχουμε.
    Θα μου πεις ότι θα το πληρώσουμε.
    Αν είσαι δεμένος με αλυσίδα και μένεις ακίνητος τότε το μόνο σίγουρο δεν θα ματώσεις ποτέ αλλά μια ζωή δεμένος θα είσαι. Αν παλι προσπαθήσεις να λυθείς τότε θα ματώσεις αλλά έχεις και μια μικρη ελπίδα να λυθείς.
    Να είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε κακό πάει να γίνει για την Πατρίδα μας όπως αυτο που γίνεται με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν θα συλλαμβάνονται πλέον όταν εισέρχονται λάθρα στη χώρα μας (αν είναι αλήθεια αυτά που διάβασα), και για να το παραλληλίσω αν μπώ το βράδυ στο σπίτι του πρωθυπουργού κρυφα από το παράθυρο τότε σίγουρα θα συλληφθώ και σωστα αφού ο σωστός τρόπος για να μπω στο σπίτι είναι να χτυπήσω την πόρτα και να μου επιτραπεί η είσοδος.
    Γιατί άλλα μέτρα και άλλα σταθμα για τα σπίτια μας και άλλα για την Πατρίδα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.