10/3/15

Τζήμερος: «Μέρκελ, τράβα την πρίζα! Τώρα!»

«Μέρκελ, τράβα την πρίζα! Τώρα!» σημειώνει στο twitter ο Θάνος Τζήμερος σχετικά με την είδηση για το «πράσινο φως για σύνταξη σε 50.000 άνδρες 50 χρόνων».

freepen

20 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ (ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνασπιζόμενος με τον Μάνο, μόνο και μόνο για να τσεπώσεις την κομματική χορηγία, δεν σε κάνει και σένα λαμόγιο; Και εφ' όσον "ένοχος ένοχον ου ποιεί", πρέπει να ισχύει και "λαμόγιον λαμόγιον ου ποιεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστέρης είπε:
    Ο κ. Τζήμερος: Καλός πατριώτης. Να δημοσιεύετε συχνά τα παραγγέλματα του. Για υποδειγματισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αουτς τι λέει η τζαζλή , μήπως σ΄αρέσει να σου μπενάβω τις κουσέλες.Παρ' αυτά όλα τα τραβέλια να αβέλουν τις λατσάβελες!!! μιλάει η αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φορολογούμενε, δεν μας είχες πει ότι ξέρεις και ξένες γλώσσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. από τον σχωρεμένο τον Ηλία τον Πετρόπουλο (καλιαρντά) βρήκα λέξεις να εκφράσω την οργή μου στις προτροπές του τζήμερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αλήθεια ελευθερώνει από όπου και να προέρχεται Κωνσταντοπούλου, Κασιδιάρη, Τζήμερο, ακόμα και Πάγκαλο … Στο συγκεκριμένο θέμα όμως έχει απόλυτο δίκαιο – Μια που πολλές από τις προτάσσεις της κυβέρνησης Σύριζα είναι παρανοϊκές όπως αυτή η σύνταξη στα 50 και η ενοικίαση διαμερισμάτων για τους λαθραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρανοϊκή ιδέα η ενοικίαση διαμερισμάτων προς στέγαση παράνομων μεταναστών; Δεν νομίζω...απλώς η κυρά Τασία και η Κυβέρνηση δεν ξέρουν να πλασάρουν έξυπνα τις ιδέες τους λόγω απειρίας και ματζιριάς.
      Και εξηγούμαι, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (πρώην σοσιαλιστές ΠΑΣΟΚΟΙ,θιγμένοι Εθνοπατριώτες της ΝΔ κλπ) είναι αγανακτισμένοι αξαιτίας της βαριάς φορολογίας της ακίνητης προσωπικής τους περιουσίας (ΕΝΦΙΑ) που έφτανε στα όρια της δήμευσης, η Kυβέρνηση οφείλει να διαγράψει τουλάχιστον το 50% των οφειλών και το υπόλοιπο να το διακανονίσουν σε 100 άτοκες δόσεις. Σε αντάλλαγμα να παραχωρήσουν τα ακατοίκητα σπίτια τους για 3-5 χρόνια στο Κράτος για να στεγάσουν άμοιρους συνανθρώπους μας Έλληνες και ξένους.
      Τους Έλληνες να τους φροντίσουν οι ΑΝΕΛ και τους ξένους οι Συριζαίοι. Τι ποιο απλό και ανθρώπινο.
      Υπάρχει ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που δεν θα το έκανε αυτό για να βοηθήσει την λαοφιλή Κυβέρνηση αποδοχής 70%-80%;

      Διαγραφή
  8. "Έλλην φορολογούμενος" ,άλλα και Έλλην κρατικοδίαιτος μαντεύω , έτσι φορολογούμενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είμαι κρατικοδίαιτος σαν τον Μυτιληναίο ή τον Κόκκαλη δεν είμαι κρατικοδίαιτος σαν τον Γεωργιάδη , το Μητσοτακέικο ή σαν τους Παπανδρέου - σαν τον Ντερμπεντέρη - είμαι ιδιωτικός υπάλληλος ( με μεγάλα διαστήματα απλήρωτος) τελευταίως ελληνοδίαιτος (πολύ φασόλι , ροβίθι και φάβα -
      πληρώνω πολλά χρήματα και για πολλά χρόνια εισφορές για μια σύνταξη που την έχουν κάνει λάστιχο οι νεοφιλλελε απόφοιτοι οφ poutsester

      Διαγραφή
    2. Πές τα χρυσόστομε .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Η λύση είναι απλή και εφαρμόζεται ήδη από πολλούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ όπου και όποτε είναι αυτό δυνατόν.
    Είτε λέγεται φόρος εισοδήματος, είτε φόρος περιουσίας, είτε φπα κλπ.
    Δεν θα ξανδώσουμε ούτε ένα € όλοι εμείς για να γίνονται συντάξεις ΠΛΗΡΕΙΣ στα 50 έτη των δημοσιοκηφήνων(όσοι είναι, δεν είναι όλοι)

    Θες να πάρεις σύνταξη στα 50 σου;
    Θα πάρεις όση δικαιούσαι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.
    Πόση θα έπαιρνες στα 65 σου; 1200€ για παράδειγμα;
    600€ ξαι πολύ σου είναι στα 50 να μην πω και 500€.

