29/7/09

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

OΙ ΝΑΤΟϊκοί σχεδιασμοί για μία ακόμα φορά βλάπτουν την Ελλάδα, αφού ο «εχθρός» προέρχεται μέσα από την ίδια τη Συμμαχία.Μπορεί ο Καραμανλής να ετοιμάζεται για ανασχηματισμό στις 25 Αυγούστου, οι Τούρκοι όμως ετοιμάζουν επεισόδια στο Αιγαίο έως τον Δεκαπενταύγουστο. Η μελέτη αξιολόγησης της τουρκικής απειλής, που ζήτησε ο πρωθυπουργός από τα αρμόδια υπουργεία, δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης. Όλες οι κινήσεις της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας τον τελευταίο μήνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και αποβλέπουν στην πρόκληση επεισοδίου. Δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας σε μια στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχει ένα κακό πολιτικό κλίμα.


Kαλοβλέπουν την υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο
28/07/09 WEB.MAC.COM
Απώτερος σκοπός, να αμφισβητηθεί το δικαίωμα του Καστελόριζου να έχει υφαλοκρηπίδα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ. Τα δύο τελευταία χρόνια η Aγκυρα επιμένει σε έρευνες μέσα στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο και της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στην ίδια περιοχή. Η Τουρκία διενέργησε έρευνες και με ένα νορβηγικό σκάφος, αλλά και με δικό της σκάφος, ενώ απειλεί συνεχώς με νέες έρευνες στην ίδια περιοχή.

Για να γίνει αυτό, η Aγκυρα δοκιμάζει:

-Την πρόκληση επεισοδίου.

-Τη δημιουργία νέων Ιμίων.

-Τον εξαναγκασμό της Αθήνας να διαπραγματευθεί κυριαρχικά δικαιώματα, αν όχι κυριαρχία.

Την ίδια ώρα η Αθήνα κάνει τις στερεότυπες δηλώσεις περί παραβίασης των διεθνών κανόνων και συνθηκών. Όμως συνεχίζει το διάλογο με την Aγκυρα και σε διακρατικό επίπεδο αλλά και σε ΝΑΤΟϊκό.

Σε ΝΑΤΟϊκό επίπεδο συζητιέται η ενοποίηση του εναέριου χώρου του Αιγαίου. Υπήρξαν διήμερες συνομιλίες Αθήνας - Aγκυρας, υπό τον Αμερικανό διοικητή του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη για τη διασύνδεση των ραντάρ ΝΑΤΟϊκού ενδιαφέροντος των δύο χωρών και τη διασύνδεση των εναέριων χώρων Ελλάδας - Τουρκίας για σκοπούς της Συμμαχίας. Για το θέμα των συνομιλιών υπό τον Αμερικανό πτέραρχο, ο κ. Αντώναρος δήλωσε: «Δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι συζητήσεις με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο. Δεν είναι δε διμερείς, συμμετέχουν όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ». Βολική εξήγηση.

Πραγματοποιήθηκε επίσης ο 42ος γύρος των λεγόμενων διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας για τα θέματα του Αιγαίου. Οι συνομιλίες κρατάνε εδώ και 7 χρόνια χωρίς κανένα αποτέλεσμα φυσικά.

Η υπουργός Εξωτερικών όμως ανέβαλε την επίσκεψή της στην Αγκυρα, όπως είναι φυσικό, μέσα σε ένα τόσο εχθρικό και πολεμικό περιβάλλον που δημιουργεί η τουρκική ηγεσία.

Την ίδια ώρα η Τουρκία αναβαθμίζει με κάθε τρόπο τις προκλήσεις με αποκορύφωμα τις υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα εδάφη της ελληνικής επικράτειας―μιλάμε για κανονικό πόλεμο―ακόμα και πάνω από την Ικαρία.

Οι παραβιάσεις και παραβάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο και στο ελληνικό FIR αυξάνονται αριθμητικά και ποιοτικά. Υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος, πάνω από νησιά δηλαδή, διεισδύσεις όσο πιο βαθιά γίνεται στον ελληνικό εναέριο χώρο, πτήσεις σε περιοχές που δεν πετούσαν, συνεχείς ασκήσεις στην περιοχή του Αιγαίου.

