27/3/15

ΑνΕλ: Στο ΠΑΣΟΚ έχουν "κοντή μνήμη" για τα συνθήματα ΟΥΚ

Image
«Στο ΠΑΣΟΚ περισσεύει το θράσος. Ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από τα Ο.Υ.Κ. στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου το 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο σημερινός πρόεδρός του, ο κ. Βενιζέλος… Αν το έχουν… ξεχάσει, μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Άρα, τα περί ηθικής αυτουργίας που λένε, είναι απλώς αστειότητες» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωση- απάντησή της στο ΠΑΣΟΚ για τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ.

«Όμως, εκτός από θράσος, στο ΠΑΣΟΚ έχουν και κοντή μνήμη. Και για τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ., αλλά και για άλλα σοβαρά ζητήματα, με κορυφαίο όλων τα μνημόνια, που η δική τους κυβέρνηση επέβαλε μέσα σε μια νύχτα, βυθίζοντας τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην ανέχεια. Επιπλέον, μαζί με τους μνημονιακούς συνεταίρους του στην κυβέρνηση Σαμαρά, του "πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" περί success story και τον κορόιδευαν ανοιχτά» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός, όμως, δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ και τους μνημονιακούς συνεταίρους του, έχει και μνήμη και τιμωρεί».

Η εκπρόσωπος των ΑνΕλ τονίζει επίσης: «Ενημερώνουμε ότι μετά την εποχή Παπαντωνίου, έρχεται η ώρα της διερεύνησης της υπόθεσης του κ. Βενιζέλου με τα υποβρύχια…».

OnAlert

6 σχόλια:

  1. Η ηλιθιότητα είναι αήττητη! Ποσό ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος για να εμπλέκει τα ΟΥΚ σε μικροκομματικά παιχνίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σκήνωμα του ΠΑΣΟΚ του «φίλου και αγαπητού» μας κόμματος που αφιέρωσε τη ζωή του εκτός από τον προσπορισμό πλούτου των κορυφαίων στελεχών του, στο τεράστιο "έργο και την προσφορά" στο λαό της χώρας θα εκτεθεί σε προσκύνημα έξω από τα κεντρικά της πάλαι ποτέ PROTONBANK .

    Στις λίγες ώρες, που έχουν απομείνει για να οδηγηθεί στο ησυχαστήριο της λήθης , όπου και θα αναπαυθεί για το μέλλον τα λαμόγια που ευεργετήθηκαν από τις πράξεις αγάπης ΠΑΣΟΚ είπαν το ύστατο χαίρε .
    bye-bye Beni !!!! ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ
    το ΠΑΣΟΚ ΦΕΎΓΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επ’ αφορμή της διαμαρτυρίας όσων τολμούν να ονειρεύονται π.χ. άνδρες των ΟΥΚ

    Προς περαιτέρω επέκταση της εμβριθούς Παπαδημούλειας κλπ υπερδιανοητών της αριστερής σκέψης και βαριάς τσέπης, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί δεν έχει καταγγελθεί ακόμη ο Ακάθιστος Ύμνος, που προκλητικώς δέεται στην Μεγαλόχαρη να σώσει την Πόλη. Πώς είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα να επιτρέπεται τέτοια ακραία παράκληση και επέμβαση στην εξωτερική μας πολιτική και δει να εμπλέκεται και η Παναγία! Σύντροφοι γρηγορείτε... μην νικηθούμε από την ανίκητη βλακεία.
    I. Σουλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αληθές αυτο που αναγράφεται στο διαδύκτιο οτι ο επικεφαλής του αγήματος έφαγε δυσμενή μετακίνηση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφαγε δυσμενή το παληκάρι . Μην ξεχναμε (τελικά) παρόλες τις μεγαλοστομίες του Καμένου , ότι έχουμε κυβέρνηση Σύριζα με όλα τα "βαρίδια" που αυτό συνεπάγεται . Οι "κόκκινες" γραμμές του Καμένου , για άλλη μια φορά , εγακτέλειψαν το κτίριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακολουθώ παραδοσιακά όλες τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Το τι έχει ακουστεί από ΟΥΚ, κλπ δεν λέγεται (και καλά κάνουν. Κι εμείς στη θητεία μας λέγαμε διάφορα) και είναι τα ίδια με αυτά που ακούστηκαν προχτές στην Αθήνα, στην ίδια κλίμακα. Τώρα όλοι πήραν χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.