    Και αν σε πιάσουμε να δουλεύεις οπουδήποτε κόψιμο η σύνταξη για χ χρόνια και αν σε ξαναπιάσουμε θα την πάρεις όταν γίνεις 65. Τόσο απλά και όμορφα.

    Υ.Γ. Προφανώς όσοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα τολμάμε να μεγαλώνουμε ανήλικα παιδιά αυτά δεν λογίζονται ως άνθρωποι αλλά ως ζώα ή ως φυτά.

    Υ.Γ.2. Κόντρα εσείς κόντρα και εμείς ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To πρώτο κακό και άθλιο είναι ότι ο Τζήμερος είναι ότι απευθύνεται πάλι στην Μέρκελ, για να βάλει τάξη στα τού οίκου μας, που υποτίθεται είναι και δικά του. Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Φαντάζομαι όλοι θα θυμούνται την ελεεινή επιστολή που είχε στείλει. Κανονικός δούλος με υπογραφή.

      Το δεύτερο είναι ότι εσύ κάνεις υποδείξεις για τους 50άρηδες συμπολίτες σου, που πήραν σύνταξη μετά από κάποια συμφωνία, είτε εξ αρχής, είτε στην πορεία (π.χ. εθελουσία) και δεν λες τίποτε για τους βουλευτές, που όχι μόνο παίρνουν σύνταξη μετά από δύο θητείες στην βουλή ασχέτως ηλικίας, αλλά διατηρούν παράλληλα το δικαίωμα εργασίας, τόσο κατά την περίοδο της θητείας των, όσο και μετά, όταν δηλαδή εισπράττουν την βουλευτική σύνταξη, χωρίς αυτό να τους δεσμεύει να εισπράττουν κι άλλες συντάξεις παραπλεύρως. Ο "κοινός θνητός" μόνο από ένα ταμείο μπορεί να εισπράττει και μάλιστα κατά το δοκούν των αρχόντων πετσοκομμένη, ενώ η σύνταξη των αρχόντων είναι ολόκληρη.

      Διαγραφή
  10. Βγείτε και άλλοι στη σύνταξη,και μάλιστα απο τα 50,να δω εγώ ποιος θα σας πληρώνει. Η νέα γενιά πάντως αναγκάζεται να στηρίξει τα ασφαλιστικά συστήματα άλλων χωρών...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελληνικη κοινωνια στα κάγκελα , βαθια διχασμενη........
    Θα μας ξυπνησει η χρεοκοπία , η αρπαγή Ελληνικού εδάφους που θα ακολουθήσει και η δραση των τζιχαντιστων που θα μυριστούν αίμα και θα μας ερθουν επισκεψη αμέσως μετα .
    Και αμεσως μετα......... παλι στα τέσσερα θα παρακαλάμε τις μεγάλες δυνάμεις να μας βοηθήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι,κάπου κάπου κύριε Σάββα, να βάζεις τέτοιες παπαροβλακείες τέτοιων πρακτόρων,όπως ο παραπάνω.
    Ώστε να τσιτάρονται και τα νεύρα μας.
    Αυτός; ο πανίβλακας είναι πολύ χειρότερος των απατεώνων,που μας κυβερνούσαν μέχρι τώρα.
    Αυτός θέλει βάρεμα, με τον Στούμπο του Κανταριού,στο κέντρο του εγκεφάλου του.
    Τι βοήθεια να του παράσχουν και πόσο οι Μασόνοι,καλά δεν τον κατάλαβαν,η είναι εσκεμμένη πράξη για θέατρο, προς τέρψιν των θεατών.
    Είναι δυνατόν να βρέθηκαν 2% έλληνες που τον ψήφισαν!!!!!!!!!!!!
    Έλεος......-------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάββα, σύμφωνα με τη νεοφιλελεύθερη "λογική" του κρατικοδίαιτου νεοφιλελεύθερου διαφημιστή Τζήμερου κι ΕΣΥ ο ίδιος δεν θα έπρεπε να έχεις βγει στη σύνταξη και θα έπρεπε να εργάζεσαι ως τα 70 χρόνια σου!
    Κι όμως επιστρατεύεις τα γερμανοδοσιλογικά ξερατά του συγκεκριμένου Μερκελικού καννίβαλου για να πλήξεις την παρούσα πολιτική κατάσταση!
    Αυτή είναι η "εθνική ομοψυχία" που ευαγγελίζεσαι στα άρθρα σου στη "Δημοκρατία" και εγκαλείς τη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝ.ΕΛ. που δεν την υιοθετεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.