ΟΙ ΝΑΤΟϊκοί σχεδιασμοί για μία ακόμα φορά βλάπτουν την Ελλάδα, αφού ο «εχθρός» προέρχεται μέσα από την ίδια τη Συμμαχία. Στο επίπεδο του ΝΑΤΟ η ενοποίηση του εναέριου ΝΑΤΟϊκού χώρου στο Αιγαίο υπό κοινή διοίκηση- είναι ένα βήμα υπέρ των τουρκικών διεκδικήσεων.


30 σχόλια:

  1. Να παω διακοπες στην Ικαρια η κυνδινευω στην επιστροφη μου να μου ζητηθει διαβατηριο για την "επανεισοδο" μου στην Ελλαδα; Σοβαρα ομως περα απ τις οποιες διπλωματικες εκτιμησεις και κινησεις της "οποιας" χωρας πρεπει να βρισκεται ψηλα στην ατζεντα του καθε ΥΠ.ΕΞ. το ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των πολιτων. Δεν ειμαι προφανως σε θεση να γνωριζω τι μαγειρευουν στο Ελληνικο ΥΠ.ΕΞ. αλλα τουλαχιστον επικοινωνιακα εχουν αποτυχει παταγωδως! Εχει ενσταλαξει τον φοβο, την ηττοπαθεια, την ανασφαλεια στους Ελληνες σαν να εχει αναλαβει η ιδια μας η "ηγεσια" τον τομεα του ψυχολογικου πολεμου των γειτονων εναντιων μας.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρακαλέσουμε τους "φίλους" μας Τούρκους να μην προκαλέσουν κανένα επεισόδιο εκείνο το διάστημα γιατί θα χαλάσουν τις διακοπές των πολιτικών μας! Γιατί βιάζεστε; Μπορείτε και μετά!
    Πέρα του αστείου νομίζω ότι αυτή η αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων συνδεέται και με το Κουρδικό. Δεν μπορεί να βγει και να προτείνει λύση ο Οτσαλάν αν δεν το έχουν εγκρίνει οι Αμερικάνοι. Οπότε οι Τούρκοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο.
    Μια τεράστια ευκαιρία για να επεκτείνουμε επιτέλους τα χωρικά ύδατα και να οριοθετήσουμε την υφαλοκρηπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή γενικότερα σε αυτόν τον τόπο έχουμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας σας επισυνάπτω το συγκεκριμένο λινγκ http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_1057.html

    κ.Μειμαράκη ο ...μάχιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο ...λουφαδόρος ανιψιός του
    Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!
    Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των...


    μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.
    Παρόλα αυτά ο γλωσσομαθής κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη:
    Ο Ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776 είναι ανηψιός του,(από το σόι της συζύγου του, η σύζυγος του κ.Γράψα είναι αδελφή με τον πατέρα του ταγματάρχη). Έχει λοιπόν να πατήσει το πόδι του σε μάχιμη μονάδα τουλαχιστον 10 χρόνια! Ο Έβρος και τα νησιά είναι γι΄αυτόν απαγορευμένος προορισμός. Εξηγούμε:
    -Με τις μεταθέσεις του 1999 έφυγε από την μονάδα του και ήρθε στη Αθήνα στην 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ.
    -Με τις μεταθέσεις του 2006 (Φ.411.13/9/305069/Σ.646/24 Μαρ 2006/ΓΕΣ ΔΠΒ/1) πήγε στην Πάρνηθα(πάλι Αθήνα!) σε μία θέση «φιλέτο» σε ραντάρ της αεροπορίας!
    -Με τις μεταθέσεις του 2008 (Φ.411.12/2/269609/Σ.1105/27 Μαίου 2008/ΓΕΣ/ΔΠΒ/1) πήγε από την Πάρνηθα στην Θεσσαλονίκη, σε άλλη θέση «φιλέτο» στο Νατοικό στρατηγείο και ακόμα είναι εκεί. Όσο ο θειούλης ΑΓΕΕΘΑ είναι στα πράγματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    -Eίναι απορίας άξιον πως ο αξιωματικός αυτός έγινε ταγματάρχης αφού για τις προαγωγές απαιτείται και χρόνος διοικήσεως. Που διοίκησε τελικά? Ή μήπως του γράφτηκε πλασματικός χρόνος ?
    -Οι μεταθέσεις σε Εβρο και νησιά δεν πρέπει να είναι για όλους ?Πως γίνεται ο ανηψούλης να μην έχει φύγει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια τουλάχιστον και συνεχίζει ακάθεκτος?
    Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776,την περνάει «ζάχαρη» την τελευταία δεκαετία, ενώ οι αυστηρές διαταγές του θειούλη του,οι μεταθέσεις, οι ασκήσεις και οι λοιπές δυσκολίες του στρατού, είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν. Η καλύτερη λοιπόν ειδικότητα στο στρατό είναι «ανηψιός του κ.ΑΓΕΕΘΑ».Σου εξασφαλίζει σχεδόν το αμετάθετο όχι στην παραμεθόριο αλλά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!!!
    Τα παραπάνω στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά.
    Παρακαλούμε λοιπόν τον κ.ΑΓΕΕΘΑ και τα πέριξ από αυτόν γραφεία, που στελεχώνονται από τις κορούλες των κολλητών του-κυρια Πουλοπουλου και άλλες- να τα επιβεβαιώσoυν
    ή να τα διαψεύσουν αν διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία
    κ. Γράψα μήπως τελικά δεν ξέρετε τίποτα, αλλά όλα οφείλονται σε τυχαία τυπογραφικά λάθη των διαταγών μεταθέσεων;

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΥΣ1 ξερω ότι πολοί από εσας δεν συμφωνείτε με την ανάρτηση του σχολίου και ίσως και ο ιδιοκτήτης του μπλοκ ….αλλά τους τενεκέδες πρέπει να τους κλοτσάς για να ακούς τον θόρυβο !!!
    Με εκτίμηση
    Zed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνουμε και εμείς τα ίδια ακριβως....Δεν έχει νόημα να ακολουθείς σε θερμό επεισόδιο όταν δεν είσαι διατεθιμένος να το κλείσεις....
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Zed ενθυμούμαι γιό υπουργό Εθνικής Αμύνης να υπηρετεί ως δόκιμος σε μονάδα προκαλύψεως , σε φυλάκιο μεθορίου
    και να ειναι αποσπασμενος στο γραφείο οτου Πατέρα του στην Αθήνα. Ετσι η θητεία του ηταν και 15 μηνες ως προβλεπόταν και ηταν και στην Αθήνα.
    Δεν νομίζω να κάνουν εντύπωση πια αυτα.
    Ολοι κάτι έχουμε να διηγηθούμε ανάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ..."

    Αυτή η πληροφορία κυκλοφορεί στον τύπο παντού.
    Αποκλείεται να κάνουν κάτι οι τούρκοι ενώ τους περιμένουμε.

    Οι τούρκοι περιμένουν υπομονετικά, ακολουθώντας την τακτική του ώριμου φρούτου. Ειδικά όταν υπόθηκε από τα χείλη των ανευθυνουπεύθυνων της ΝΔ το σενάριο της "ελεγχόμενης ήττας".
    Να χάσουν δηλαδή αλλά κανένα κόμμα να μην κάνει κυβέρνηση. Αυτό περιμένουν οι τούρκοι, ξέρουν ότι αργά (Μάρτιος) ή γρήγορα (Οκτώβριος) αυτό θα συμβεί.

    Επίσης δεν νομίζω ότι ωφελεί κάθε λίγο και λιγάκι να λέμε, τώρα θα μπουν οι τούρκοι, τότε θα μπουν οι τούρκοι...
    Τα αντανακλαστικά του κόσμου κουράζονται. Καλό είναι να πούμε, αν πάνε οι τούρκοι να κάνουν γεωτρήσεις ο στόλος τους θα βρεθεί στον πάτο.
    Ο κόσμος να μάθει μια και καλή την είδηση ότι "ξέρετε...τους βυθίσαμε και είμαστε σε πόλεμο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι καλοι Ελληνες θα πολεμησουμε μεχρι εσχατων για να κρατησουμε την Μυκονο Ελληνικη αυτο τον 15αυγουστο! Δεν θα πατησει ποτε τουρκικο ποδι στο Σουπερ Παρανταιζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε Αριστοτέλη, δεν νομίζω ότι ο τύπος λέει κάτι αντίστοιχο. Απλά ότι προκαλούν οι Τούρκοι λέει. Αυτό το γνωρίζουμε από τον Γενάρη. Όλες αυτές οι ασκήσεις στο Αιγαίο αυτό το διάστημα τεστάρουν την ικανότητά μας σε περίπτωση χτυπήματος.
    Οι Τούρκοι δεν θέλουν πόλεμο αλλά να πάρουν όσο πιο πολλά γίνεται από θερμό επεισόδιο. Όπως έρευνες σε ελληνική υφαλοκρηπίδα και διεκδίκηση των περιοχών αυτών.
    Τώρα αν θα περιμένουν για ακυβερνησία στην Ελλάδα ή αν θα πάρουν το πράσινο φως από τους φίλους μας Αμερικάνους θα το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει γούστο να το παίξουμε αλλά Κύπρο 1974, δλδ αυτοί να κάνουν πραγματικές επιχειρήσεις κι εμείς να λέμε τα αμίμητα... μη φοβάστε ασκήσεις κάνουν...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μήπως έχουμε και την ώρα;αλήθεια είναι ότι καλοκαίρι δεν συμφέρει λόγο τουρισμού,όμως ο χρόνος πιέζει,λόγο E.E και μάλλον δεν θέλουν οι σχεδιασμοί τους να μείνουν piso.to σενάριο ότι αν δεν μπούvε στην E.E αλλα τούρκα δεν αλλάζει το σκοπό τους.τα σύνορα στο αιγαίο είναι υπό αμφισβήτηση.τέλεια και παύλα,και ας ξυπνήσουν οι κυβερνώντες.όσο για το δημοσίευμα για τον Γράψα η απορία μου είναι απλή.είναι καλός αξιωματικός επί τις ουσίας η όχι;το αν δεν μιλάει ξένες γλώσσες έμεναν δεν με πειράζει,και η dora μιλα αμερικανικα και τουρκικα, αλλα βλέπουμε τα αποτελέσματα τις πολιτικής της,αλλα στην ουσία,κάνει σωστά την δουλειά του η δεν αξίζει την θέση αυτήν.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ολοι οι καλοι Ελληνες θα πολεμησουμε μεχρι εσχατων για να κρατησουμε την Μυκονο Ελληνικη αυτο τον 15αυγουστο! Δεν θα πατησει ποτε τουρκικο ποδι στο Σουπερ Παρανταιζ!"....

    Χαχαχαχαχ..είναι γεγονός..εκεί θα δώσουμε μάχη μέχρις εσχάτων διαθέτοντας και μυστικά όπλα... θα βάλουμε τα μοντέλα να "τυφλώσουν" τα μεχμετζικ. Πάντως πέρα από τα γέλια πρέπει να επαγρυπνούμε(ειδικά μέχρι τον Δεκέμβριο). Όταν έχεις γείτονα την Τουρκία δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε λεπτό. Ετοιμότητα και εκπαίδευση πάνω απ' όλα. Επανάληψη διαδιακασιών, ασκήσεις μικρών κλιμακίων μέχρι αηδίας. Η εκπαίδευση είναι το καλύτερο όπλο μαζί με το ηθικό.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SUB δεν μας τα λες όλα. Αν με μισόλογα και υπονοούμενα απλώς θέλεις να μας τσιγκλήσεις, δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου.
    Εμείς στο Ανατολικό Αιγαίο γνωρίζουμε τι γίνεται ένθεν και εκείθεν ανά πάσα στιγμή. Έχουν γνώση οι φύλακες και είναι καθόλα έτοιμοι την κρίσημη στιγμή να πούνε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
    Μην ανησυχείτε εις το κλεινόν άστυ, ΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ. Δεν λέω τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.
    Αυτά για την ώρα.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερώτηση : ποια είναι η προέλευση του κειμένου; Γιατί δεν υπάρχει πηγή;
    Μερικά πράγματα πρέπει να τα τηρούμε κι ας πρόκειται για μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλου σε τρωει και αλλου ξύνεσαι,τα προσωπικά σου με το Γράψα μην τα βγάζεις δημόσια,δείχνεις εμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ΙοΠ 2:13 μμ.

    Μόνο που το 1974 δεν υπήρχε Διαδίχτυο. Κάτι να γίνει τώρα, σε κλάσματα του δευτερολέπτου το μαθαίνεις μέσα από ιστολόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νάνι νάνι νάνι νάνι νά'το τό χαντζάρι φτάνει...
    Άν εγώ ήμουν τούρκος στρατηγός θά έπραττα ώς εξής:

    α)γενικήν επίθεσιν,γιά αντιπερισπασμόν καί διάσπασιν δυνάμεων τού εχθρού, σέ όλα τά μέτωπα, μέ ειδική προτεραιότητα καί επικέντρωσιν στό Καστελλόριζον,ίσως καί σέ Αγαθονήσι-Φαρμακονήσι.πότε;ξημερώματα τής 16ης Αυγούστου όπου:τά αστικά κέντρα θά είναι άδεια καί εύκολη βορά στίς διαθέσεις τών διαφόρων πρακτόρων μου,οι Έλληνες θά χωνεύουν ράθυμοι τά κοψίδια καί τά κρασιά τής χτεσινής...καί πάνω απ'όλα ανυποψίαστοι γιά πόλεμο,κοιμισμένοι από τά διάφορα 'μορατόριουμ' καί δικαιολογίες τού κ...(είναι τουριστική περίοδος,κτλ)
    β)βάζω τούς πράκτορές μου,πού έχω χιλιάδες σέ όλη τήν Ελλάδα,είτε άμεσα δικούς μου είτε 'συνεργαζόμενους'(...)νά βάλουν φωτιά παντού:δάση,διυλιστήρια,σταθμούς παραγωγής ενέργειας,εντός τών αστικών κέντρων ΠΑΝΤΟΥ.
    γ)'σφυρίζω' στούς φίλους μου τούς αλβανούς UCKάδες καί UCCέδες νά βγάλουν τά-τουλάχιστον-30.000 καλασνικοφ πού κρύβουν σέ διάφορες γιάφκες στήν ελληνική επικράτεια καί νά ξεκινήσουν τό αντάρτικο γιά τήν 'απελευθέρωσιν' τής Τσαμουριάς.
    δ)προκαλώ μέσω τών πρακτόρων μου τόν ισλαμικό πληθυσμό τών λαθρομεταναστών-πού εγώ έστειλα ακριβώς γιά αυτό τό λόγο-νά μέ ακολουθήσει μαζικώς στήν αποσταθεροποίησιν τού εσωτερικού τής Ελλάδος ώστε νά βοηθηθεί 'τό Ισλάμ' εναντίον τών 'απίστων'

    καί έτσι,μέσα σέ μερικές ώρες,άντε 3 μέρες,έχω δημιουργήσει ένα χάος,έχω καταλάβει τά 3 ζωτικής σημασίας νησιά πού μέ ενδιαφέρουν καί μετά τό παίζω καί γαλαντόμος ότι δέν θά καταλάβω όλη τήν Ελλάδα,κτλ.Είπατε κάτι;μακρινό σενάριο; θά δούμε λοιπόν...
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ Η "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ,ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Μ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ; ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ; ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ;
    ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Μ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ;

    ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.

    ΤΙ ΣΟ'Ι' ΙΣΟΤΗΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ;

    ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΛΛΚΣ;
    ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;
    Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΥΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;;;

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 29 Ιούλιος 2009 4:25 μμ

    ..Αγαπητέ Ανώνυμε Αναγνωστη Μάλλον δεν την πρόσεξες

    Kαλοβλέπουν την υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο
    28/07/09 WEB.MAC.COM

    ..Μερικά πράγματα πρέπει να τα τηρούμε κι ας πρόκειται για μπλογκ.

    Οχι Μερικά Πράγματα Βασικό στοιχείο ειναι η Πηγή
    http://web.me.com/tanea_london/greeknews-tanea.com/NewsGreece2.html
    μπορεις να νατρέξεις ανετα σε αυτο το Link

    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >>ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ".<<

    το αισθημα της δικαιοσυνης ειναι βασικος πυλωνας στηριξης για οποιαδηποτε κοινωνικη δομη,

    ο Ναπολεων ειχε δωσει μεγαλη σημασια στον επαναπροσδιορισμο θεσεων της δικαιοσυνη

    και ειδικη μεριμνα για θεματα οικογενειας , υιοθεσιων κτλ

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είναι μακρυά ο Δεκαπεντάυγουστος. Αν λίγες μέρες πριν όπως συνηθίζεται ανακοινώσει η TV ότι οι πολιτικοί θα επράσουν τις διακοπές στο Ιόνιο, βρώμα η δουλειά. Και με την ευακιρία, τι σαχλαμάρα είναι αυτή κάθε γιορτή και επέτειο να μαθαίνω πού την πέρασε ακόμα και ο τελευταίος Γενικός γραμματέας υπουργείου, σε λίγο ακόμα και ο...Κεμάλ Τρεμόπουλος. Έλεος. Δεν έχουμε να φάμε, χεστήκαμε που περνάει τις διακοπές η ..."πολιτική ηγεσία"...και οι βολεμένοι παρατρεχάμενοι...εμείς είμαστε...κατατρεχάμενοι!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O NAPOLEON THA ELEGE [ ELLAS DE ARMEE DE TOUT ARMEE]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 29 Ιούλιος 2009 5:27 μμ

    dysthxos filemou εμαθες αργα την σκληρη πργματικοτητα μονιμας ειμαστε.
    Κοιτα τα δικαστηρια στα διαζυγια και ολες της διενεξεις δικαστικες αντρων και γυναικων, μαλον ολο το δικαστικο συστημα στηριζει τη γυναικα.
    Στο συνολο του ο συγχρονος δυτικος πολιτισμος προσκυναει τις γηναικες.

    Οι αρχεγονοι αστικοι πολιτισμοι του Τιγρη και του Εφρατη ηλιθιοι ειναι που κρατανε το γηναικειο φυλο υπο ελεγχο και τους κατηγορουμε.

    Κατι παραπανω ξερουν αυτοι με τα χιλιαδες χρονια παραπανω αστικου πολιτισμου απο τους αγγλοσαξονες και το φεμινισμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ sub92

    H περίπτωση που αναφέρεις αφορούσε κληρωτό στρατιώτη !! εγώ αναφέρομαι σε μόνιμο στρατιωτικό ο οποίος μπορεί στα επόμενα χρόνια να τον δεις και αρχηγό ΓΕΣ !!! ή σε κάποια επιτελική θέση !!!

    Προσωπικά περίμενα πολύ περισσότερα από τον κ Γράψα αλλά τελικά έπεσα έξω!!! Και για να καταλάβεις την διαφορά ο Λυμπέρης ως αρχηγός ΓΕΘΑ είχε τιμωρήσει τον ίδιο τον γιό του !!! επίσης δεν χαρίστηκε σε κανέναν και δεν προσκύνησε κανέναν.


    Zed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμε 29 Ιούλιος 2009 5:27 μμ ,
    δεν θα υπερασπιστείς το κράτος αυτό,την Ελλάδα θα υπερασπιστείς(άλλο ελληνικό κράτος, άλλο Ελλάδα) και τον εαυτό σου.
    ΥΓ.τον σύλλογο ΣΥΓΑΠΑ τον ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε ανώνυμε 30 Ιουλίου 2009 4:54μμ

    Οι κύριοι και κυρίες που ελέγχουν το κράτος μας σε όλους σχεδόν τους τομείς, πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν για εσχάτη προδοσία.

    Δεν είναι εσχάτη προδοσία, κομμάτων, δικαστικών και κάθε εμπλεκομένου, όταν εξαθλιώνουν σκόπιμα το 30% τουλάχιστον του

    Ελληνικού ανδρικού πληθυσμού κάνοντάς τους ράκη,

    αποξένώνοντάς τους από τα παιδιά τους, (έχω να δώ τα παιδιά μου χρόνια και δεν μπορώ με κανένα «νόμιμο» τρόπο -στον αγύριστο κάθε σχετικός νόμος κι αυτοί που τον ψήφισαν και τον εφαρμόζουν),

    οικονομικά, όταν δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη οικονομικά δικαιώματα που έχουν οι μαννάδες,όταν δεν μπορώ να πάρω ένα στεγαστικό δάνειο σαν πατέρας αλλά σαν άγαμος λέει ενώ πληρώνω διατροφή, φορολογούμαι σαν άγαμος για να τρώνε τα λαμόγια ενώ τρέφω τρία παιδιά κλπ[

    όταν σε χωρίζει άτιμα το άλλο σου μισό χωρίς λόγο και δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις μιά γερή αποζημίωση αφού σου καταστρέφει τη ζωή,

    όταν αναγκάζεσαι να κάνεις μαγνητικές για εγκεφαλικά και να παθαίνεις εμφράγματα.
    Κλπ. (όταν είσαι χειρότερα από λαθρομετανάστης σ αυτό το δολοφονικό κράτος)
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ.
    στα αλήθεια κατόπιν αυτών το μόνο που νιώθω είναι μια σιχαμάρα γι αυτούς τους ανθρώπους.
    Το μόνο που έχω να κάνω είναι να υπερασπίσω τον εαυτό μου και το αίμα μου-τα παιδιά μου.
    Άν μπορώ επίσης όλους αυτούς τους βρομιάρηδες να τους στείλω από κει που ήρθαν.
    δεν βλέπω άλλη υπηρεσία που μπορώ να προσφέρω.
    αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ μαζί με τις άξιες της ιστορικής μνήμης και πολιτισμού 3000 ετών τουλάχιστον στα οποία κατουρούν οι παραπάνω κύριες και κύριοι.

    Ξέρω πολύ καλά ότι έτσι εξαφανίζεται ένας λαός.

    Το θέμα δεν είναι προσωπικό μου ούτε κοινωνικό μόνο.

    ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ.

    Γι αυτό το έθεσα και προς τον κ. Καλεντερίδη εκτιμώντας τον πατριωτισμό του. Θα έπρεπε να έχει απασχολήσει και τη στρατιωτική ηγεσία διότι ένας άντρας διαλυμένος, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη χώρα του.

    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κρίμα το μπόι σου καλέ?
    Σε διαβεβαίωσε κανένας ότι δεν θα υπάρξει άλλο Γουδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κυριε αγιορείτη, δεν ξέρω άν είσαι αγιορείτης όντως ή είναι ψευδώνυμο σου όπως υποθέτω, αλλά δεν δέχομαι την προσβολή σου:

    "Κρίμα το μπόι σου καλέ?
    Σε διαβεβαίωσε κανένας ότι δεν θα υπάρξει άλλο Γουδί;"

    δεν γνωρίζω άν σαν καλός χριστιανός, που θα μπορούσα να το υποθέσω ως "αγιορείτης" που δηλώνεις, έχεις ασχοληθεί με το θέμα που ταλανίζει το 25% των ενηλίκων τουλάχιστον και το 60% των παιδιών.
    όχι λοιπόν το προσωπικό μου αλλά το γενικό.
    άν δεν γνωρίζεις να μην γνωματεύεις και κυρίως να μην προσβάλεις.
    το μπόι μου φίλε θα το ΟΡΘΏΣΩ για να κάνω αυτό που πρέπει όταν σημάνουν οι καμπάνες, γιατί σ αυτόν τον ιερό τόπο γεμίσαμε προδότες, ηλίθιους και "ευγενείς" που σοκάρονται με την ωμή αλήθεια και δεν θέλουν καν να την ακούνε εθελοτυφλώντας ή εκτελώντας συμφέροντα ξένα που θέλουν να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία και το κατάφεραν, δεν σοκάρονται όμως όταν βλέπουν το "ευγενές" έγκλημα να γίνεται μπροστά στα μάτια τους.
    είμαι αρκετά γνώστης του θέματος και θάταν καλύτερα ο καθένας να εργαστεί για την δόμηση του κοινωνικού ιστού και όχι την αποδόμηση.
    όταν θέλει μάλιστα να παρέμβει να παραθέτει επιχειρήματα και όχι σκέτους χαρακτηρισμούς. επειδή δε εγώ χαρακτήρισα, θα ήθελα να διυκρινίσω ότι και επιχειρήματα έχω για την απάνθρωπη τακτική φορέων και προσώπων, αλλά και με μια απλή έρευνα στο θέμα, όλα είναι φως φανάρι και μάλιστα κατά τρόπο αναιδή και προκλητικό.
    καλό θα ήταν μάλιστα να απευθυνθείτε ως "αγιορείτης" στη διοίκηση του αγίου όρους, της εκκλησίας της ελλάδος και του οικουμενικού πατριαρχείου και να ζητήσετε,εφόσον σας ευαισθητοποιεί το θέμα, τη φωνή τους για τα σιωπηρά "νόμιμα" και πρόστυχα αυτά εγκλήματα που γίνονται.
    σημειωνω ότι σε προσβολές επί προσωπικής βάσης δεν θα ξαναπαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.sos-sygapa.eu
    ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finternationalienation.blogspot.com%2F&h=5b450c01ba420427e8d06e6d8ce75b07
    SYGAPA 2 (ΒΕΡΟΙΑ) http://www.olganos.blogspot.com
    SYGAPA 3 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) http://www.sygapalexandroupolis.blogspot.com
    SYGAPA 4 (ΠΑΤΡΑ) http://www.sygapapatras.blogspot.com
    SYGAPA 5 (ΛΑΡΙΣΑ) http://sygapalarissa.blogspot.com
    ΓΟΝΕΑΣ-GONEAS: http://goneas.blogspot.com
    SYGAPAFRANCE: http://sospapagrecs.over-blog.com
    ΙΔΡΥΤΗΣ-FONDATEUR: http://spitalas.blogspot.com
    FORUM: http://groups.yahoo.com/group/goneas2005
    FACEBOOK:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=6965054543&ref=mf
    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ-PETITION: http://www.ipetitions.com/petition/greekfamilylaw/
    SYGAPA ASSOCIATION - ΣΥΓΑΠΑ
    http://www.facebook.com/group.php?gid=6965054543

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.sos-sygapa.eu
    ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finternationalienation.blogspot.com%2F&h=5b450c01ba420427e8d06e6d8ce75b07
    SYGAPA 2 (ΒΕΡΟΙΑ) http://www.olganos.blogspot.com
    SYGAPA 3 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) http://www.sygapalexandroupolis.blogspot.com
    SYGAPA 4 (ΠΑΤΡΑ) http://www.sygapapatras.blogspot.com
    SYGAPA 5 (ΛΑΡΙΣΑ) http://sygapalarissa.blogspot.com
    ΓΟΝΕΑΣ-GONEAS: http://goneas.blogspot.com
    SYGAPAFRANCE: http://sospapagrecs.over-blog.com
    ΙΔΡΥΤΗΣ-FONDATEUR: http://spitalas.blogspot.com
    FORUM: http://groups.yahoo.com/group/goneas2005
    FACEBOOK:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=6965054543&ref=mf
    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ-PETITION: http://www.ipetitions.com/petition/greekfamilylaw/
    SYGAPA ASSOCIATION - ΣΥΓΑΠΑ
    http://www.facebook.com/group.php?gid=6965054543

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.